DarkVampire217 19 Napisano 6 Październik 2015 Można to robić seryjnie, farmić w koło? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Nie, dostajesz jednorazowo, tak samo np. puchar krajowy jak zrobisz w lidze brazylijskiej, to grając ligę dajmy na to włoską i też wygrywając puchar krajowy nie ma punktów. Jedynie "ligi mistrzów" w różnych regionach dają punkty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 6 Październik 2015 A za ligi, za każdy wygrany mecz wchodzą GP, czy tylko przez jeden sezon a potem już nie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 6 Październik 2015 Wiadomo czy będą jacyś specjalni agenci z większym prawdopodobieństwem trafienia czarnej piłki? niedługo dobiję do 200 tysięcy gp i nie wiem czy w ogóle jest sens chomikować gp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Październik 2015 Bankowo nie wcześniej jak playoffs ligi mistrzów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 6 Październik 2015 Losuj bo na razie się nie doczekasz. Zdążysz jeszcze nachomikować. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 6 Październik 2015 A za ligi, za każdy wygrany mecz wchodzą GP, czy tylko przez jeden sezon a potem już nie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Tylko przez jeden sezon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 6 Październik 2015 A te 25k to poza tymi 60k? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 A te 25k to poza tymi 60k? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Nie no wliczyłem do całości, chciałem tylko podkreślić że warto przepuścić te 3 lata żeby je dostać, nie wiem może dalej są jakieś bonusy za 5 lat, chociaż wątpię bo 25k to sporo. Teraz pytanie czy w become a legend też są takie bonusy, na razie widziałem że są punkty za wygrany pierwszy mecz i pierwszą bramkę, może będą za wygranie klasyfikacji strzelców i asystentów w poszczególnych rozgrywkach. Może ktoś grał i coś wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 7 Październik 2015 Losuj bo na razie się nie doczekasz. Zdążysz jeszcze nachomikować. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Na 17 losowań dwie czarne, Blind i Stocker. po 81 ovr. komedia. 170 tysięcy poszło na spacer :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2015 Na 17 losowań dwie czarne, Blind i Stocker. po 81 ovr. komedia. 170 tysięcy poszło na spacer :laugh: Lepiej trenować piłkarzy ze słabym lvl. Szybko się rozwijają i nie ma sensu liczyć na koksów :) Ja mam 3 obrońców z białych piłek i teraz to wymiatają ponieważ się rozwinęli i są bardzo dobrze zgrani. Ze znanych piłkarzy to jest De Rossi, Ings -ława, Valencia-ława, Lahm, Luiz Fabiano, a reszta to no name he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) To od farta zależy niestety.... A do lutego - marca nie ma co liczyć na agenta lm. Ja zaraz będę miał 200 k i polosuje... W 2015 jak miałem wersję US to przy niewielkiej ilości losowań miałem Kroosa, RVP, Ramiresa, Oscara, De Sanctisa i nawet fajnych ze złotej... Jak kupiłem wersję EU to duuuuużooooo więcej losowań i szrot. Nie ma reguły. O tyle fajnie, że piłkarze się rozwijają. Będziesz długo grał to będzie lepiej... Choć z drugiej strony drużyny niektórych to gruba przesada. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Nie no wliczyłem do całości, chciałem tylko podkreślić że warto przepuścić te 3 lata żeby je dostać, nie wiem może dalej są jakieś bonusy za 5 lat, chociaż wątpię bo 25k to sporo. Teraz pytanie czy w become a legend też są takie bonusy, na razie widziałem że są punkty za wygrany pierwszy mecz i pierwszą bramkę, może będą za wygranie klasyfikacji strzelców i asystentów w poszczególnych rozgrywkach. Może ktoś grał i coś wie? W Bal skipa nie zrobisz Dark poziom trudności ma znaczenie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Październik 2015 przez 84siwy84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) To od farta zależy niestety.... A do lutego - marca nie ma co liczyć na agenta lm. Ja zaraz będę miał 200 k i polosuje... W 2015 jak miałem wersję US to przy niewielkiej ilości losowań miałem Kroosa, RVP, Ramiresa, Oscara, De Sanctisa i nawet fajnych ze złotej... Jak kupiłem wersję EU to duuuuużooooo więcej losowań i szrot. Nie ma reguły. O tyle fajnie, że piłkarze się rozwijają. Będziesz długo grał to będzie lepiej... Choć z drugiej strony drużyny niektórych to gruba przesada. