mataman 680 Posted January 8, 2017 AC jest zdecydowanie lepszą grą niż pCARS i tyle w tym temacie. Będą pokoje to już nikt w pCARS nie będzie grał. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sir Siekier 861 Posted January 8, 2017 Najpierw chyba warto przetestowac zanim rzucimy sie na nowe wody... via Xiaomi Mi5 ver Karramba 1 Share this post Link to post Share on other sites
mariuszmar 11 Posted January 8, 2017 Cytuj 2 godziny temu, mataman napisał: AC jest zdecydowanie lepszą grą niż pCARS i tyle w tym temacie. Będą pokoje to już nikt w pCARS nie będzie grał. Właśnie jak będą.. Póki co nie ma i pytanie się tyczyło czy w tej chwili warto zakupić. Racja jak chcę sobie pojeździć to włączam AC a nie Pcars ale w większości to gra leży i się kurzy. A promocje będą też później. 1 Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted January 11, 2017 Jeśli ktoś się zastanawia, albo ma wątpliwości: "... PRIVATE LOBBIES ON CONSOLE Don’t worry… They’re coming! Private lobbies are a big job, but the team are working incredibly hard to bring them to Assetto Corsa. While we don’t have a release date yet, you can expect them in the new year as part of a major update. More info soon!..." Pobrane ze strony tekst oryginalny. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
sieniu 506 Posted January 11, 2017 Nic nowego o tym już dawno wiemy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Gustaw 267 Posted January 12, 2017 czekamy na pokoje edytowalne/prywatne a jak kolega sie widzi ostania paczka i tor red bulla kurcze fajnie każdą dziurę czuć nie równość skanowanie laserowe robi robotę i piękne te stare masseratti v12 cygaro z lat 50-60 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted January 12, 2017 Ciągle się waham z AC. Co osoba to inna opinia. Jest sporo osób, które twierdzą, że model jazdy jest świetny ale spora ilość osób ma odmienne zdanie... HTC 10 Share this post Link to post Share on other sites
mataman 680 Posted January 12, 2017 Zastanawiasz się jakby te gry po 250zł kosztowały 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted January 12, 2017 Wiesz, kupiłem ostatnio 5 gier w tym FFXV więc 430zł pękło a to chyba tłumaczy wszystko 👍 HTC 10 Share this post Link to post Share on other sites
Bartek_Red 667 Posted January 12, 2017 To najpierw ograj to co kupiłeś, do tego czasu Assetto Corsa będą dorzucać do frytek Share this post Link to post Share on other sites
totomasza 2 Posted January 14, 2017 (edited) Panowie czy w AC da się grać na padzie czy jednak trzeba kierownice?Gra jest teraz w promocji i zastanawiam się nad kupnem Czy jest lepsza niż ProjectCars? Edited January 14, 2017 by totomasza Share this post Link to post Share on other sites
sieniu 506 Posted January 14, 2017 Panowie czy w AC da się grać na padzie czy jednak trzeba kierownice?Gra jest teraz w promocji i zastanawiam się nad kupnem Czy jest lepsza niż ProjectCars? Pewnie że się da grać na padzie,ja sam dość długo grałem. A co do porównania czy lepsza od pCars,to ile ludzi tyle opinii. Moja jest że zdecydowanie Assetto Corsa jest lepsza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
totomasza 2 Posted January 15, 2017 (edited) Z tym,że w Pcars nie da się za bardzo grać na padzie AC Jest teraz po 99zł więc chyba zakupię Edited January 15, 2017 by totomasza Share this post Link to post Share on other sites
sieniu 506 Posted January 15, 2017 Z tym,że w Pcars nie da się za bardzo grać na padzie AC Jest teraz po 99zł więc chyba zakupię Rok czasu grałem na padzie w pCars i grało się dobrze,nawet w lidze gdzie większość jeździ na kierownicach byłem konkurencyjny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Bartek_Red 667 Posted January 18, 2017 Prestige Edition za 119 zł w Komputroniku, jeśli ktoś przymierza się do kupna Share this post Link to post Share on other sites
hakuna 47 Posted January 20, 2017 Panowie mam t300 i podpiętą do niej skrzynie th8a , za cholerę nie mogę skorzystać ze skrzyni. Przestawienie skrzynia manualna na off lub on nic nie zmienia. Testowałem różne samochody które mają skrzynię manualną i th8a nie działa w PCars chodzi dobrze więc to wina gry ale nie mam już pomysłu co robię źle. Share this post Link to post Share on other sites
sieniu 506 Posted January 20, 2017 Podłącz skrzynie bezpośrednio przez USB do konsoli a nie do bazy kierownicy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
DeeS 99 Posted January 20, 2017 U mnie raz działa raz nie działa . Podpięte do bazy. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
hakuna 47 Posted January 20, 2017 Czyli widzę że problem nie tylko u mnie , dzięki za odp. Share this post Link to post Share on other sites
xenomorph 129 Posted January 20, 2017 U mnie to samo, TH8A nie działa. Podłączone przez USB, bo inaczej zresztą nie da się. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
KILLROY 151 Posted January 25, 2017 Dzisiaj o godz 20 jedziemy FUN RACE na Red Bull Share this post Link to post Share on other sites
Sir Siekier 861 Posted January 25, 2017 Kurde!! To 19 u mnie... Dalbys na 21.00:: via Xiaomi Mi5 ver Karramba Share this post Link to post Share on other sites
KILLROY 151 Posted January 25, 2017 luz error my bedziemy i o 21 i 22 wiec zapraszamy 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gustaw 267 Posted January 25, 2017 widzę koledzy się wkręcili po wczorajszym a killu tak kiedyś narzekał na AC że kupa że łatwa że model prowadzenia nie ten Share this post Link to post Share on other sites
KaczyVR6 16 Posted January 25, 2017 Mi akurat zawsze sie podobała,model jazdy jest zajefajny, ffb chodzi super i nie potrzeba tu 30 suwaków jak w PC tylko 4 do ustawienia. Wiadomo gra nie jest doskonała ,brak dynamicznej pogody, kolizje no i POKOJE! Mam nadzieję że to zrobią bo inaczej gra umrze do wyjscia GTS...:(( Share this post Link to post Share on other sites