pablos_83 4001 Napisano 7 Marzec 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/03/07/sniper-elite-4-launches-this-year-on-ps4/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 7 Marzec 2016 Zapowiada się mega klimat, obym się nie zwiódł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 11 Marzec 2016 W końcu jakaś odskocznia od biegania po ścianach. Zapowiada się ciekawie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 16 Marzec 2016 Gemplej: Btw, co ten temat robi w dziale FPS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 2 Grudzień 2016 14 grudnia będzie w sprzedaży preorder Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 12 Styczeń 2017 (edytowane) w lutym będzie premiera, i będzie można przejść singla w Coopie, i se pomyślałem że w takie coś bym zagrał bo generalnie to niema wogóle gier w coopie, a tutaj strzelanie do szwabów ... gra wygląda naprawdę zacnie. Edytowane 12 Styczeń 2017 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 14 Luty 2017 Grał ktoś coś już ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 2 Marzec 2017 Koledzy nikt nie gra? Prośba o jakieś opinie i czy warto kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 6 Marzec 2017 Jesli ktos gral w poprzednie czesci to gra sie nie zmienila ,dodano nowy tryb poruszania sie .Poniewaz ja przy 3 bawilem sie swietnie ciagle kombinujac zeby nie zostac wykrytym w tej czesci tez mam mase radochy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 22 Listopad 2017 Dzisiaj nabyłem za 79,90 w Biedronce. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 22 Listopad 2017 Mi również się udało. Miałem opory, czy kupić, ale zaryzykowałem i nie żałuję. Poprzednie części miały swoje bolączki i było w nich widać, że mają braki w porównaniu do innych gier AAA, jednak najnowsza odsłona stoi na najwyższym poziomie. Pograłem kilka godzin i muszę pochwalić design poziomów, są otwarte, nie ma korytarzy. Pełna dowolność planowania i działania, Rebellion spisał się na medal. Jest to z pewnością najlepsza gra snajperska na rynku, obecnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 28 Grudzień 2017 Szukam dobrej gry o tematyce snajperskiej. Czy Sniper Elite 4 jest lepsza od Sniper Ghost Warrior 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach