townshend 1 Napisano 28 Marzec 2017 Gracie jeszcze w Tom Clancy's The Division? Pomógłby mi ktoś w zdobyciu trofeum: Prawo to JA! Zabij 20 zbuntowanych agentów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 29 Marzec 2017 Chcesz ustawki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 29 Marzec 2017 Szukam 2-3 osób do zrobienia dziś wieczorem "Smoczego gniazda" na poziomie bohaterskim oraz "Time squer" na legendarnym. Około 21:30 dziś (środa 29.03.2017) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rgomez 161 Napisano 24 Kwiecień 2017 Ciężko, o ile to wogóle możliwe na obecny moment, zrobìć więcej broni nie tracąc elektroniki i wytrzymałości. Na PVE jest ok ale na graczy może być problem. Sorry nie ten dział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 2 Maj 2017 (edytowane) Witam. Poszukuję kogoś, kto by mi pomógł z 2 trofeami. Misja co-op bez zgonu i 20 zabójstw zbuntowanych agentów. Pisać na PSN. EDIT: Siedzi calak, ale gdyby ktoś potrzebował pomocy to pisać. Co jak co, ale The Division mi mega siadło i często będę do niej wracał. Edytowane 3 Maj 2017 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach