kaimada 10 Posted December 13, 2015 Teraz jest już odrobinę kepiej, ale mam nadzieję, że się we wtorek ogarną. Mam dwa pytania: co ile się zmieniają listy hire manager i czy macie jakieś porady co do ich wyboru? A i przy okazji: przy rzutach karnych wpierw nadajemy kierunek a pozniej dopiero sile strzalu? Trzeba trzymac jeszcze jakis przycisk? Share this post Link to post Share on other sites
ASHtoo7k 0 Posted December 14, 2015 Doszedł ktoś do tego jak i czym dryblować? :psbutton: Share this post Link to post Share on other sites
krokerinio 1 Posted December 16, 2015 Też macie tak że wam w myclub wszystko tak długo wczytuje. Ustawiam skład wychodzę i czekam minute jak nie więcej i tak z wszystkim jest. Share this post Link to post Share on other sites
MichalEEEk 471 Posted December 20, 2015 Ten darmowy myClub ma jakieś ograniczenia czy coś? Chętnie bym sprawdził, nigdy nie grałem tego trybu :) Share this post Link to post Share on other sites
Van der Fck 546 Posted December 28, 2015 Macie jakieś rady dla nooba pesa? W fife było ok ale Pes nie ogarniam a ściągnąłem sobie my club. Więc? Share this post Link to post Share on other sites
chrono87 171 Posted December 28, 2015 Wal trójkąty na koksów i strzelaj z R2. Na obronie się w ogóle nie znam to wielka filozofia w tej grze. Na pewno nie wychodź nikim do przodu. Share this post Link to post Share on other sites
kszaq7 0 Posted December 30, 2015 Dziwne to trochę, że pytacie się o podstawowe zagrania. To jest tak , że jeśli ktoś nie ogrywał się w temacie wcześniejszych wersji pesa to teraz tak ma, a którym drybling , cross , diagona na skrzydło, a jak mocno strzelać, a jak we dwoje wykonać rzut wolny z czego stojący przy piłce uderza z pod kolana... Panowie jaki problem, pomogę Share this post Link to post Share on other sites
Van der Fck 546 Posted December 30, 2015 Co w tym dziwnego? Ostatni mój produkt Konami to był jakiś ISS. Za to w fife mógłbym tu niejednego ustawić szybciutko do pionu 1 Share this post Link to post Share on other sites
ASHtoo7k 0 Posted January 15, 2016 Pogralbym w to jeszcze ale niestety nie stać mnie na scout slot... Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
arboos 85 Posted February 4, 2016 Jak zmienić nr na koszulce zawodnikowi w myclub ? Jakoś nie mogę tego znaleźć a od wczoraj zaczynam w to grać i denerwuje mnie jak Zlatan biega mi z 3 Share this post Link to post Share on other sites
TrueGrand 268 Posted February 4, 2016 Jak zmienić nr na koszulce zawodnikowi w myclub ? Jakoś nie mogę tego znaleźć a od wczoraj zaczynam w to grać i denerwuje mnie jak Zlatan biega mi z 3Wchodzisz w SQUAD MANAGMENT wciskasz trójkąt i tak masz Edition Squad Number. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted April 1, 2016 Odnowię temat, Pany, mój dzieciak się w to wciągnął ( i za karę muszę z nim w to grać :D ), problem w tym że po kilku meczach nasi zawodnicy zaraz na początku meczu mają niecałą połowę paska (tego co maleje podczas biegania). A w zasadzie pod koniec pierwszej połowy nic już nie mają. Co zrobić aby on był cały? Jakieś treningi, gdzie to poprawić? :) Share this post Link to post Share on other sites
chrono87 171 Posted April 1, 2016 Albo dajesz piłkarzom odpocząć czyli co chwile dajesz rezerwowym pograć albo tam gdzie masz zawodników wciskasz na jakimś kwadrat i odnawiasz przez Stamina Recovery. Można też odnowić całą kadrę za 30 Coinsów i o to Konami chodzi. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
keczu78 37 Posted June 5, 2016 Panowie jak odnowić trenerowi kontrakt ? Share this post Link to post Share on other sites