Sumik41 0 Napisano 25 Styczeń 2015 Witam, szukam kogoś chętnego do "Zmiana Pasa" PSNID Sumik41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 25 Styczeń 2015 (edytowane) W dniu 25.01.2015 o 15:57, Sumik41 napisał: Witam, szukam kogoś chętnego do "Zmiana Pasa" PSNID Sumik41 Kolego to fc4 na ps4 a Ty jak widziałem grasz na ps3 Edytowane 25 Styczeń 2015 przez sosiu73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velooox 0 Napisano 26 Styczeń 2015 (edytowane) Witajcie, szukam osoby chętnej do wbicia pucharków w Far Cry 4 PS4 w trybie współpracy. Mój PSN: Velooox Już nieaktualne Edytowane 27 Styczeń 2015 przez Velooox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian Fic 0 Napisano 26 Styczeń 2015 Chętnie z kimś ogarne te dwa trofea. Gram w godzinach 22 2/3 w nocy. Psn id Akukuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Wysłałem zaproszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajaczek1910 0 Napisano 28 Styczeń 2015 Witam, również poszukuję kogoś do wbicia pucharków w coopie. PSN ID: Zajaczekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Zelas12_ 1 Napisano 4 Luty 2015 (edytowane) Hmm mam problem- chce zdobyć trofeum z Hurkiem odnośnie strażnicy. Tworzę grę i tracę połączenie z partnerem. Czy to jest wina mojego łącza internetowego(radiówka)? Edytowane 4 Luty 2015 przez _Zelas12_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 6 Luty 2015 A czy próbujesz połączyć się ze znajomym czy z przypadkowym graczem?W tym drugim przypadku jest baaaardzo ciężko to zrobić. Mi w ogóle nigdy się to nie udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Zelas12_ 1 Napisano 10 Luty 2015 (edytowane) Ogólnie próbowałem z przypadkowym graczem i mnie wywalało(grałem na radiówce) następnie udałem się do kumpla zalogowałem się na jego konsoli(ma stałe łącze). Wbiłem trofeum i tym oto sposobem pożegnałem FC4. Teraz czas na evil withing :) Edytowane 10 Luty 2015 przez _Zelas12_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 14 Luty 2015 Jakby ktoś chciał wbic pucharki z coopa to dodajcie mnie na psn nick: Massinio. Godzina nie ma znaczenia dostosuję się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 14 Luty 2015 massinio jestem chętny dziś po południu będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TataDominika 0 Napisano 17 Luty 2015 Potrzebuje pomocy z pojazd-eliminacja, ktoś chętny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Witam potrzebuje wbić trofik Zmiana pasa czy ktoś by mi pomógł dziś jestem dostepny do 21 jutro cały dzień prosze o pomoc.nick piter24 Edytowane 17 Luty 2015 przez piter23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus1 5 Napisano 17 Luty 2015 Jak ktos chcs pomocy w zdobyciu trofeum to pisac , psn zizikus. Ja potrzebuje zdobyc straznice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TataDominika 0 Napisano 18 Luty 2015 Ja dziś koło 15 napisze do was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 18 Luty 2015 Gra ktoś teraz w far cry 4 aby pomógł wbić mi trofeum Zmiana Pasa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMakosPLx 0 Napisano 20 Luty 2015 Szukam kogoś do zdobycia trofeum "zmiana pasa". PSN: xMakosPLx Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaizu_5 19 Napisano 21 Luty 2015 W dniu 20.02.2015 o 15:15, xMakosPLx napisał: Szukam kogoś do zdobycia trofeum "zmiana pasa". PSN: xMakosPLx Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Ja też potrzebuję zdobyć to trofeum. Jak coś to możemy się ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DoV 101 Napisano 21 Luty 2015 (edytowane) Również jestem zainteresowany tą trofką, dodajcie do znajomych z dopiskiem FC4. Dzięki beny1987 za pomoc. Edytowane 21 Luty 2015 przez DoV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koz Mic 0 Napisano 22 Luty 2015 Id. Mlody21 wyślijcie zaproszenie i się ustawimy. Za pomoc też będę potrzebował pomocy na wbicie tych trofikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafael0089 2 Napisano 22 Luty 2015 Jak coś też jestem chętny do zrobienia Zmiana Pasa PSN ID: Sikor0089 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 22 Luty 2015 Również potrzebuje te dwa trofiki, jeśli ktoś będzie dzisiaj chętne po 20 to możemy zagraćA co do trofea człowiek renesansu, to trzeba zagrać na wszystkich 6 mapach ( dowolna mapa, strażnica, maska demona, gra niestandardowa, propaganda i najazd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 23 Luty 2015 W dniu 22.02.2015 o 13:18, krokerinio napisał: Również potrzebuje te dwa trofiki, jeśli ktoś będzie dzisiaj chętne po 20 to możemy zagrać A co do trofea człowiek renesansu, to trzeba zagrać na wszystkich 6 mapach ( dowolna mapa, strażnica, maska demona, gra niestandardowa, propaganda i najazd) O ile dobrze pamiętam to wystarczy zagrać na strażnica, maska demona, propaganda i najazd reszta nie potrzebna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 23 Luty 2015 To trochę lipa bo na najazd jest potrzebne DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 23 Luty 2015 W dniu 23.02.2015 o 10:55, krokerinio napisał: To trochę lipa bo na najazd jest potrzebne DLC. Przepraszam ale się rozpędziłem, najazd nie jest również potrzebny. Wystarczy zrobić te trzy tryby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach