Keniek33 0 Napisano 11 Grudzień 2015 Zakładam ten wątek aby złączyc wszystkich graczy którzy grają jeszcze w CS: GO na PS3 Także jeśli ktoś jeszcze w to gra i chce z kimś pograc prosze o wpisanie sie poniżej PSN: Keniek3 HS: Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Grudzień 2015 ta gra to kaszalot i trup na ps3, niestety... pozyczylem gre i nie znalazlem ani 1 osoby w multi... banalna platynka wbita w jakies 3h gdy przysiadlem i oddalem gre... nie ma to jak wersja pc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniek33 0 Napisano 16 Grudzień 2015 Dziwne bo ja w multi gram i w pare sekund znajduje drużyne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 16 Grudzień 2015 Gra jest dostępna tylko w dystrybucji cyfrowej czy na płytce też była wydana? BTW (dziwna sprawa bo w sklepiku mi nie znajduje tej pozycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2015 A to nie wyszło tylko na US? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 16 Grudzień 2015 Gra jest dostepna tylko w amerykanskim PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Toż to rasizm i brak tolerancji dla innych nacji. Cenzura. Neofaszystowska firma. Dlaczego niemiecka telewizja w Polsce o tym nie mówi? #GraczGorszegoSortu Gra już nie jest dostepna w Polsce bo ją wycofaliCzyli jednak Cenzura dopadnie każdego. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniek33 0 Napisano 17 Grudzień 2015 Gra już nie jest dostepna w Polsce bo ją wycofali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach