Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

zacząłem grac sheiva. Na HC nadaje się na każdy dystans, polecam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra ktoś w tej chwili i może napisać czy działają serwery? przed chwilą było wszystko ok a teraz nie mogę się połączyć. Czyżby serwery padły ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo u mnie, wcześniej strasznego laga łapało.

Edytowane przez ziolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to lipa...akurat dzisiaj jak mam na jeden dzień COD'a pozyczonego.... ;/  dajcie znać jak już będzie działać albo jak będzie jakaś oficjalna informacja kiedy mają zamiar to naprawić. Dzięki

Panowie już działa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki problemom z serwerami cofnęło mnie o 3 levele i straciłem parę ciężko nabitych wyzwań :) Dzięki Treyarch i Activision, robicie to dobrze! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy da się zmienić konfiguracje kontrolera żebym mógł strzelać na R1 zamiast na R2? celowanie na L1 zamiast na L2? Nie mogę się przyzwyczaić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy da się zmienić konfiguracje kontrolera żebym mógł strzelać na R1 zamiast na R2? celowanie na L1 zamiast na L2? Nie mogę się przyzwyczaić...

Da się, w ustawieniach sterowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weekend podwójnego expa, człowiek zadowolony, że trochę sobie pogra i podleveluje... a tu serwery płatają takie figle :/ Najpierw cofnęło mi pare leveli (o czym pisałem wyżej), a teraz nie mogę znaleźć żadnego meczu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś sobie nie radził z grą, nie miał skilla to znalazłem nową rzecz, nie tylko Kontrolfreek, ale także FpsBrain ;)

<joke>

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weekend podwójnego expa, człowiek zadowolony, że trochę sobie pogra i podleveluje... a tu serwery płatają takie figle :/ Najpierw cofnęło mi pare leveli (o czym pisałem wyżej), a teraz nie mogę znaleźć żadnego meczu...

tez chiałem sobie trochę polevelować, ale wczoraj masakra. jak juz znalazło mecz to takie lagi ze po szkoda było grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wykręciłem prestiż w 9 godzin gry (na X'ie zero laga - bobrze pobłogosław moją decyzję o kupnie tego szajsu). Pewnie można zejść niżej, ale za późno zacząłem grać Uplink na Nuketown i Capture the Flag. W tym drugim trybie punkty lecą jak szalone, ale też można się naciąć. W momencie jak przeciwna drużyna zaczyna dominować, to wysokie streaki panują na niebie non stop a reszta kampi bazę i jedyne co pozostaje to wyjście z gry, ponieważ nie da się nawet dwóch kroków zrobić. Dosłownie kończy się grę tylko jedną drużyną. Bardzo niezbalansowany tryb w tej odsłonie.

Natomiast na Uplinku w Nuketown widziałem kolesi, którzy robili ponad 100 fragów :D

Ulubiona broń na tą chwilę - Dingo/Uchwyt/FMJ/Szybkostrzelność. Bajka w zasadzie na każdą mapę. Polecam spróbować. W ogóle gra mi się LKMami bardzo dobrze w tym codzie. Gorgon nadal daje radę na większych mapach, a i BRM jest syty. Nie siadł mi tylko Dredge48, ale to pewnie kwestia czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zrobiłem prestiż w podobnym czasie wczoraj, ale na Kill Confirmed. Lagów też nie miałem, ale matchmaking działał słabo jak się szukalo meczy w 3-4. Nuketown to najgorsza mapa w grze po Metro więc nie dałbym rady w to grać nawet jak level idzie szybciej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten weekend, gdyby nie rodzina to bym chyba zrobil sobie krzywde. Od wczorajszej przerwy w dzialaniu serwerow nie potrafie grac w ta gre... totalnie kule nie wchodza, mimo ze jestem przekonany ze trafiam. Do tego ewidentnie na killcamach pojawiam sie u przeciwnika wczesniej niz widze to u siebie. Oczywiscie pong tez wzrosl- zazwyczaj mam 17-33 ms, teraz duze skoki 66-105ms. Ping pingiem ale mam wrazenie jakby cala stabilnosc polaczenia byla jakas marna. Do tego system nie wiem czym sie kieruje wybierajac host, a zeby widzac lagi nie mogl go zmienic ? Porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włączyłem teraz żeby sobie pograć, ale... sobie nie pogram. Nie szuka ludzi kompletnie, jak szuka to tylko polaków co trwa, hohohohoohhoho i jeszcze więcej. Znalezienie meczu u mnie graniczy z cudem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdzie mecz, ale zagraj w nim to jest już problem. MASAKRA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
" data-cite="One" data-ipsquote-timestamp="1450029896">

Włączyłem teraz żeby sobie pograć, ale... sobie nie pogram. Nie szuka ludzi kompletnie, jak szuka to tylko polaków co trwa, hohohohoohhoho i jeszcze więcej. Znalezienie meczu u mnie graniczy z cudem.

Mam od wczoraj ten sam problem :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem HC wczoraj i dzisiaj bez problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj nie miałem problemów.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie sporo Polaków dzisiaj. Może znowu mają jakieś dziwne pomysły jak kiedyś w jednym Modern Warfare żeby łączyć między Polakami. ;/

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w 5 osób już w teamie nie znalazło, w 3 po 10-5 minutach ;)

Zaś potem samemu już w miarę odbierało ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje sie ktos czy przy zamowieniu Season Passa dostaje sie tez nuketown?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nuketown wkrótce dodadzą dla wszystkich więc...

Ja myślę, że przy pierwszym DLC wpadnie za friko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi