Wszebor 610 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Przejście z dźwięku z TV (masakra :-P) na dźwięk z słuchawek, to jak lot z Ziemi na Marsa. Jak przejście z PS3 na PS4. Jak przejście z sałatki na bekon. Pamiętaj o VSS 7.1 i presetach z aplikacji słuchawek na konsoli. Szczególne dobre są ustawienia Kolosa28 z tematu o słuchawkach. Można też zapomnieć, że słuchawki mają opcje Sideton'u by lepiej słyszeć samego siebie. Edit: @Senzu, Sony PlayStation Wireless stereo headset 2.0 (Gold) ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Grudzień 2015 przez Wszebor 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 16 Grudzień 2015 " data-cite="One" data-ipsquote-timestamp="1450283520"> No dzisiaj sluchaweczki doszły, więc zobaczymy jak będzie wyglądała gra ;) Wysłane z Meizu M2 Jaki sprzęt?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Grudzień 2015 Warto inwestować? Ciężko się przestawić po Destiny? Chodzi mi o felling broni i samego strzelania, dynamika gry jest podobna? Bo na filmikach wygląda to w miarę spokojnie. Chciałbym może zainwestować w jakąś strzelanke na święta, ale nie wiem czy się nie będę tylko wnerwiał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Ja zakupu nie żałuję. Kupiłem grę głównie dla Zombie, a sporo czasu spędzam na multi. Ciężko będzie się przestawić po Destiny, bo gra jest szybsza i bardziej dynamiczna. Inne sterowanie też zrobi swoje. Dla mnie to bliżej tej grze do UT lub Q3 niż Battlefielda czy CSa. To taki arenowy szybki shooter. Problem miałem jak wróciłem na 2 dni do Destiny, by obadać wyścigi. 30fps, znany nam lag i kompletnie inne, gorsze sterowanie ostro mi się dawało we znaki. A ten Ficzer który pokazuje naszym wrogom gdzie jesteśmy na minimapie kompletnie mnie rozwalił. Co do sterowania, to mam na myśli tą dziwaczną czułość. Bez ADS'a celownik jest super powolny, a jak przybliżymy, to jest super szybki. I nie potrafię do teraz tego ustawić. Już w wersji Alpha miałem z tym problem. Kup. Jak się nie spodoba, to sprzedaż ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Grudzień 2015 Biorąc pod uwagę że to mój pierwszy dorsz to gra się ok. Na początku lamiłem ale po 2-3 tygodniach wychodziłem na swoje. Do destiny ci nie porownam bo grałem tylko w betę ale w porównaniu do BF4 to rozgrywka jest wiele szybsza niż tam na przykład na dominacji. Feeling poruszania się i strzelania jest inny, mniej realny, bardziej prostoliniowy ale to nie jest minus. Hitmarki wchodzą, duża ilość różnorakich broni. Jeśli chodzi o ustawienia czułości gałek to masz spore możliwości regulacji osobne dla osi pionowej i poziomej. Jeśli grasz snajperą to nie jest łatwo chyba że jesteś dobry w QS. Wyszukiwanie meczy trochę kulało jeśli graliśmy większą grupą podczas weekendów z 2xp ale problem wydaje się być naprawiony bo ostatnio działało. Tyle ode mnie D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Od siebie tylko dodam do tego co już zostało napisane że, Call of Duty albo pokochasz albo znienawidzisz tyle samo daje pozytywnych jak i negatywnych emocji. BO3 napewno jest najleprzym CoD'em który wyszedł od dwóch lat. Do Destinity w ogóle nie ma co porównywać. Edytowane 17 Grudzień 2015 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Grudzień 2015 Warto inwestować? Ciężko się przestawić po Destiny? Chodzi mi o felling broni i samego strzelania, dynamika gry jest podobna? Bo na filmikach wygląda to w miarę spokojnie. Chciałbym może zainwestować w jakąś strzelanke na święta, ale nie wiem czy się nie będę tylko wnerwiał :) Brać nic nie gadać! Ekipa do gry jest, także nie ma co :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Wczoraj myślałem, że cię zastanę w grze. Szczególnie, że pierwszy dzień miałeś słuchawki. A tutaj zonk! :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 17 Grudzień 2015 Szkoda, że nie umiem grać w COD bo bym z wami pograł - może kiedyś to ogarnę. Ogólnie zaczyna mi się podobać COD :) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofbn 0 Napisano 17 Grudzień 2015 Graj! ja sam nie jestem wymiataczem, ale nie na tym gra polega... