SkibaPL 1851 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) jesli nie zablokuja to proponuje EMP jak wroce do domu to zaproponuje logo o ile jakis program dorweTen obrazek mozna jakos przerobic Edytowane 25 Styczeń 2016 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 Dobre :D niech inni się wypowiedza Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 25 Styczeń 2016 kto chętny serdecznie zapraszam, klan otwarty POLSKI SZWADRON PANCERNY -PL- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) kto chętny serdecznie zapraszam, klan otwarty POLSKI SZWADRON PANCERNY -PL- Jaka swinia podkradla nam pomysł!Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Styczeń 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 25 Styczeń 2016 Zaraz, zaraz nic nie podkradłem (na pewno nie nazwę) tylko byłem pierwszy. Człowiek wydał geld a tu takie podziękowania, ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 Zaraz, zaraz nic nie podkradłem (na pewno nie nazwę) tylko byłem pierwszy. Człowiek wydał geld a tu takie podziękowania, ehhBez spiny tak rzuciłemspoko pisze się na 1 dowodzacegowraz ze SkibaPL Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Styczeń 2016 To rozumiem, że zgłaszamy się do PSP? Chyba, że da się zmienić na EMP, bo miodnie to brzmi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) eee mialo byc glosowanie a nie za plecami tworzenie klanu... ja zostaje przy EMP jesli wot nie zablokuje nazwy :) Digi, tworz jak Ci sie podoba nazwa bo ty jestes szef z goldem w kieszeni i em pi ftw! Edytowane 25 Styczeń 2016 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Sorry już jestem, Tel mi padł i teraz tylko z PC jestem... (więc mniej częściej :P) PANOWIE to jak tworzymy?? EMP?? Bo ten PSP zacny był ale cóż :P eee mialo byc glosowanie a nie za plecami tworzenie klanu... ja zostaje przy EMP jesli wot nie zablokuje nazwy :) Digi, tworz jak Ci sie podoba nazwa bo ty jestes szef z goldem w kieszeni i em pi ftw! No to chopina nam za plecami klan wyklepał... Zostajemy przy EMP?? A TAG jaki?? EMP?? czy coś innego np. POL czy -POL- Edytowane 25 Styczeń 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) EMP ładnie i nawet pięknie brzmi, kwestia tego czy WoT nie poblokuje :)PSP fajna, lecz tak jak piszecie - zrobiona za plecami :DJak coś to mogę zająć się logiem dla EMP :P Edytowane 25 Styczeń 2016 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 EMP ładnie i nawet pięknie brzmi, kwestia tego czy WoT nie poblokuje :) PSP fajna, lecz tak jak piszecie - zrobiona za plecami Jak coś to mogę zająć się logiem dla EMP :P Reasumując ;) Nazwa: Ekipa Mocnego Pierdolnięcia Znacznik (tag): EMP czy może EMPPL czy może -EMP- ?? A to logo?? TYLKO zamiast NSZ zmienić na EMP?? Dobre co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boom.L 7 Napisano 25 Styczeń 2016 panowie czuję, że jakoś wyszedłem przed szereg mimo że chciałem dobrze...jeśli chcecie możemy zrobić tak: ktoś dołączy do PSP - ja się wypiszę i dalej będziecie się bawić po swojemu. pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 panowie czuję, że jakoś wyszedłem przed szereg mimo że chciałem dobrze...jeśli chcecie możemy zrobić tak: ktoś dołączy do PSP - ja się wypiszę i dalej będziecie się bawić po swojemu. pasuje? Nie nie nie słuchaj wydałeś gold przecież więc wiesz ;) Jakoś ogarniemy to wszystko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 25 Styczeń 2016 one ogarniasz graficznie? ja bym pokombinowal cos z tym+gdybym mial czas i program w ktorym kiedys sie bawilem to wycialbym ten obrazektroche powiekszyl i zrobil jako "ducha/przeswitujacy" narzucajac na czolgi, chyba wiesz ocb :palbo to + napis na gorzeDigi logo NSZ wyglada spoko ale lepiej moze stworzyc cos swojego :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Panowie EMP odpada! Po pierwsze ZABLOKOWANE słowo ;) wiemy chyba o co chodzi :P (pisane przez Ę wywala ogólny błąd więc czcionka PL odpada), (pisane przez E wywala jako zablokowane słowo :P) EDIT: PPSP - Pierwszy Polski Szwadron Pancerny ;) wchodzi :P Edytowane 25 Styczeń 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 25 Styczeń 2016 co za fujary, to nie mam pomyslu : (Te szwadrony i ogolnie sily zbrojne za powazne sa :pPamietaj ze zamiast L mozesz wstawic duze I :) moze wtedy przejdzie ale juz bez Ę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) co za fujary, to nie mam pomyslu : ( Te szwadrony i ogolnie sily zbrojne za powazne sa :P Pamietaj ze zamiast L mozesz wstawic duze I :) moze wtedy przejdzie ale juz bez Ę że jak? ŻADNE mutacje DUŻYCH i MAŁYCH liter nie przechodzą :P ALE już słowo JEBNIECIA przechodzi :P Edytowane 25 Styczeń 2016 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 25 Styczeń 2016 Chętnie z kimś pogram JaNkEs_PL_ aktualnie mam nocki więc w tyg gram rano do 9 a później od 16 do 20 hehe Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fegeve 0 Napisano 25 Styczeń 2016 Też jestem chętny do gry psn: jorgus87. Aktualnie gram radzieckim niszczycielem 5 poziomu, posiadam również amerykański średni 4 poziom i średni radziecki 4 poziom. Gram w godzinach wieczornych (zależne jest to od zmiany w pracy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 Witam W bólach (można poczytać poprzednie 2 strony :P) rodził się nasz WSPANIAŁY klan forum ps3site ;) I oto JEST :D Zapraszam: Ekipa Mocnego PierdoIniecia [EMP] Jak na razie wymóg klanu to kultura osobista ;) Grasz i kręci CIEBIE WoT więc ZAPASZAM :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Co do grafiki - siedzę dużo we vlepkach, ale jak przysiąde to i może coś wymyślę pod EMP :)Spróbuje się zastosować do Ciebie Skiba i Digit - o te wasze sugestie :)Do klanu się zgłosiłem :)EKIPA MOCNEGO PIERDOLNIECIA - wymóg: kultura osobista :) hahahahhahahahah, coś pięknego! :yes: :thumbsup: Edytowane 25 Styczeń 2016 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 (edytowane) Później będę.... Baj... PS: Później założę SPOŁECZNOŚĆ klanu EMP co wy na to?? EDIT: są już 1 awanse w klanie :P a tak serio możemy mieć na razie 1 wykonawczego... jak ogarnę ONE też będzie :P Edytowane 25 Styczeń 2016 przez DigitalMan_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 25 Styczeń 2016 już wysłałem podanie, z cv moge wpisać, że w wota gram od zamkniętej bety na pc z do niedawna roczna przerwą. ale jako, że obecnie mamy build z wersji ok 5-6 to raczej mi to nie przeszkodzi XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 25 Styczeń 2016 Ja bym się przyłączył ale nie na tym poziomie mojego grania. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2016 już wysłałem podanie, z cv moge wpisać, że w wota gram od zamkniętej bety na pc z do niedawna roczna przerwą. ale jako, że obecnie mamy build z wersji ok 5-6 to raczej mi to nie przeszkodzi XD Witamy na pokładzie... Ja w WoTa na PC grałem też jeszcze za czasów zamkniętej BETY i ok. 3 lata... PRZERWA i teraz powrót na PS4 :P Ja bym się przyłączył ale nie na tym poziomie mojego grania. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Panowie się chyba zgodzą ze mną, że to nie będzie klan w 100% PRO a dla FUNU z gry... Nazwa mówi sama za Siebie :P To nie ma być super poważny klan w którym MUSISZ być dostępny na każdą bitwę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach