bany® 907 Napisano 21 Grudzień 2016 widze że temat umarł... ciekawe czy seria sie jeszcze kiedyś podniesie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Grudzień 2016 Tabcio poznaj ludzi odpowiedzialnych za Bagno !!! , zapamiętaj dobrze ich twarze. Już dawno na liście. Sent from my m2 using Tapatalk widze że temat umarł... ciekawe czy seria sie jeszcze kiedyś podniesie... Umarł, a temat bf i tf umiera tak samo jak gra Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 21 Grudzień 2016 No umarł. A czego się spodziewać po takiej produkcji. Pierwszy raz odpaliłem gre w zeszłą niedzielę na dwa mecze, a kupiłem na black friday. I tylko dlatego kupiłem bo chciałem mieć remaster. Kosmos lasery to już nie cod. Nie gra się dla fanu tylko każdy się poci w kosmicznej zbroi żeby tylko wbić kilstreak. Jakbym miał do wyboru IW a choćby bo2 na ps3 to wybrał bym grę na ps3. Swoją drogą, ciekawe czy za rok lub dwa wyskoczy jakieś studio z produkcją CoD: Warfare Warfare bo już wszędzie słyszę tylko Warfare i Warfare;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Grudzień 2016 Zapomniałem rano wrzucić. Rusza 12 DNI ŚWIĄT w IW. Trzeba się logować by otrzymać gifta. Dzisiaj: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 21 Grudzień 2016 MEGA! Namówiłeś mnie Ziom! Chyba dzisiaj zamówię grę 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Grudzień 2016 12 minut temu, Rambo8 napisał: MEGA! Namówiłeś mnie Ziom! Chyba dzisiaj zamówię grę Hehe, nawet podobno więcej jak 30-40 szt. złomu dają za logowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 22 Grudzień 2016 2XP dla IW od dziś do 27. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 22 Grudzień 2016 myślałem że temat umarł ale widze że One tkwi na posterunku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 22 Grudzień 2016 już biegnę do sklepu tyle prezentów na święta dają 😂 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 22 Grudzień 2016 Posiedzialem troszkę nad ustawieniami dźwięku gry, jak i konsoli. W sumie jak nigdy. O dziwo na goldach UWAGA! słychać to czego nie ma w grze. Rano podeślę screena jak u mnie wyglądaja ustawienia w grze. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 23 Grudzień 2016 O 21.12.2016 o 17:51, One™ napisał: Zapomniałem rano wrzucić. Rusza 12 DNI ŚWIĄT w IW. Trzeba się logować by otrzymać gifta. Dzisiaj: Mistrzu gdzie można odebrać te gifty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Grudzień 2016 3 godziny temu, keczu78 napisał: Mistrzu gdzie można odebrać te gifty ? W paczuszkach, tu gdzie je kupujesz. Ja wczoraj nawet nie miałem do kupienia - dramat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 23 Grudzień 2016 od razu dramat, to jest bagno 😉 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 23 Grudzień 2016 2 godziny temu, One™ napisał: W paczuszkach, tu gdzie je kupujesz. Ja wczoraj nawet nie miałem do kupienia - dramat. dzięki kolego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 4 Styczeń 2017 (edytowane) Nie spodziewałem się, że można być na tyle głupim, aby wrzucić na Allegro Legacy Edition, załączając foto z kodem. Dodatkowo, żeby było lepiej i bardziej efektownie, w opisie aukcji stwierdzenie "kody niewykorzystane", lul xD No nic, remaster wpadł za darmo Edytowane 4 Styczeń 2017 przez Bartek_Red 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 5 Styczeń 2017 13 godzin temu, Bartek_Red napisał: Nie spodziewałem się, że można być na tyle głupim, aby wrzucić na Allegro Legacy Edition, załączając foto z kodem. Dodatkowo, żeby było lepiej i bardziej efektownie, w opisie aukcji stwierdzenie "kody niewykorzystane", lul xD No nic, remaster wpadł za darmo To się nazywa wejść w Nowy Rok z mocnym przytupem, na pewno myślał że jak nie trzymasz fizycznie kartki z kodem w ręku to na odległość nie da się go zrealizować. P.S Przynajmniej chipsy byś mu wysłał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 5 Styczeń 2017 O 4.01.2017 o 16:27, Bartek_Red napisał: Nie spodziewałem się, że można być na tyle głupim, aby wrzucić na Allegro Legacy Edition, załączając foto z kodem. Dodatkowo, żeby było lepiej i bardziej efektownie, w opisie aukcji stwierdzenie "kody niewykorzystane", lul xD No nic, remaster wpadł za darmo No nie do końca bo musisz kupić płytkę Infinite Warfare żeby ruszył remaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 5 Styczeń 2017 Jeden koleś ukradł kod na grę, a inni jeszcze mu biją brawo. Żenada. Głupota sprzedającego nie może usprawiedliwiać takiego postępowania. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 6 Styczeń 2017 Jeden koleś ukradł kod na grę, a inni jeszcze mu biją brawo. Żenada. Głupota sprzedającego nie może usprawiedliwiać takiego postępowania. Tak, tak. O ile wiem nikt nikomu nic nie ukradł. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Styczeń 2017 COD został TOP 4 w ilości sprzedanych gier cyfrowych.... http://www.gamezilla.pl/newsy/2017/1/playstation-store-oto-najczesciej-pobierane-gry-w-2016-roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Styczeń 2017 Jeden koleś ukradł kod na grę, a inni jeszcze mu biją brawo. Żenada. Głupota sprzedającego nie może usprawiedliwiać takiego postępowania. Tabcio dobrze gada. Koleś w zamian dostał chipsy więc o kradzieży nie ma mowy. Swoją drogą sprzedawca musi być okazem ponad przeciętnej Inteligencji. Coś w stylu blondynek które się chwalą na portalach społecznościowych nową karta debetową wrzucając zdjęcia przodu i tyłu. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Styczeń 2017 Solidowi jakby się udało to by pewnie był zadowolony, no ale nie udało mu się więc trzeba od razu od największych złodziejow wyzywać. Dla mnie jest to po prostu nauczka dla wystawiajacego. Nie raz takie perełki się trafiały i nikt bagna z tego nie robił. Pozdrawiam. Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 8 Styczeń 2017 Nie masz racji. Dla mnie to po prostu kwestia moralności. I nawet chipsy nie załatwiają tu sprawy. No i sumie nikogo nie wyzywam, piszę jak jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 8 Styczeń 2017 Moralność w tych czasach...., a szczególnie w naszym kraju.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Styczeń 2017 Solid przyznaj sie że to twoja oferta była... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach