kill 10044 Napisano 20 Grudzień 2015 http://www.xbox.com/en-US/year-in-review-2015 Kliknijcie a dostaniecie szczegółowe podsumowanie swojej przygody z Xboxem. Ja swoją kupiłem w czerwcu. Pokazuje mi, że grałem do tej pory 685 godzin :) To daje jakieś 4 godziny dziennie. #4theplayers 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 20 Grudzień 2015 Świetne. U mnie pokazuje 645 godzin :) Ciekawe jak by się miało to zestawienie z ps4, którą miałem prawie od premiery ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 20 Grudzień 2015 Sierpień .......2167 h :) Totalnie nieobiektywnie bo xboksik robi w chałupie za dekoder i jest włączony non stop praktycznie nawet jak nikogo nie ma :) Za to znalezienie się w top 1% graczy jeżeli chodzi o gamescore miłe :) No ale faktycznie od sierpnia przeszedłem chyba wszystko co się dało prócz Ori i nie dającego sié przejść Elite :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 20 Grudzień 2015 U mnie 1012h. Chyba nieźle jak na konsole nr 2 w moim gospodarstwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Grudzień 2015 Ten licznik coś oszukuje. Mi wyszło 187, co jest zupełnie niemożliwe, bo przeszedłem tylko tomb raidera i liznąłem co nieco od EA. Myślę że w moim przypadku 45-50h to max, wiec nie wiem skąd prawie 4 razy większa liczba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 20 Grudzień 2015 U mnie też bzdura, bo wyskoczyło mi 88h. Z samego Wieśka mam juz 40 godzin. Może to liczy tylko czas w grze grając, bo Xbox włączany jest prawie codziennie po kilka godzin ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 20 Grudzień 2015 (edytowane) Pokazuje mi 359h. Wlasciwie w tym roku na Xksie, gram od premiery Halo 5. Gralem jeszcze w remake RE, ale tam cos kolo 17h mialem. Najbardziej aktywny dzien , mialem 20 stycznia, czyli dzien premiery RE remake - przeszedlem go na raz;p W halo mam przegrane 4.21:52:15 co daje 117 h. To musi zliczac czas w jakim konsola byla wlaczona i podpieta pod net. Nie ma innej opcji, aczkolwiek bardzo fajna rzecz;p Edytowane 20 Grudzień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 21 Grudzień 2015 Konsola od września, ponad 28 dni przegrane?? #4theplayers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 21 Grudzień 2015 Ja mam 481, z czego łącznie 220 w Forzach Horizon 2 i Motorsport 6. Nie zdziwiłbym się, gdyby byłoby to więcej niż od premiery na PS4 przez 1.5 roku ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach