bany® 907 Napisano 10 Marzec 2016 (edytowane) Smutno Ci samemu, czujesz się opuszczony i samotny bądź nie dajesz rady? Napisz tutaj. Edytowane 10 Marzec 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Marzec 2016 Mi smutno samemu, ale nie mam gry :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Marzec 2016 (edytowane) Mi smutno samemu, ale nie mam gry Patricko, jak masz wódeczkę i jakieś żarełko ;) to dawaj namiar i już jadę :P (tylko jak będzie daleko, to pamiętaj jedna prosta zasada ;) IM dalej TYM dłuższa impreza :P bo na 2-3h jechać pół Polski się nie opłaca :P) EDIT: Masz XboxaOne tak? to jak będziesz grzeczny ;) to może załatwię Tobie cebula zdrapki na ONE i sobie kupisz :P Edytowane 10 Marzec 2016 przez DigitalMan_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinart23 17 Napisano 10 Marzec 2016 (edytowane) No do kraju pomarańczy to trochę byś jechał :-) Edytowane 10 Marzec 2016 przez marcinart23 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravrav_PL 2 Napisano 11 Marzec 2016 Jeśli ktoś szuka ludzi z którymi można pograć, to zapraszam do polskiej społeczności "The Division - Polska Dywizja". Mamy już ponad 100 agentów, a ich liczba ciągle rośnie. Odnośnik do społeczności znajdziecie w moim profilu na PS4, lub w wyszukiwarce społeczności. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 12 Marzec 2016 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klasyczny 11 Napisano 11 Marzec 2016 Zapraszam do wspolnej gry po Dark Zone PSN ID klasyczny, oraz do spolecznosci The Division Polish SQUAD na PS4. Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 13 Marzec 2016 Jak ktoś gra na XO i ma około 30lvl to zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilczy 2 Napisano 13 Marzec 2016 szukam kompana na 15-16 lvl do coopa w fabule jak i w DarkZone ;) psn_id: Wilczyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazuo 12 Napisano 13 Marzec 2016 30 lv, chętnie pośmigam z kimś po Dark Zone albo porobię misję fabularne na hardzie Kazuo_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 13 Marzec 2016 Lvl 7 szukam kogoś do pogrania i robienia misji na hard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Dopiero zaczynam, wbiłem 5 lvl. Ktoś chętny na gre dziś koło 17-18? Może być później. HS jest. PsnId: bid_polska ew. siedze też na gg, 4319334 Pozdro edit/// 10 lvl Edytowane 19 Marzec 2016 przez bid32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 18 Marzec 2016 Ja też szukam kogoś do wspólnej zabawy. Lvl na razie 8 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 4 Kwiecień 2016 Ktoś chętny pograć w misję fabularne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 5 Kwiecień 2016 Szukam osoby chętne na ustawkę celem wbicia trofka za ubicie 20 rogali. Gram wieczorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandalfull 0 Napisano 6 Kwiecień 2016 Szukam do wspólnej gry lvl 13. PSN: vandalfull Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrFR33man 0 Napisano 8 Kwiecień 2016 mój aktualny lvl 30 chętnie pogram z kimś w dark zone psn id : raggas81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycho_Mantis 1 Napisano 9 Maj 2016 (edytowane) Level 30 dark zone level 48. Jak ktoś chce pofarmic misje na poziomie wyzwanie to pisać psn id michalsnake Edytowane 9 Maj 2016 przez Psycho_Mantis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAniki 0 Napisano 9 Maj 2016 Poszukuje ludzi do wspólnej gry. Lvling w dz i daily. Głównie wieczorami. Obecnie LVL 30/17. PSN Setryus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 13 Sierpień 2016 szukam chetnych osob do podziemi na heroicznym prosze o pomoc lvl eq 240 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 13 Sierpień 2016 7 godzin temu, pietrzu1910 napisał: szukam chetnych osob do podziemi na heroicznym prosze o pomoc lvl eq 240 Poziom GS generalnie jest bez znaczenia bo znam takich co mają więcej jak ja a padają jak szmaty.. I takich gdzie wygląda sytuacja całkowicie odwrotnie.. Powiem tak. Mogę z tobą powalczyć ale co z tego wyjdzie to niewiem To mój obecny set.: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 4 Wrzesień 2016 Szukam chętnych do trofeum Wydobycie, pozostało mi zrobić podjęcie z stref SM05 i SM06, chętnie pomogę z innymi jeśli komuś trzeba. Gram codziennie po 20, a niedziele prawie całe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) Poszukuje chętnych do grania.. głównie farmienia podziemi ale też zwykłych misji dziennych; misji wysokiego ryzyka "HVT" jak również DZ. PSN: Michal_015 Obecne ustawienia postaci: Edytowane 15 Wrzesień 2016 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 11 Grudzień 2016 Gra w to ktoś jeszcze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donsarcasm 214 Napisano 11 Grudzień 2016 Gra w to ktoś jeszcze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka No raczej, nawet teraz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach