Pan J 134 Napisano 30 Czerwiec 2015 Jak w każdym dziale tak i tutaj przyda się taki temat. Ja zacznę- zastanawiam się nad strategią turową na iPada. Co lepsze- XCOM czy Civilization Revolution 2, a może coś jeszcze innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 30 Czerwiec 2015 Oba Xcomy znakomite i faktycznie jak jest zajawka nie ma co się zastanawiać , z mojej strony polecam przyjrzeć się Arma Tactics , Door Kickers , Breach & Clear , World Conquerory . Cywilizacja 2 zebrała dosyć słabe opinie niby nie różni się wiele od jedynki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 1 Lipiec 2015 Turowe erpegi Avadon i Avernum. Jakby ktoś znał inne erpegi w tym stylu co powyższe na andka niech zapoda tytułem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 11 Sierpień 2015 Siema, ostatnio mój yoga tablet 2 strasznie poszedł w odstawkę, a pograłbym w coś naprawdę fajnego. Znacie jakiegoś rpg'a, slasher'a, przygodówkę, godną polecenia na androida? Tyle tego jest, a większość to shit nastawiony na p2w. Chcę, żeby to była darmowa pozycja, gdzie paywall nie sięga zenitu, po 30 min gry. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 23 Sierpień 2015 https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CDUQFjADahUKEwjr09aIjcDHAhWkLHIKHaZ8DXE&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.square_enix.ffportal_w.googleplay&ei=3DTaVev1DqTZyAOm-bWIBw&usg=AFQjCNGBPO4eZqfAU4h0ktYWjy-IOdge0w Do końca miesiąca z poziomu tej apki można sciągnąć za darmo FF1 i Triple Triad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Sierpień 2015 Siema, ostatnio mój yoga tablet 2 strasznie poszedł w odstawkę, a pograłbym w coś naprawdę fajnego. Znacie jakiegoś rpg'a, slasher'a, przygodówkę, godną polecenia na androida? Tyle tego jest, a większość to shit nastawiony na p2w. Chcę, żeby to była darmowa pozycja, gdzie paywall nie sięga zenitu, po 30 min gry. :) check this out: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thegamebakers.squids20 Nie wiem jak wygladaja platnosci nie korzystalem, gralem na iOS nie za duzo ale zabawa byla przednia, Nie zniechecaj sie pegi 3 i tym ze gra jest kolorowa, sterowanie idealne pod tablet. jak nie podejdzie kasujesz i po bólu. Niestety klasyki takie jak Syberia 1 i 2 oraz Broken Sword 1 i 2 sa wycenione dosc ambitnie. Nie wiem jak Syberia ale BS 1 i 2 sa zremasterowane i przynajmniej na iOS bardzo milo mi sie gralo (poza paroma miejscami gdzie tap,tap nie konca dzialal) ale tutaj to trzeba polowac na promocje - nie wiem jak w play store w iTunes chyba trafilem na 1$ za sztuke no zal bylo nie brac. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 24 Sierpień 2015 Wielkie dzięki, za naprawdę dobry tytuł. Gra jest magiczna, ta graficzka dodaje jej smaku, a sam gameplay jest przedni, na razie dla mnie taka mobilna perełka, ale zobaczymy dalej, czy nie będzie szarpała o $. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Sierpień 2015 Wielkie dzięki, za naprawdę dobry tytuł. Gra jest magiczna, ta graficzka dodaje jej smaku, a sam gameplay jest przedni, na razie dla mnie taka mobilna perełka, ale zobaczymy dalej, czy nie będzie szarpała o $. :) Dawno nie gralem, sprawdz za co wolaja kase moze to jakies popierdolki nie majace wplywu na rozrywke - zbroja dla osmiornicy ;) czy cos. Milego grania polecam sie na przyszlosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Marzec 2016 Macie jakieś propozycje ciekawych gier coop online na Androida? Bo trochę tego jest, a pewnie większość to badziew. Ktoś ma coś sprawdzonego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Marzec 2016 Małym offtopem ale patrzcie ile trzyma S7 na baterii przed chwilą zdjęcie cyknelem Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Marzec 2016 Jak coś to polecam gierkę DEEP LOOT. Idealna na kibel, szybka, fajna i prosta jak but. Mikro są, ale w ogóle niepotrzebne do normalnej gry. Przy ostrym graniu można zdobyć najlepsze rzeczy w przeciągu dnia bądź dwóch.Nie ma żadnych timerów zasranych, więc można grać non-stop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach