pablos_83 4001 Napisano 4 Luty 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 4 Luty 2015 (edytowane) To będzie pierwsza gra ze świata LEGO, na którą się skuszę. Powrócą wspomnienia, kiedy człowiek jako dzieciak, jarał się Parkiem Jurajskim ;) O ile twórcy dotrzymają słowa i umieszczą w grze wątki z pierwszej części. Szkoda, że brakuje takiej naprawdę topowej gry w tym uniwersum i człowiek jest skazany na klocki, choć przyznam się, że nie ogrywałem przygodówki z PS3 (recenzje nie powalały). I nie zagram, chyba, że będzie to kolejny, nie wiadomo który już remaster na PS4 :P Edytowane 4 Luty 2015 przez Bartek_Red 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 6 Luty 2015 A o Hobbit Bitwa Pięciu Armii cisza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smokersky 20 Napisano 6 Luty 2015 O bogowie, gdybym byl dzieckiem, to byloby spelnienie moich marzen :D Tak zaluje, ze jestem stary :( A o Hobbit Bitwa Pięciu Armii cisza. Moze film zanotowal tak slabe wyniki, iz uznali, ze nie warto robic gry ? Bo film byl naprawde slaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 16 Marzec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 16 Marzec 2015 Mogli by to zrobic na podstawie tylko pierwszej czesci a i tak bym kupil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 16 Marzec 2015 (edytowane) trailer przekonał mnie , z chęcią kupię :) Edytowane 16 Marzec 2015 przez flahu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 16 Marzec 2015 Jestem na tak ;D miałem momenty podczas oglądania tego trailera, kiedy czułem się jak przy graniu w Dino Crissis 2 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 27 Czerwiec 2015 Nie wytrzymałem ciśnienia, skusiłem się na kupno. Póki co mam za sobą dopiero dwa rozdziały, ale jestem zajarany jak dziecko. :) Klimat JP udziela się aż nadto, a w oprawie klockowej wypada to nad wyraz dobrze. Świetnie gra się w coopie, zwłaszcza dzięki płynnemu podziałowi ekranu. Co prawda natknąłem się już na dwa głupie glitche, ale tej grze wybaczam. :D Za dzieciaka jarałem się klockami LEGO i Dinozaurami, a Park Jurajski był dla mnie obiektem mokrych snów. W życiu bym nie pomyślał, że kiedyś dostanę combo tych dwóch rzeczy. :wub: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 28 Lipiec 2015 (edytowane) ogarnął ktoś jak zebrać złoty klocek w basenie gdzie pływa się wielkim "dinkiem" ? Strzałka wskazująca złoty klocek świeci w basenie a także w pomieszczeniu gdzie "uruchamia" się to pływające bydlę. Edytowane 29 Lipiec 2015 przez radkos77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach