Jump to content
Sign in to follow this  
haobao_PRO

PES2016 myClub

Recommended Posts

Teraz jest już odrobinę kepiej, ale mam nadzieję, że się we wtorek ogarną.

Mam dwa pytania: co ile się zmieniają listy hire manager i czy macie jakieś porady co do ich wyboru?

A i przy okazji: przy rzutach karnych wpierw nadajemy kierunek a pozniej dopiero sile strzalu? Trzeba trzymac jeszcze jakis przycisk?

Też macie tak że wam w myclub wszystko tak długo wczytuje. Ustawiam skład wychodzę i czekam minute jak nie więcej i tak z wszystkim jest.

Ten darmowy myClub ma jakieś ograniczenia czy coś? Chętnie bym sprawdził, nigdy nie grałem tego trybu :)

Macie jakieś rady dla nooba pesa? W fife było ok ale Pes nie ogarniam a ściągnąłem sobie my club. Więc?

Wal trójkąty na koksów i strzelaj z R2. Na obronie się w ogóle nie znam to wielka filozofia w tej grze. Na pewno nie wychodź nikim do przodu. 

Dziwne to trochę, że pytacie się o podstawowe zagrania. To jest tak , że jeśli ktoś nie ogrywał się w temacie wcześniejszych wersji pesa to teraz tak ma, a którym drybling , cross , diagona na skrzydło, a jak mocno strzelać, a jak we dwoje wykonać rzut wolny z czego stojący przy piłce uderza z pod kolana... Panowie jaki problem, pomogę

Co w tym dziwnego? Ostatni mój produkt Konami to był jakiś ISS. Za to w fife mógłbym tu niejednego ustawić szybciutko do pionu

• Like 1

Jak zmienić nr na koszulce zawodnikowi w myclub ? Jakoś nie mogę tego znaleźć a od wczoraj zaczynam w to grać i denerwuje mnie jak Zlatan biega mi z 3

Jak zmienić nr na koszulce zawodnikowi w myclub ? Jakoś nie mogę tego znaleźć a od wczoraj zaczynam w to grać i denerwuje mnie jak Zlatan biega mi z 3

Wchodzisz w SQUAD MANAGMENT wciskasz trójkąt i tak masz Edition Squad Number.

Odnowię temat, Pany, mój dzieciak się w to wciągnął ( i za karę muszę z nim w to grać :D ), problem w tym że po kilku meczach nasi zawodnicy zaraz na początku meczu mają niecałą połowę paska (tego co maleje podczas biegania). A w zasadzie pod koniec pierwszej połowy nic już nie mają. Co zrobić aby on był cały? Jakieś treningi, gdzie to poprawić? :)

Albo dajesz piłkarzom odpocząć czyli co chwile dajesz rezerwowym pograć albo tam gdzie masz zawodników wciskasz na jakimś kwadrat i odnawiasz przez Stamina Recovery. Można też odnowić całą kadrę za 30 Coinsów i o to Konami chodzi. ;) 

• Like 1