Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zastaniesz na pewno Yogi, chyba że kumple gdzieś wyciągną, ale raczej być powinienem ;)

Zapomniałem!

Wesołych Świąt, mocnego sylwestra i zdrowia, szczęścia w nowym roku!

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to sobie chwilę pogram w GTA V, bo tam jest śnieg, a w CoDzie nie ma :-P

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronghold i Infection mają śnieg ;)

U mnie w Zakopanem nawet nie ma :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla każdego OK oznacza co innego.

Tutaj masz porównanie http://www.eurogamer.pl/articles/2015-11-19-digital-foundry-kontra-call-of-duty-black-ops-3

Ja uważam, że jest OK. Jedynym CoDem który nie był ok, to dla mnie Black Ops. 960x540, blur robiący za AA i spore spadki fps robiło swoje :-P

Stronghold i Infection mają śnieg ;)

U mnie w Zakopanem nawet nie ma :D

Tam to nie śnieg, a jakaś kokaina :-P

U brata w Kanadzie także nie ma śniegu.

Edytowane przez Wszebor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafa w tej grze jest OK w porównaniu z wersją na PC?

Wg. mnie nawet na PS4 lepiej jak na PC, ale wiadomo każdy inaczej ;) XB1 odpada totalnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wszystkich i nie tylko fanbojów CoD,a

Zdrowych Wesołych i dobrego skilla Świąt...

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również Zdrowych i Wesołych Świąt oraz super skila w Nowym Roku

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszebor liczyłem na Ciebie i Twoja fachowa pomoc:)) Byłbym nawet skłonny trochę w Zombie popykać;)

Ostatnio mam mało okazji do grania , a jak już sie zdarzy to na szybko i w dziwnych okolicznościach;)

Dzisiaj mam zamiar świątecznie poluzować i trochę postrzelać :) Jak Ci sie znudzi kradzenia furek , czy kupowanie ciuszków to wpadnij na porządna SIECZKĘ:))

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To o której zjazd na party na konsoli? Też mogę zombie pograć ;)

2XP od wczoraj, ale... w AW>

Edytowane przez One™
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ja dzisiaj na 99% nieobecny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanko mam Panowie, czy jeśli przestawi się język konsoli na angielski to gra z naszego polskiego wydania odpali się w j.angielskim? Myślę o zakupie Black Ops 3 ale zależy mi na tym żeby mieć grę w j.angielskim, problem w tym że przy poprzednich CODach w j.polskim było tak ze jak się ustawiało język systemu na angielski to gra odpalała się w języku rosyjskim bo na nasz region gra ma 2 języki - polski i rosyjski. Czy dalej jest tak samo czy coś się zmieniło :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wrocilem na chwile do trybu ground war... niestety straaasznie laaguje dopiero ostatnie lobby do ktorego dolaczylem bylo w miare... ale i tak widac kto hostuje gre... odrazu to widac jak fragi wpadaja, trafienia jak juz jestesmy za obiektem i brak trafien mimo ze widac jak nic ze powinnien byc hitbox.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wrocilem na chwile do trybu ground war... niestety straaasznie laaguje dopiero ostatnie lobby do ktorego dolaczylem bylo w miare... ale i tak widac kto hostuje gre... odrazu to widac jak fragi wpadaja, trafienia jak juz jestesmy za obiektem i brak trafien mimo ze widac jak nic ze powinnien byc hitbox.

Bo grasz w największe dziadostwo jakie istnieje w tej grze. Totalny bałagan podczas gry, jakże i podczas matchmakingu. Ja ostatnie lagi ogólnie w tej grze miałem może końcem listopada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj pograłem w tryb multi > bonus > nuketown i zależnie od meczu lagowało strasznie. Nie jest jakiś kozakiem, ale nie szło nic trafić, podczas gdy inni nabijali stat 70/5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanko mam Panowie, czy jeśli przestawi się język konsoli na angielski to gra z naszego polskiego wydania odpali się w j.angielskim? Myślę o zakupie Black Ops 3 ale zależy mi na tym żeby mieć grę w j.angielskim, problem w tym że przy poprzednich CODach w j.polskim było tak ze jak się ustawiało język systemu na angielski to gra odpalała się w języku rosyjskim bo na nasz region gra ma 2 języki - polski i rosyjski. Czy dalej jest tak samo czy coś się zmieniło :)?

sprawdziłem... i niestety, ale odpala się po przestawieniu języka systemu po rosyjsku gra natomiast w opcjach gry jest dostępna opcja wyłączenia napisów, to też podczas gry nie będziesz miał w ogóle języka polskiego za wyjątkiem menu gry, ale to już raczej nie powinno być problemem. 

Warto zauważyć, że kupując grę bez PL najpewniej potem będzie trzeba z innego PSS kupować ewentualne DLC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie warto brac uzywke COD'a za 145zl? Gralbym tylko multi, single player mnie nie interesuje. Dodam ze to bedzie moja 1 gra fps na konsolce, sa jakies problemy itd z codem? Dlugo jeszcze multi pozyje? 

Edytowane przez MateuszeKkK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak "pełnią życia" ale myślę że jeszcze do następnego CODa po tym najbliższym który wyjdzie po Black Ops 3 w multi będzie grało jeszcze na tyle osób że te najpopularniejsze tryby jak TDM pograć będzie można bez problemu w pełnym lobby. Zwykle multi w CODzie to 1-2 lata. W Ghosts graczy od premiery było mało więc po premierze Advanced Warfare było jeszcze mniej ale pewnie do dzisiaj TDM da się tam pograć. Na ps3 w Black Opsa pierwszego też jeszcze ludzie grają tylko z tego co widzę to problem jest taki że po premierze nowego CODa zaczynają się jakieś jaja na serwerach, shackowane lobby itd, to ewentualnie z czymś takim mogą być problemy. Nie wiem jak to wygląda na PS4 bo na PS3 to teraz pewnie znalezienie nie shackowanego lobby jest już jakimś wyczynem, mówię tu o tych starszych CODach oczywiście.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozyje do momentu kolejnego CoD'a, czyli pewnie jeszcze z pół roku

Mi ten wystarczy do wydania kolejnego CoDa od Treyarch. Czyli za 3 lata?

I nie pół roku, a 11 miesięcy :-P

Jak myslicie warto brac uzywke COD'a za 145zl? Gralbym tylko multi, single player mnie nie interesuje. Dodam ze to bedzie moja 1 gra fps na konsolce, sa jakies problemy itd z codem? Dlugo jeszcze multi pozyje?

Gra nawet dwóch miesięcy nie ma i gra w nią pełno ludzi. Jako, że to twój pierwszy FPS, to bęcki będziesz dostawał, że hej. Uważam, że za 145 zł się opyla. Ostatnio kupiłem Battlefronta za tą samą kwotę.

Edytowane przez Wszebor
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest gra na lata. Przynajmniej 3 aż Treyrach wyda swoją następną część. ;P Najlepsze CoD od lat, sprzedaje się rewelacyjnie. Te Battlefronty, Rainbow Sixy dawno popadają, a BO dalej będzie w czołówce pod względem popularności. Od lat jest tak samo. A skoro ta część jest bardzo udana to raczej nie będzie inaczej.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to jest najlepszy COD w jaki grałem. a grałem w BO1 i MW2 czyli tez uwazane za najlepsze. wydaje mi sie ze nie masz co sie martwic o zywotnosc tej części, bardziej sie boje ze nastepny COD nie da rady.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje klanówki i większej liczby graczy na mapie. Grałem wcześniej w M.A.G i brakuje mi tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje klanówki i większej liczby graczy na mapie. Grałem wcześniej w M.A.G i brakuje mi tego.

Już widze 16v16 na Nuketown albo na Combine. Co ty... Cod jest szybki już na 8v8 ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi