Patricko 8082 Napisano 4 Luty 2015 http://www.hardcoregamer.com/2015/02/03/borderlands-3-confirmed-by-take-two-interactive-current-gen-only/132986/Oficjalne potwierdzenie prac nad B3.Możecie się szykować na kupowanie patchy podnoszących level cap Na szczęście tylko current geny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 4 Luty 2015 Czekam z niecierpliwością :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 5 Luty 2015 Jestem bardzo ciekaw jakie klasy postaci wymyślą tym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Luty 2015 Obstawiam że będą takie same jak poprzednio tylko z inną nazwą ;D No może jedna klasa jakaś dojdzie nowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 6 Luty 2015 Oo ciekawie. Czyżby jakiś porządny konkurent dla Destiny... I bardzo dobrze, że nie wychodzi na past geny, przynajmniej nie będzie kompromisów z powodu wydajności starszych platform. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 6 Luty 2015 Oo ciekawie. Czyżby jakiś porządny konkurent dla Destiny... I bardzo dobrze, że nie wychodzi na past geny, przynajmniej nie będzie kompromisów z powodu wydajności starszych platform. Konkurent dla Destiny? Przecież Borderlands zjada je na śniadanie :-D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Luty 2015 Monotonią na pewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 6 Luty 2015 Monotonią na pewno. Nie wiem czy jest jakakolwiek gra, która byłaby bardziej monotonna od Destiny... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 6 Luty 2015 Bardzo lubię tę serię i nawet mam dwa calaki. Trójeczkę przyjmę z bananem na twarzy i mam nadzieję że postaciom będzie bliżej do tych z jedynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Luty 2015 Nie wiem czy jest jakakolwiek gra, która byłaby bardziej monotonna od Destiny...Jest, Bordery Dla mnie do momentu ukończenia super się gra i zawsze powiem, że jest ekstra i tutaj Bordery dominują. Ale po skończeniu fabuły to jest grind nad grindy i tutaj dla mnie Destiny dużo lepiej wypada jeśli chodzi o farmę. Mechanika zachowania broni również znacznie lepiej u Bungie mi pasuje. Poza tym ta cukierkowa oprawa mnie osobiście również męczy po dłuższym graniu. Jestem ciekaw czy coś zmienią na nowej generacji. Co kto lubi, ale rzucać głupimi tekstami można bez ustanku ;) Problem w tym, że mało kto ma argumenty chociaż. Trollowac też trzeba z głową ;) Ale nie róbmy z tego wątku Bordery vs Destiny... Jedyne co mnie interesuje to czy nadal będą ekipy po 4 osoby i jedynie insty i bossy do farmienia, czy zrobią w końcu coś na wzór raidów na większe ekipy, np. 8 osobowe. Wtedy mnie mają i myślę, że moja ekipa z Destiny też by to brała w ciemno. Trzeba czekać na więcej info. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 6 Luty 2015 @Patricko, w pełni się z Tobą zgadzam. W B3 marzą mi się dungeony, gdzie po epickim starciu, czeka ogromna skrzynka z lootem dla ekipy... Narazie nie ma się co rozpędzać, bo jeśli grę ujrzymy prędzej niż za 1,5 roku, to będzie nieźle, a w co raczej wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 6 Luty 2015 Tylko Current geny wiec mozna sie spodziewac czegos nowego, jezeli beda dungeony do pladrowania gra pozamiata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 9 Luty 2015 Konkurent dla Destiny? Przecież Borderlands zjada je na śniadanie :-D Pod jakim względem?? Zakładam, że pod takim samym jak kawa z łyżeczką cukru " zjada na śniadanie" kawę bez cukru czyli pod względem czysto subiektywnym ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach