cwir 12843 Napisano 9 Lipiec 2015 ustawki do RL i wszystko związane ze wspólnym graniem w ten słoik miodu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Lipiec 2015 Jestem bardziej niż chętny do wspólnej gry :D Śmiało zapraszać :D Genialny szpil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitrekssj2 1 Napisano 9 Lipiec 2015 Zapraszam do gry :) . Moj PSN ID: Pitrek22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 10 Lipiec 2015 Zapraszam -> PSN -> jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 10 Lipiec 2015 Może jakaś mini-liga 2 vs 2, 3 vs 3 lub 4 vs 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 10 Lipiec 2015 fryz1916 - ostatnio mam mało czasu, a gier dużo, ale i na tę perełkę na pewno znajdę chwilę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xantiv 7 Napisano 10 Lipiec 2015 Yaat2ek - Od niedzieli wieczora mogę grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 11 Lipiec 2015 Może jakaś mini-liga 2 vs 2, 3 vs 3 lub 4 vs 4? 3vs3 chyba najlepsza opcja jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 11 Lipiec 2015 (edytowane) Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :) Edytowane 11 Lipiec 2015 przez fryz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 11 Lipiec 2015 Ostatnio gram tylko w RL, najlepiej 2vs2 lub 3vs3. PSN ID: chrono_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 12 Lipiec 2015 Byłoby jakieś zapotrzebowanie na ligę? Można coś zrobić, proponowałbym format 3x3, konieczność rozegrania 2, 3 kolejek w tygodniu przy czym jedna kolejka to przykładowo system best of five, czyli drużyny grają ze sobą do 3 zwycięstw, zwycięstwo daje 1 punkt, a zwycięstwo do zera 2 punkty. Byłbym skłonny podjąć się organizacji, pytanie tylko czy będą chętni, więc jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znać :) Jestem jak najbardziej za :) Dostępny jestem po 20 lub 20:30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKuba88 0 Napisano 13 Lipiec 2015 Zapraszam moj PSN ID : Kuba07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 3 Napisano 14 Lipiec 2015 Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do dołączenia do turniej Rocket League. Poniżej jest link z odpowiednim tematem. Wystarczy się zarejestrować pod takim samym nickiem, jaki macie na PSN-ie i zgłosić chęć udziału w odpowiednim temacie. Ewentualnie zagłosować w ankiecie i dodać od siebie jakieś sugestie :) http://zayebyoza.forumoteka.pl/viewtopic.php?p=260#260 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mackowiak 18 Napisano 14 Lipiec 2015 Chętnie zagram PSN ID: mackowiak90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 14 Lipiec 2015 Zapraszać! PSN: MVPtrooper Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matom 0 Napisano 15 Lipiec 2015 Również chętnie pogram :D PSN: Matay1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 16 Lipiec 2015 Jestem w stanie pomóc przy lidze, mam do tego odpowiedni skrypt, potrzebny tylko dobry hosting ale i to jestem w stanie załatwić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 16 Lipiec 2015 Witam, Frankol1993 - chętnie pogram - zapraszać. (headset jest) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 16 Lipiec 2015 Od wczoraj, czyli od ok. 27 godzin napisałem do 4 osób, które tutaj wyrażały chęć gry - ZERO odzewu. Ja rozumiem, że nie każdy śpi przy konsoli ale piszcie chociaż teoretyczne godziny kiedy można Was zastać...Kolejny raz w kolejnej grze...na konkurencyjnym forum KILKA sekund i załatwione. (chodziło o pucharek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 19 Lipiec 2015 Szukam kogoś do wspólnej gry. Jacyś chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Lipiec 2015 Zapraszamy id: Talk0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 19 Lipiec 2015 SAKO_DNB Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 23 Lipiec 2015 Chętnie pogram wieczorkiem w Rocket League. nick: gdynia_1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 25 Lipiec 2015 (edytowane) Sam jeszcze nie grałem, ale gra czeka na dysku. Jak ktoś potrzebuje jednej osoby do kompletu to zapraszajcie do znajomych: kisiel-PLHS jest.Fajnie jakby udało się zebrać grupę 6 osób i zagrać 3vs3, między sobą ;) Edytowane 25 Lipiec 2015 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 28 Lipiec 2015 Chętnie pogram. HS obecny. Login: szycha_dot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach