Skocz do zawartości
DigitalMan_PL

Surface Pro 2

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Ktoś ma / śmiga na Surface Pro 2 ??? Jest w znośnej cenie na alle ok. 1200 - 1400 zeta, do neciska głównie potrzebuję w zamian za starego netbooka :) który już mnie niemiłosiernie wkur... ;)

http://allegro.pl/ms-surface-pro-2-i5-4200u-10-6-4gb-128gb-w8-gw-kr-i5969522452.html

http://allegro.pl/ms-surface-pro-2-i5-4200u-10-6-4gb-128gb-w8-gw-kr-i5963110673.html

tak na szybkiego i5 , 128 GB SSD, 4GB Ram, Grafa HD 4400 czego chcieć więcej do samego neta / forum ;)

Ciekawi mnie tylko czy uciągnie strem z XboxOne (podobno na gorszych padłach śmiga ;))...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za tyle używany ( i nie refurb) i tylko do neta to jednak bym dołożył i wział np.ipad air pierwszej generacji , swój model mam dwa lata i zero problemów z czymkolwiek . No chyba że komuś na maksa zależy na windzie i właśnie na stream , najgorzej to wziąć coś z androidem maks 6 miesięcy bez formatu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale teraz dojebał*ś. Mam telefon na androidzie rok i działa jak nowy. :)

Oczywiście nie mam nic do apple, ale mam do ludzi ktorzy szerzą takie mongolskie teorie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam telefon z androidem od stycznia 2015 roku, odnoszę wrażenie jakbym go wczoraj z pudełka wyciągnął. Coś ty Danielski_82 zrobił z androidem że maks 6 miesięcy i już o formacie myślałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale weźcie przeczytajcie wątek lol , on się pyta o tablet :) Pokażcie mi sprzęt prócz nexusa który bez formatu nie bèdzie mulił po kilku miesiącach , mówię tu o konkretnym zapychaniu cache :)

Edytowane przez Danielski_82
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostanmy przy temacie. 

Ja bym tabow z tych aukcji nie bral, sa uzywane, mozliwe rysy na ekranie. 

A pozniej z kims sie bujac o zwrot to tylko niepotrzebne nerwy. 

Od strony sprzetowej surface pro 2 wyglada calkiem fajnie, ale w wypadku tych konkretnych tabletow nie bralbym ich bez mozliwosci obejrzenia w punkcie sprzedazy, a i to nie gwarantuje bezproblemowego dzialania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zostanmy przy temacie.

Ja bym tabow z tych aukcji nie bral, sa uzywane, mozliwe rysy na ekranie.

A pozniej z kims sie bujac o zwrot to tylko niepotrzebne nerwy.

Od strony sprzetowej surface pro 2 wyglada calkiem fajnie, ale w wypadku tych konkretnych tabletow nie bralbym ich bez mozliwosci obejrzenia w punkcie sprzedazy, a i to nie gwarantuje bezproblemowego dzialania.

Sprecyzuje NIE CHODZI o tą konkretną aukcje tak rzuciłem a raczej o kwestie techniczna...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Technicznie jest ok ( to w zasadzie normalny pc ) jak nówka za mniej więcej tyle brałbym :)

Edytowane przez Danielski_82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile akceptujesz to co MS zrobił z Windows to SF2 jest niezłą opcją - na pewno lepszą od zwykłego
ipada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile akceptujesz to co MS zrobił z Windows to SF2 jest niezłą opcją - na pewno lepszą od zwykłego

ipada :D

Padło na to jednak:

http://www.delkom.pl/p/24454-laptop-lenovo-essential-e31-80-i5-6200u-133hd-8gb-256ssd-int-noos-80mx55xl8t.html

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi