Velans 57 Napisano 2 Styczeń 2015 (edytowane) Podobny temat jest w dziale o grach PS3, więc tworzę taki temat dla gier na PS4 :). Assassin's Creed IV: Black Flag Jackdaw Edition za 99,90 zł w Saturnie :). http://www.saturn.pl/gra-ps4-ubisoft-assassins-creed-iv-black-flag-jackdaw,id-929272 Edytowane 14 Październik 2015 przez Velans 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 3 Styczeń 2015 Udało mi się złożyć zamówienie na tego Assasina wczoraj z odbiorem własnym, dzisiaj dostałem emaila że nie mają już egzemplarzy i przepraszają za pomyłkę ale nie mogę zrealizować zamówienia ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 3 Styczeń 2015 Ja czekam na dobrą cenę Obcego Izolacja, swego czasu empik miał promocje ale to chyba była akcja na Halloween Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 4 Styczeń 2015 Masz Obcy Izolacja http://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/1954-obcy-izolacja-pl-edycja-nostromo-ps4-5055277023967.html Kumpel kupował w tym sklepie i wszystko ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 4 Styczeń 2015 cena super za tego Obcego, sam się zastanowie z kupnem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 4 Styczeń 2015 Tutaj też promocje: http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sega-obcy-izolacja-ps4.bhtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruczek293 14 Napisano 4 Styczeń 2015 Fifa 15 Deluxe edition 179 zł na PSN. Wydaje się ze dobra oferta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Fifa 15 Deluxe edition 179 zł na PSN. Wydaje się ze dobra oferta :) zajeb.... takie promocje to sobie moga wsadzic, bez kitu ;) swoja droga 189 na ps4... Edytowane 4 Styczeń 2015 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 5 Styczeń 2015 Wiadomo coś kiedy 2 tura promocji świątecznej na PSN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 5 Styczeń 2015 Wiadomo coś kiedy 2 tura promocji świątecznej na PSN ? Świątecznej ? Raczej styczniowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 5 Styczeń 2015 Świątecznej ? Raczej styczniowej do 7 stycznia jest ta pierwsza promocja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 6 Styczeń 2015 no tak xd, ten czas leci ... dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 12 Styczeń 2015 Wszystkich zainteresowanych zakupem zestawu PS4 + GTAV chciałbym poinformować o dzisiejszym "odkryciu". Szukając tego bundla na stronkach typu ceneo, skąpiec itp. dowiadujemy się, że najniższa aktualna cena to niecałe 1790zł. Wchodząc jednak na stronę PEWNEGO SKLEPU mamy możliwość zakupienia tego zestawu za 1699 (przesyłka do paczkomatu gratis). Trzeba znaleźć na dole okienko "nasze zestawy" i dodać do koszyka. Cała transakcja przebiega pomyślnie, ja dziś rano zamówiłem swoją sztukę (od dłuższego czasu szukałem dobrej ceny na glacier white). Opcja ta możliwa jest tylko dla modelu białego,nie mam pojęcia dlaczego. Może sklep nie zdążył zaktualizować cen po jakiejś promocji. Korzystajmy, póki jest dostępna :D Taniej chyba nie było, a w dodatku jest to białasek w nowszej rewizji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbir25 24 Napisano 25 Styczeń 2015 ea zrobiło promo sklepy typu euro rtv, media markt itd za 99zł bf4, nfs rivals i fifa 14. a na internetowym sklepie cdp pl jest np. diablo 3 ultimate evil edition za 159,99. a konsola ten najnowszy model cuh razem z tą grą diablo i koszulką diablo za 1649zł - chyba najbardziej opłacalny zestaw jaki znalazłem w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Styczeń 2015 Na inexus jest promocja Plusa rok 160zl, 90 dni 46zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Styczeń 2015 160zł to żadna promocja ponieważ co patrzę to po tyle chodzą roczniaki. Szukajcie abonamentu aż do ostatniego dnia suba, ja dzięki temu zawsze wyrywam taniej niż jakbym miał się pośpieszyć. No i Panowie...149zł to jest maks jaki powinniście dać za roczniaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Styczeń 2015 Ja zrobiłem tak. Kupiłem 2 doładowania po 100zl na allegro które kosztowały 88zl - 20zl kupon allegro Miałem 200zl w psn za 136zl i jeszcze piątak został ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Styczeń 2015 Odkopię coś z początku miesiąca bo widzę że warto się wtrącić :pardon: Masz Obcy Izolacjahttp://konsoleigry.pl/gry-na-ps4/1954-obcy-izolacja-pl-edycja-nostromo-ps4-5055277023967.htmlKumpel kupował w tym sklepie i wszystko ok. cena super za tego Obcego, sam się zastanowie z kupnem. WAT !?! 209 zeta to super cena? Jeśli nadal ktoś szuka to proponuję ofertę Games4U gdzie w grudniu płaciłem za Izolację 130 zł :yes: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 30 Styczeń 2015 W Pss jest Infamous za 84 zl. Jesli dzis kupicie to macie 10% rabatu z kodem za swieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesq 0 Napisano 30 Styczeń 2015 W media expert jest Dying light za 189.99 http://www.mediaexpert.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-dying-light,id-303837#tab_description Po zapisaniu sie do newssellera 10 zł rabatu w sumie gra wychodzi 180 zł + kurier gratis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Styczeń 2015 W Pss jest Infamous za 84 zl. Jesli dzis kupicie to macie 10% rabatu z kodem za swietaTe 10% juz chyba nieaktualne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 30 Styczeń 2015 O ile dobrze pamiętam do 26.01 było te 10% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii26 3 Napisano 30 Styczeń 2015 Może znajdzie się jeszcze jakiś fan : Madden NFL 15 za 124 zł w PS store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 30 Styczeń 2015 Odkopię coś z początku miesiąca bo widzę że warto się wtrącić :pardon: WAT !?! 209 zeta to super cena? Jeśli nadal ktoś szuka to proponuję ofertę Games4U gdzie w grudniu płaciłem za Izolację 130 zł :yes: Tylko że jak wrzucałem ten link to gra wtedy kosztowała 149 zł i była promocja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 30 Styczeń 2015 (edytowane) 160zł to żadna promocja ponieważ co patrzę to po tyle chodzą roczniaki. Szukajcie abonamentu aż do ostatniego dnia suba, ja dzięki temu zawsze wyrywam taniej niż jakbym miał się pośpieszyć. No i Panowie...149zł to jest maks jaki powinniście dać za roczniaka. No nie do końca się zgodzę. Jak mi się skończył jakieś 2 tygodnie temu to nigdzie nie było taniej niż 180 zł. Ani allegro ani keye ani inexus. A tw po 180 zł to znikały w kilka godzin. I tak przez kilka dni. W końcu kupiłem zdrapkę 200zł za 176 zł i kupon 10zł i wyszło mi 166 zł i to było najtaniej gdzie można było kupić. Więc 160 zł to jest dobra promocja i fajnie że o niej pisze. Poszukaj za jakiś czas za te 149 zł i zobaczymy czy znajdziesz:-) Edytowane 30 Styczeń 2015 przez wojcik_dan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach