tm-tz 37 Napisano 26 Marzec 2018 9 godzin temu, czacha79 napisał: Odgrzebuje temat bo gra jest tego warta - wczoraj odpalilem i musze powiedziec ze mega zaskoczenie Bardzo fajna fabuła, szkoda ze na 5 a nie 50 godzin Koncowki nie uwazam za banalna i wrecz doszukuje sie drugiego dna w tym wszystkim - ale rozumiem u niektorych rozczarowanie skoro nie konczy sie tak jakby chcieli Najwiekszym minusem Firewatcha jest jego długość. Tytuł ogrywałem an PC bo był chyba na GOG za około 29zł i to jest max ile za ten tytuł mogłem i chciałem dać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Marzec 2018 4 minuty temu, tm-tz napisał: Najwiekszym minusem Firewatcha jest jego długość. Tytuł ogrywałem an PC bo był chyba na GOG za około 29zł i to jest max ile za ten tytuł mogłem i chciałem dać. Ja staram sie nie przeliczac gry na dlugosc. Bywaja tytuly na 9h ktore bawia, a sa takie na 30h ktore mecza i wolalbys moc skupic sie na fabule i podziekowac danej grze. Fakt 20eur bo na tyle chyba byl wyceniony na premiere to troche za duzo, ale juz polowa tej kwoty to moim zdaniem spoko cena. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 26 Marzec 2018 6 minut temu, tm-tz napisał: Najwiekszym minusem Firewatcha jest jego długość. Tytuł ogrywałem an PC bo był chyba na GOG za około 29zł i to jest max ile za ten tytuł mogłem i chciałem dać. To zalezy jak na to spojrzec - za 5h w knajpie zabulisz wiecej, a bardzo prawdopodobne ze nawet nie poruszysz tak ciezkich tematow jak w tej grze Bo kumam ze patrzysz na to przez pryzmat GRY ... ale gry tez sa pouczajace jesli nie brac ich z dystansem, bo niektore maja sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach