gandi77 18 Napisano 7 Maj 2015 Obiło się coś komuś o uszy ile czasu zajmuje przejście tego dodatku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 7 Maj 2015 Na innym forum jeden pisał że ok 8 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 7 Maj 2015 Na innym forum jeden pisał że ok 8 godzin. Dłuższy jest niż kampania single'owa w najnowszym Call of Duty? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 7 Maj 2015 I takie walsnie powinny być dodatki ☺ gra warta tych 79zl Wysłane z mojego SM-G900F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 7 Maj 2015 Świetny ten dodatek , jqk na moje Uber troszke bardziej podkrecony niz w podstawce ale zobaczymy jak to bedzie dalej wyglądało , klimacik równie dobry jak w poprzednicce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 7 Maj 2015 Miałem czekać na wydanie pudełkowe ale nie wytrzymałem i już zasysam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Maj 2015 Gra zapowiada sie na dluga, bo mam dopiero 3 rozdzial, a juz na liczniku 2:23 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 8 Maj 2015 Jeżeli ktoś ma pudełko, niech napisze czy jest w całości po angielsku czy też po Polsku (mam na myśli pudełko gry), z muve.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 8 Maj 2015 Premiera 15tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 9 Maj 2015 Dla tych, co skończyli grę: Jakieś rady jak ubić ostatniego bosa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 10 Maj 2015 Jeżeli ktoś ma pudełko, niech napisze czy jest w całości po angielsku czy też po Polsku (mam na myśli pudełko gry), z muve.plPudełko ma być w poniedziałek wg Ups to napiszę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 10 Maj 2015 Dodatek skonczony w 7 godzin i 47 min, co daje ladny wynik jak na extrem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 10 Maj 2015 Mi to chyba z 15 godzin zajmie,jestem na końcówce trzeciego rozdziału a na liczniku prawie 5 Poziom Uber,przeszukiwanie każdego kąta,na te poziomy z wolfa3d schodzi mi około 30 minut.Dodatek jak na razie lepszy od podstawki,głównie za sprawą lokacji gdzie toczy się akcja.Jak ktoś uwielbia starego Return to Castle Wolfenstein,to nic tylko kupować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Maj 2015 Jeżeli ktoś ma pudełko, niech napisze czy jest w całości po angielsku czy też po Polsku (mam na myśli pudełko gry), z muve.pl Sorki ze tak ale pisze z telefonu. Grę odpaliłem menu jest po polsku i w grze napisy też zapewne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 11 Maj 2015 (edytowane) Dzięki wielkie, z move.pl brałeś? Edytowane 11 Maj 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oldboy72 16 Napisano 11 Maj 2015 Też dostałem dziś niespodziankę od Muve.pl w postaci nowego Wolfenstein the old blood :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Maj 2015 Dzięki wielkie, z move.pl brałeś?Tak z move.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 11 Maj 2015 Witam, Witam :) Misiaczki co to jest za umiejętność Twarda Skóra - Rozbij głowy 10 wrogów z rury :P ani to ciche zabójstwo z rury ani normalny hit :P jak to zrobić? ktoś już coś wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 11 Maj 2015 W późniejszej fazie gry to zrobisz, na nazi zombie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 11 Maj 2015 W późniejszej fazie gry to zrobisz, na nazi zombie Dziękuję Ci kolego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 12 Maj 2015 Wszystkie trofea zdobyte poza tymi z wyzwań . Tutaj trzeba będzie się namęczyć żeby zdobyć tam złoto bo same zabijanie wrogów nie wystarczy ... Wysłane z mojego SM-G900F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 13 Maj 2015 polecam ten filmik jeżeli chodzi o strategie , jest kilka patentów żeby zwiększyć mnożnik ale weź panie to wprowadź w życie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek1988 39 Napisano 13 Maj 2015 Dwa pierwsze zrobiłem ☺ ogólnie dobry jest sposób żeby znaleźć jakieś dobre miejsce i sprawić żeby oficer wywołał alarm , wtedy można nabić sobie punktów , ale nie na każdej mapie są . Wysłane z mojego SM-G900F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 15 Maj 2015 Panowie nie ma opcji aby wyłączyć ten pieprzony auto aim, podczas celowania z celownika? Nie lubię jak mi SS samo lepi się pod lufę :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 15 Maj 2015 Niestety w dodatku nie ma takiej opcji , jak mniemam w podstawce również ( musiałbym ciągnąć całość ze store żeby zobaczyć ) . Powiem tylko że jest to jedna z niewielu strzelanin ostatnio w której doskonale strzela się w starym stylu bez celowania z tzw.biodra , odrzut praktycznie nie istnieje i obie części zaliczyłem w 80% właśnie tak :) Co do dodatku udało mi się zrobić wczoraj te wyzwania , w miare gładko poszło także zdecydowanie polecam ten filmik wyżej bo gość fajnie pokazuje co i jak jeżeli chodzi o spawn i kolejność . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach