townshend 1 Posted March 28, 2017 Gracie jeszcze w Tom Clancy's The Division? Pomógłby mi ktoś w zdobyciu trofeum: Prawo to JA! Zabij 20 zbuntowanych agentów? Share this post Link to post Share on other sites
Edmunt 218 Posted March 29, 2017 Szukam 2-3 osób do zrobienia dziś wieczorem "Smoczego gniazda" na poziomie bohaterskim oraz "Time squer" na legendarnym. Około 21:30 dziś (środa 29.03.2017) Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted April 24, 2017 Ciężko, o ile to wogóle możliwe na obecny moment, zrobìć więcej broni nie tracąc elektroniki i wytrzymałości. Na PVE jest ok ale na graczy może być problem. Sorry nie ten dział. Share this post Link to post Share on other sites
Zygo89 136 Posted May 2, 2017 (edited) Witam. Poszukuję kogoś, kto by mi pomógł z 2 trofeami. Misja co-op bez zgonu i 20 zabójstw zbuntowanych agentów. Pisać na PSN. EDIT: Siedzi calak, ale gdyby ktoś potrzebował pomocy to pisać. Co jak co, ale The Division mi mega siadło i często będę do niej wracał. Edited May 3, 2017 by Zygo89 Share this post Link to post Share on other sites