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka W Bal skipa nie zrobisz Dark poziom trudności ma znaczenie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Ja gram w ML offline ale nie dla punktów tylko dla zabawy i w poprzednich wersjach nie chciało mi się grać przeciwko CPU to w tej na super star gra się bardzo fajnie. Z tego co kojarzę to na tym poziomie dostawałem GP w wysokości 1250, 2000 np za pozyskanie piłkarza. Dziś pogram to bliżej opiszę co i jak. Edytowane 7 Październik 2015 przez januszp85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 To od farta zależy niestety.... A do lutego - marca nie ma co liczyć na agenta lm. Ja zaraz będę miał 200 k i polosuje... W 2015 jak miałem wersję US to przy niewielkiej ilości losowań miałem Kroosa, RVP, Ramiresa, Oscara, De Sanctisa i nawet fajnych ze złotej... Jak kupiłem wersję EU to duuuuużooooo więcej losowań i szrot. Nie ma reguły. O tyle fajnie, że piłkarze się rozwijają. Będziesz długo grał to będzie lepiej... Choć z drugiej strony drużyny niektórych to gruba przesada. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka W Bal skipa nie zrobisz Dark poziom trudności ma znaczenie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy poziom ma znaczenie, ja po prostu nic nie zmieniałem tylko poszło "defaultowo" na regularze i tak nie grałem meczy tylko pomijałem. Za pozyskanie pierwszego gracza dostałem 1250 tyle pamiętam, tak samo bodaj za zmiany ustawienia treningu. A co do grania dla zabawy to tak jak kolega wyżej napisał region Europę w ML też gram dla zabawy na super star i całkiem fajnie to idzie. A co do become a legend to tak samo jak z ML, azje i am. płd. edytuję koksa po 99 i lecę aby szybciej (do platyny), a europę robię swojego grajka i gram dla zabawy bez kombinowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 Kiedy Ci wyskoczyło 25 k Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 Kiedy Ci wyskoczyło 25 k Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Po ukończeniu 3 sezonu w jednym klubie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 Kurde ja nie miałem.... Może czegoś nie zrobiłem Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Kurde ja nie miałem.... Może czegoś nie zrobiłem Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka A wygrywałeś po drodze wszystko jak leci? Może o to chodziło, założyłem że chodziło o 3 sezony w jednym klubie bo te wewnętrzne wyzwanie i 25000 gp wyskoczyło po skończeniu 3 sezonu. Najgorsze że nie pamiętam nazwy tego wyzwania, może to by ułatwiło gdybanie. Edytowane 7 Październik 2015 przez DarkVampire217 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 Ta każdy mecz, każdy puchar. Gram Santosem może od początku nie grają we wszystkich rozgrywkach, nie za bardzo mam pomysł o co może chodzić zagram czwarty sezon i zobaczę. Jak myślisz? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2015 Ta każdy mecz, każdy puchar. Gram Santosem może od początku nie grają we wszystkich rozgrywkach, nie za bardzo mam pomysł o co może chodzić zagram czwarty sezon i zobaczę. Jak myślisz? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Może poziom? I czy drużynę masz oryginał czy no name. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 Oryginał, superstar poziom Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 7 Październik 2015 Oryginał, superstar poziom Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Oryginalną drużyną łatwiej się gra. Może trzeba zacząć grać no name. Nie chce wprowadzić w błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 Oryginał, superstar poziom Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Ja grałem Sao Paulo, przypomniałem sobie że te wyzwanie miało chyba słowo "legend" w nazwie, może chodzi o sprawienie by piłkarz stał się legendą klubu. W trakcie sezonu jak pewnie sam zauważyłeś pojawia się zajawka że jakiś piłkarz osiągną poziom "grand master" może o to chodzi żeby wbił ten grand master na maksymalny 3 lvl. Może jakoś to rozkminimy w końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 7 Październik 2015 Może masz rację trzeba szarpać nadal Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Zaraz po zagraniu ostatniego meczu w czwartym sezonie dostałem te 25k :) Dobrze, że zagrałem w sumie bo zdobyłem MŚ i 8k dodatkowo :)... Dziś wieczorem losowania 210k jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkVampire217 19 Napisano 7 Październik 2015 Może masz rację trzeba szarpać nadal Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Zaraz po zagraniu ostatniego meczu w czwartym sezonie dostałem te 25k :) Dobrze, że zagrałem w sumie bo zdobyłem MŚ i 8k dodatkowo :)... Dziś wieczorem losowania 210k jest No to gicior, ja skończyłem grę w Am. Płd. po 3,5 sezonu, zaraz po zdobyciu MŚ czyli jednak te wyzwanie i 25k musi być za coś innego, może za wygranie copa libertadores 3 razy? Pisałeś że Santos nie grał od razu w jakichś rozgrywkach, może to te? I dlatego dopiero po 4 Ci wpadło, bo puchar krajowy i ligę gra się siłą rzeczy co roku, zostaje tylko copa libertadores i sudamericana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1916 9 Napisano 7 Październik 2015 jaką taktyką gracie w myclubie? lepiej wam idzie possiesion game czy counter ? od początku gram z kontry ale trzeba zmienić trenera bo już za słaby i zastanawiam się na jakiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach