MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2017 6 godzin temu, mataman napisał: Bierz nie wnikaj ha ha ha Widzisz w wielu grach mozna fun zepsuc przez kastracje opcji, i nie musi byc to symulacja bo czasami nawet arcade pelna geba daje fun na kierownicy. Te w Assetto na PC byly raczej proste przejrzyste. A ich brak w wersji konsolowej to troche plaskacz w ryj. niemniej w tej cenie powaznie rozwazam, tylko po to zeby sprawdzic model jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Sierpień 2017 Mimo braku tych kilku opcji ffb jest taki sam jak na pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol84 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 (edytowane) Czy w Assetto corsa zdarza wam się tez ten słynny błąd aplikacji ce-34878-0 ? Za każdym razem jak chce wejść w specjalne wydarzenia. Uprzedzam, że wcześniej zainicjowałem softa i tak nic nie pomogło. Podejrzewam, że to jest wina softu gdzieś wyczytałem, że trzeba by było cofnąć się z oprogramowaniem. Edytowane 23 Wrzesień 2017 przez Bartol84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 23 Styczeń 2018 Aktualnie jest obniżka na DLC i Passa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 12 Luty 2018 Nowy patch się pojawił, właściwie to chyba tylko samochody dodali, ale dużo błędów ludzie zgłaszają. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheSznikers 2 Napisano 9 Marzec 2018 Może kiedyś na konsole trafi Assetto Corsa Competizione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 11 Marzec 2018 Bardzo mało prawdopodobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerox 0 Napisano 20 Marzec 2018 Powoli przeglądam cały temat, ale trochę mi się zejdzie i nie wiem czy padło już tu takie pytanie, szukam fajnej wyścigówki w która będę mógł pograć ze swoja dziewczyną przez tzw. split screen i szukając po internecie to ta gra niby posiada ten split screen, ale w psn store niestety takiej opcji nie widzę tylko 1player, więc jak to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 21 Marzec 2018 To szukaj dalej. Assetto do takich celów się nie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tm-tz 37 Napisano 1 Kwiecień 2018 (edytowane) Jak ktoś ma PC i interesuje go Asseto Corsa to dzisiaj na G2A jest promka i można grę wyjąć za 22zł Ogólnie jest też kilka innych fajnych tytułów w tej cenie, w tym Kijek Prawdy za 14zł Wolfenstein i spintires za 15zł (trzeba pamiętać by wyłączyć ShieldProtect) #SonyLearnHowToMakePromotions Edytowane 1 Kwiecień 2018 przez tm-tz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach