TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Wrzesień 2015 Była zapowiedź, jest i pierwszy prawdziwy zapis z rozgrywki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Wrzesień 2015 Jestem świeżo po anime i filmie, film taki sobie, a anime trzymało poziom tak gdzies do 18 odcinka, potem się zdeka rozlazło, boję się że gra będzie powtarzalna do bólu, ale wygląda fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 23 Wrzesień 2015 Anime oparte było na bardzo oryginalnym pomyśle i pomimo z początku sceptycznego nastawienia, pierwszy sezon oceniam bardzo dobrze. Nie wierzę jednak, że da się ten klimat przenieść do gry. Gameplay wygląda jak anime w trybie slow-motion. W mojej ocenie nie da się przenieść tego poziomu epickości: https://www.youtube.com/watch?v=XcheS787jcI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 26 Listopad 2015 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 28 Listopad 2015 Cholera klimat to posiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 30 Listopad 2015 Dokładnie. Klimat anime obecny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 29 Styczeń 2016 Fajne, tylko te giganty nie stanowią żadnego zagrożenia. Biegają sobie jak dzieci we mgle i można sobie je ciąć jak się chce. Nie tak jak w anime. Mam nadzieję, że w pełnej wersji będzie inaczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach