igor09 0 Napisano 16 Sierpień 2015 Witam. Właśnie zakupiłem kierownicę Tracer Professional Carbon Racer, i podłączyłem do PC. Okazało się, że wszystko działa... No to podłączyłem do PS3 i włączyłem grę NFS Most Wanted(edycja 2012) i przy włączaniu gry dopiero zauważyłem problem... Jest napisane w menu "Press START button". No to ja klikam start- nie działa :( Kliknąłem każdy guzik i nie działa... Włączyłem pada i nacisnąłem START, a kiedy go wyłączyłem, to od razu gra wyświetliła komunikat, że kontroler został odłączony i nie wiem co teraz zrobić... Czy nie można przypisać ponownie funkcji przycisków, albo coś takiego?? Albo wyłączyć komunikat? Z góry dziękuję za wszelką pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Sierpień 2015 Ta kierownica nie jest kompatybilna z PS3 więc jak ma działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Sierpień 2015 (edytowane) Kolego - Need for Speed: Most Wanted - A Criterion Game -> nie wspiera zadnej kierownicy. Jesli sie nie myle jedyne co wspiera to nakladka na move co ma ksztalt kola. Dlatego tez kierownica nie dziala. Ponadto co zostalo juz powiedziane nalezy sprawdzic czy kierownica zgodna jest z PS3. Z tego co widze na stronie producenta PC/PS2: http://www.tracer.pl/product/kierownica-tracer-professional-carbonracer-usbps2-6 Edytowane 16 Sierpień 2015 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2015 Ja grałem na DFGT i działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 18 Sierpień 2015 Ja grałem na DFGT i działa A to dziwne - moze patch jakis byl czy cos - bo z informacji ktore znalazlem nie bylo zadnego officjalnego wsparcia dla kolek. niektore dzialaly niektore nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Sierpień 2015 DFGT na ps3 działa praktycznie na wszystkich grach, nawet w 1000% arcade jak Motorstorm, choć bez pedałów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 18 Sierpień 2015 Nawet w takim starociu jak Midnight Club Los Angeles wszystko bangla, no może oprócz klaksonu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach