kovacs 367 Napisano 18 Styczeń 2015 (edytowane) Soulsy w 2D. Ex na Vitę i PS4. Dobra, wypuszczą też to później na pieca. Mam nadzieję, że będzie cross-buy. Tak czy inaczej, załapałem chrapkę na ich wcześniejsze produkcje. Edytowane 19 Styczeń 2015 przez kovacs 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 18 Styczeń 2015 Jak zbierze dobre recki, a cena nie przekroczy 50-60zł to kupie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 21 Styczeń 2015 Wkurv**ia mnie ostatnio ta tendencja do sprowadzania gier do poziomu 2wymiarowych platformerów lub rozpikselowanych nawalanek. Ale w tym tytule się zauroczyłem od pierwszego spojrzenia :) Czcionka, menusy, system ostrożnego badania terenu... no miodzio. Fajnie byłoby, gdyby zrobili w ten sposób Demon's Souls odzwierciedlając wszystkie miejscówki z oryginału. Będę grał w grę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 21 Styczeń 2015 Polecam sprawdzać info na stronie twórców - bardzo kontaktowa para :) Przy okazji, inwazji jak w soulsach nie będzie, ale radosny co-op jest jak najbardziej możliwy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 21 Styczeń 2015 Indyków generalnie nie lubię, ale np takie indory jak Velocity 2x, The Swapper, Thomas Was Alone, Stick It To The Man itp to były genialne i bardzo dobre gry. Bardzo przyjemnie się w nie grało. Pixeloza trochę denerwuje, ale gry podane przeze mnie pokazują, że indyk też może być dobry. "Mini Dark Souls" zapowiada się świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 21 Styczeń 2015 Taki mały off-topic, ale to że gra wychodzi cyfrowo nie czyni z niej indyka. Nie myl pojęć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 20 Lipiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Sierpień 2015 Może wiadomo już o dacie premiery coś więcej niż "w 2015" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 26 Luty 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 10 Marzec 2016 Jakby co, to 15 marca będzie już wersja na ps4 na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 14 Marzec 2016 Czeka już na dysku na godzinę "zero" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 14 Marzec 2016 Podziel się wrażeniami. Ja czekam na wersję na vitę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 14 Marzec 2016 Dokładnie, rzuć chociaż 3 zdania na temat gry :-) Jak klimat? Jak wyważenie trudności? Czy czuć w tym Soulsy? Czekamy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 14 Marzec 2016 Spox.dziś pewnie tylko odpale po północy na chwilę ale jutro wieczorem pewnie spedze z tymi soulsami 2d dłuższa chwilę i wtedy coś skrobne..tymczasem koncze mroźne kholat (swoją droga też mogę śmiało polecić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 15 Marzec 2016 Pierwsze recenzje bardzo pozytywne :) Bije z tytułu klimatem Souls i jest to na plus. Dokończę "pudełka" i kupuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 15 Marzec 2016 Ja chyba kupie jak stanieje, trochę dużo 75zł jak replayability ? Są ng++ itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 15 Marzec 2016 Wczoraj godzinie popykalem...na szybko podejście do pierwszego bossa i 3 szybkie zgony...jest SOULSOWO!! ;) klimat muza gejmplej dają radę.ją kupilem za jakieś 60kilka zeta w preorderze..cena jak najbardziej adekwatna do długości rozgrywki (około 20h) plus ng+. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Marzec 2016 2 godziny właśnie pograłem. Pierwsze wrażenie jak najbardziej na plus! Widać odrazu czym twórcy się inspirowali. Soulsy dwuwymiarowe. Mamy takie możliwości taktyczne jak w DS. Atak, silny atak, blok tarczą lub oburącz bronią. Masa przedmiotów. Flaski, shardy, ringi. System podpowiedzi jak w Soulsach. Pilnowanie staminy. Zamiast dusz zbieramy sól i wymieniamy to na lvlUP. Do handlowania jest zwykła waluta lecąca z przeciwników. System ognisk też jest. Odwiedzenie ogniska to respawn przeciwników. Już trochę pobiegałem do pierwszego "ogniska", żeby podpakować przed bossem. Drzewko umiejętności ogromne. W bestiariuszu 98 pozycji :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j3acek 57 Napisano 18 Marzec 2016 ja tam 8 godzin pograłem 37 lv magiem z 6 co najmniej bosów zabiłem i jestem mega podjarany ta gra i odkrywaniem skrótów , dodatkowych umiejętności ,odkryłem juz skoki po ścianach i i chodzenie do góry nogami a jest tego więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Recka: http://www.filmweb.pl/reviews/Ho%C5%82d+dla+kr%C3%B3la-18465 http://www.gikz.pl/artykuly/pierwsze-wrazenia/salt-and-sanctuary-sola-w-oku/ Jeszcze godzina pracy, wracam do domu, ululam żonę i dzieci. Zalewam drinka i zagłębiam się ponownie w świat tej gry :) Świetna jest. Administrator forum mógłby temat przenieść do działu PS4. Edytowane 18 Marzec 2016 przez adick007 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Marzec 2016 Recka: http://www.filmweb.pl/reviews/Ho%C5%82d+dla+kr%C3%B3la-18465 http://www.gikz.pl/artykuly/pierwsze-wrazenia/salt-and-sanctuary-sola-w-oku/ Jeszcze godzina pracy, wracam do domu, ululam żonę i dzieci. Zalewam drinka i zagłębiam się ponownie w świat tej gry :) Świetna jest. Administrator forum mógłby temat przenieść do działu PS4. Jesteś cholerną świnią ;) Przez Ciebie zaraz wydam pieniądze :P Mam kupon alle -20 zeta, to akurat kupię zdrapkę taniej i jazda :D Może któryś wrzuci SWÓJ filmik abym obczaił co i jak :P (nie lubię filmików pro/nob jutuberów dlatego proszę kogoś z was ;)) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Marzec 2016 Właśnie żonę ululałem i gram :-) Gra jest REWELACYJNA! Nie zastanawiaj się! 75zł to nie majątek :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Nie widzę wersji na Vite WTF Ha! "For all those wondering, Salt and Sanctuary is still in development for PS Vita, and will be cross-buy with PS4 when it’s released.For all those wondering, Salt and Sanctuary is still in development for PS Vita, and will be cross-buy with PS4 when it’s released."Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Marzec 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 21 Marzec 2016 Gra fajna ale do Soulsów nie ma startu wdg mnie, czemu nie ma tematu na PS4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Marzec 2016 Gra fajna ale do Soulsów nie ma startu wdg mnie, czemu nie ma tematu na PS4 ?Ale w/g mojego cytatu wyżej, będzie na Vite a moim zdaniem to IDEALNA pozycja na taką konsolę... Ma czy nie ma startu, to jak normalnie rzygam takimi pikselowatymi gram bo teraz retro w modzie (gdybym chciał grać w piksele to bym do cholery wrócił do gier z młodości z początku lat 90-tych)... Ale tutaj jakoś nawet to pasuje do tego 2D i posepnego klimatu.Dlaczego nie ma wątku w PS4 hmmm napisz na priv do któregoś moda/admina o przeniesienie tematu... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach