Jump to content

Recommended Posts

6 godzin temu, mataman napisał:

Bierz nie wnikaj :24_stuck_out_tongue:

ha ha ha

Widzisz w wielu grach mozna fun zepsuc przez kastracje opcji, i nie musi byc to symulacja bo czasami nawet arcade pelna geba daje fun na kierownicy.  

Te w Assetto na PC byly raczej proste przejrzyste. A ich brak w wersji konsolowej to troche plaskacz w ryj. 

niemniej w tej cenie powaznie rozwazam, tylko po to zeby sprawdzic model jazdy.

Czy w Assetto corsa zdarza wam się tez ten słynny błąd aplikacji ce-34878-0 ? Za każdym razem jak chce wejść w specjalne wydarzenia. Uprzedzam, że wcześniej zainicjowałem softa i tak nic nie pomogło. Podejrzewam, że to jest wina softu gdzieś wyczytałem, że trzeba by było cofnąć się z oprogramowaniem.

Edited by Bartol84

Nowy patch się pojawił, właściwie to chyba tylko samochody dodali, ale dużo błędów ludzie zgłaszają.

Pozdrawiam :)

Powoli przeglądam cały temat, ale trochę mi się zejdzie i nie wiem czy padło już tu takie pytanie, szukam fajnej wyścigówki w która będę mógł pograć ze swoja dziewczyną przez tzw. split screen i szukając po internecie to ta gra niby posiada ten split screen, ale w psn store niestety takiej opcji nie widzę tylko 1player, więc jak to jest ?

Jak ktoś ma PC i interesuje go Asseto Corsa to dzisiaj na G2A jest promka i można grę wyjąć za 22zł
Ogólnie jest też kilka innych fajnych tytułów w tej cenie, w tym Kijek Prawdy za 14zł Wolfenstein i  spintires za 15zł (trzeba pamiętać by wyłączyć ShieldProtect) ;) 
#SonyLearnHowToMakePromotions

Edited by tm-tz