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) :) nikt nie jest wymiataczem od razu, skill rośnie wraz z ilością przegranych godzin. Jedni łapią szybciej inni trochę wolniej. Najważniejsze na początku jest żeby poznać mapy i testować różne klasy, setupy no i wypracować sobie jakiś w miarę skuteczny styl gry. Przykładowo jak ma się dobry refleks (ping ) i koordynacje "ręka - oko" to można biegać z bronią na bliski dystans jak z "pingiem" gorzej to osłony przede wszystkim i średni bądź daleki dystans. Edytowane 17 Grudzień 2015 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Grudzień 2015 Wczoraj myślałem, że cię zastanę w grze. Szczególnie, że pierwszy dzień miałeś słuchawki. A tutaj zonk! :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Miałem mało czasu wczoraj ;( dzisiaj niestety też nie zagram, bo jade na mecz, ale jutro gramy ;)Zajebiscie się gra ;) Słychać nawet jaką broń przeciwnik na respie bierze ;) Wysłane z Meizu M2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Grudzień 2015 Mały tip odnośnie ustawień kontrolera w grze, zamieńcie sobie X z R3 - można celować podczas skoków ;) enjoy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 19 Grudzień 2015 Mały tip odnośnie ustawień kontrolera w grze, zamieńcie sobie X z R3 - można celować podczas skoków ;) enjoy!Jak lubisz grać w bo 3 i inne fps warto pomyśleć o aimconntrolers 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 19 Grudzień 2015 Witam . Wczoraj dostalem BO3 odpalilem multi i bida ,lagi tak straszne ze grac sie nie da .Po prostru jeden wielki lagfest , w innych grach czyli BF4 czy Cod AW nie ma problemu , w becie nie mialem takich przygod.I mysle ze chyba inni gracze tez je odczuwaja bo nawet killcamy byly zlagowane.Czy u was tez cos takiego wystepuje czy tylko u mnie takie rewolucje sa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 19 Grudzień 2015 (edytowane) Chyba u ciebie musi coś nie tak bo wczoraj grałem pół dnia i lagów nie miałem. A killcamy to chyba w każdym codzie są zlagowane Edytowane 19 Grudzień 2015 przez massinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 19 Grudzień 2015 Witam . Wczoraj dostalem BO3 odpalilem multi i bida ,lagi tak straszne ze grac sie nie da .Po prostru jeden wielki lagfest , w innych grach czyli BF4 czy Cod AW nie ma problemu , w becie nie mialem takich przygod.I mysle ze chyba inni gracze tez je odczuwaja bo nawet killcamy byly zlagowane.Czy u was tez cos takiego wystepuje czy tylko u mnie takie rewolucje sa?? Miałem na początku tak samo.Po paczu jest już dużo lepiej, ale i tak zawsze jak coś nie idzie to sprawdzam ping (wystarczy wcisnąć przycisk options) i jak jest duży to zmieniam serwer i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 19 Grudzień 2015 Dzis jest lepiej ,ale rano zrobilem reset calej infrastuktury sieciowej w domu -rodzina mnie chciala zabic bo godzine konfigurowalem siec - i teraz dziala w miare stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Grudzień 2015 (edytowane) Mały tip odnośnie ustawień kontrolera w grze, zamieńcie sobie X z R3 - można celować podczas skoków ;) enjoy! Jak lubisz grać w bo 3 i inne fps warto pomyśleć o aimconntrolers Myślałem o tym ale 125 zł za dodanie dwóch łopatek do nowego pada który prawdopodobnie straci gwarancje trochę mi się nie uśmiecha. Podobnie jak do zmęczonego życiem premierowego dwulatka. Widziałem na YT tutoriale jak dołożyć łopatki do pada ale boje się czy czegoś nie spierniczę. Edytowane 19 Grudzień 2015 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Grudzień 2015 (edytowane) Cod jest w ofercie świątecznej na PS Store. Call of Duty: Black Ops III (PS4) - 209 zł Call of Duty: Black Ops III Digital Deluxe (PS4) - 329 zł Call of Duty: Black Ops III (PS3) - 144 zł Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 19 Grudzień 2015 Myślałem o tym ale 125 zł za dodanie dwóch łopatek do nowego pada który prawdopodobnie straci gwarancje trochę mi się nie uśmiecha. Podobnie jak do zmęczonego życiem premierowego dwulatka. Widziałem na YT tutoriale jak dołożyć łopatki do pada ale boje się czy czegoś nie spierniczę.Ja dodałem do wysluzonego dwulatka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 19 Grudzień 2015 Te AIMcontrollers to taki polski Scuf patrzę. Nie wiedziałem, że mamy taką firmę na rynku. Ciekawe co znaczą te Smart Triggers. Że Trigger trzeba mniej nacisnąć by załapał? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Grudzień 2015 Te AIMcontrollers to taki polski Scuf patrzę. Nie wiedziałem, że mamy taką firmę na rynku. Ciekawe co znaczą te Smart Triggers. Że Trigger trzeba mniej nacisnąć by załapał? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Tam myślę, zaoszczędzisz milisekunde przy wciskaniuD5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 19 Grudzień 2015 Ja dodałem do wysluzonego dwulatka I jak Ci sie z tym gra w BO3? Jak z wygoda? Nie wciska Ci sie lopatka przypadkowo? Jakie przyciski sobie wybrales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 19 Grudzień 2015 Gra się super. Mega komfort i można naprawdę fajnie się poruszać w bo 3. Gra daje dużo więcej frajdy. Lewa łopatka to x (skok)a prawa to o (uderzenie). Łopatka nie wciska się przypadkowo. Teraz w ustawieniach konsoli możemy dowolnie zmieniać przyciski i przypisywać je do dowolnych klawiszy, także ustawienie łopatek nie ma dużego znaczenia ale polecam x i o. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach