Mati91 23 Napisano 16 Listopad 2015 Potrzebna pomoc przy dwoch trofikach -eliminacja jako pasazer - i wyzwolenie straznicy w coopie Chętnie pomogę bo też zostały mi oba trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik1992 3 Napisano 16 Listopad 2015 Mam takie pytanko. Czy jest sens przechodzić wszystkie zadania poboczne, zbierać wszystkie itemki skoro tylko w nagrodę zobaczę status 100% w menu ? Jest za to chociaż jakiś aczik, że ukończyłem grę w 100% ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 16 Listopad 2015 Nie ma żadnego achi za 100% gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medzik1992 3 Napisano 17 Listopad 2015 Więc zasadniczo to nie warto przechodzić gry dla samego napisu 100%. Dziękuję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 1 Grudzień 2015 (edytowane) Witam, zostały mi dwa trofea do zrobienia, eliminacje jako pasażer i wyzwolenie strażnicy w coop, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma tego trofea i chce zrobić, albo ktoś kto byłby chętny pomóc ? Sieni4_ edit: Żadnych chętnych? :/ Edytowane 3 Grudzień 2015 przez Sieni4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ojwee1234 0 Napisano 29 Grudzień 2015 Witam, zostały mi dwa trofea do zrobienia, eliminacje jako pasażer i wyzwolenie strażnicy w coop, czy jest jeszcze ktoś kto nie ma tego trofea i chce zrobić, albo ktoś kto byłby chętny pomóc ? Sieni4_ edit: Żadnych chętnych? :/ Jeżeli jeszcze nie udało Ci się zdobyć z chęcią pomogę. Jako że sam mam do wykonania tego trofa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 29 Grudzień 2015 Już udało mi się zrobić, ale mogę pomóc jak potrzebujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ricko1425 0 Napisano 29 Grudzień 2015 Witam ja też potrzebuje kogos do coopa po trofki Ricko1425 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 1 Styczeń 2016 Potrzebny ktoś do pomocy z trofeum zmiana pasa :P Mój nick mandiWLKP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, poszukuję pomocy przy obu trofeach co-op, odwdzięczę się tym samym jeżeli ktoś potrzebuje.Nick: DarkVampire217, HS chwilowo brak niestety, ale trofea są proste więc obejdzie się raczej bez niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, poszukuję pomocy przy obu trofeach co-op, odwdzięczę się tym samym jeżeli ktoś potrzebuje. Nick: DarkVampire217, HS chwilowo brak niestety, ale trofea są proste więc obejdzie się raczej bez niego. Dodaj do znajomych - josephineola, jutro chętnie to wbiję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 1 Luty 2016 Witam również dołączam do potrzebujących wbicia trofeów z coopa jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje się na to ustawić to mój nik psn elvisss81 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 31 Marzec 2016 Witam również szukam kogos do trofeum online ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanlejsg 2 Napisano 17 Maj 2016 (edytowane) Ktoś chętny do trofeów on-line? PSNid: Stanlejsg Edytowane 17 Maj 2016 przez Stanlejsg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 3 Lipiec 2016 Witam, czy komuś brakuje jeszcze tych dwóch trofików w coopie? widzę, że temat ucichł a fajnie byłoby je wbić. Wysyłajcie inv pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emilps4 0 Napisano 27 Listopad 2017 Witam. Potrzebuje osoby która pomoże zdobyć dwa trofea tj. Zmiana pasa oraz Towarzysz broni. Oczywiście pomogę Ci je również wbić mój psn Emil-Przemysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 6 Styczeń 2018 witam ktoś chętny na "Zmiana pasa" Nick: Tygrys23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturnk 1 Napisano 7 Luty 2018 Witam, ktoś jeszcze pomoże zrobić trofea u co-op na PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golas83 1 Napisano 18 Listopad 2018 Grywa ktoś z Was w FC5 i pomógłby wbić trofika: Może będzie z tego coś więcej / Hitting it Off ?? Odrazu drobne pytanie jak to zrobić najszybciej, gdy niemal cała plansza jest już wyczyszczona - od zera zacząć nową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach