Kisiel-PL 492 Napisano 30 Październik 2016 Przecież taki styl zwiadowcy jest bezużyteczny dla teamu... Siedzą na skałach i wielka łaska, ze kogoś zespotują, bardziej ich interesuje K/D ratio niż objectivy. Sam gram zwiadowcą i często dostaje wyróżnienie za przejęte flagi, przy obronie wiadomo, że czasami trzeba przykampić, ale butle wybuchowe plus flary, które zawsze puszczam przy wbijaniu na punkt i idzie wyczyścić obszar z kompanami. Większy fun mam z wpakowania szturmowcowi bani w 1vs1 CQ z SMLE MK III, niż miałbym siedzieć całą rundę na odludziu z nadzieją na heada z ponad 300m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 30 Październik 2016 Da się jako szturmowiec spotować? Próbowałem to tylko taunty, pod to wiadomo granaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 30 Październik 2016 Każdym da się spotować, tym samym przyciskiem tylko czasami nie łapie. Albo trzeba dłużej przytrzymać albo przybliżyć (L2) i wtedy nacisnąć spotowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilikegroove 0 Napisano 30 Październik 2016 możecie normalnie grać? czy tylko ja mam problem z dostaniem się na serwer ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 30 Październik 2016 Wyzerowało mi poziom, poziom klasy, bronie... Nie wiem czy to wina battleloga czy co... Jak szukałem serwera w filtrach kliknąłem żeby przywrócić domyślny filtr, wyskoczyło jakieś okienko czy przywrócić bf1 do pierowtnych ustawień, nacisnąłem tak w pośpiechu no i teraz patrze mam 1 poziom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 30 Październik 2016 (edytowane) O ile pamiętam to w poprzednich BFach, żeby wyzerować staty trzeba było mieć premium. Możliwe, że u nich coś się posrało... Edytowane 30 Październik 2016 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 30 Październik 2016 Też wczoraj pograłem z radomami niestety i wrażenia niefajne. Trzy razy zmieniałem drużyny bo połowa tych debili kampi na końcu mapy grając w podboju. O rozkaz proszę po 10 razy i nic... Ludzie chyba nie do końca wiedzą o co chodzi w tych trybach. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Dobrze, że ci towarzyszę bo byś żadnej flagi nie przejął Wysłane z Sony Xperia Z1 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Październik 2016 (edytowane) no mi i kumplom tez staty wyzerowalo, mam nadzieje ze chwilowy issue Edytowane 30 Październik 2016 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 30 Październik 2016 Dobra też mam 0 poziom. Wszystko się wyczyscilo łącznie z medalami Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kinczel 5 Napisano 30 Październik 2016 u mnie też statystyki wyzerowane i nie mogę się połączyć z zadym serwerem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 30 Październik 2016 Mam to samo... Co jest grane ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 30 Październik 2016 to sie dzieje juz od 4 w nocy wtedy juz nie dało rady wejść na serwer chyba kolo 5 wszedłem to miałem wyzerowane staty ale miałem swój LvL zachowany obligacji 3600 ale nie moglem broni odblokować komunikat " za mało masz obligacji wojennych " później znowu nie moglem połączyć się online z grą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 30 Październik 2016 Ja dziś grałem normalnie. Teraz patrzę na battlelog i pokazuje mi zerowy poziom. Zero medali ...idt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbi89 1 Napisano 30 Październik 2016 Mnie tez wyzerowało... A mam jeszcze takie pytanie czysto teoretyczne. czy grając padem, podłączonym kablem do konsoli mamy mniejsze opóźnienia niż gdybyśmy łączyli się bezprzewodowo? Gdzieś znalazłem taką informację, ale nie wiem jak to się na do rzeczywistości. Na logikę, to może coś tym być. Podobno profi gracze grają tylko na kablu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 30 Październik 2016 2 minuty temu, Arbi89 napisał: Mnie tez wyzerowało... A mam jeszcze takie pytanie czysto teoretyczne. czy grając padem, podłączonym kablem do konsoli mamy mniejsze opóźnienia niż gdybyśmy łączyli się bezprzewodowo? Gdzieś znalazłem taką informację, ale nie wiem jak to się na do rzeczywistości. Na logikę, to może coś tym być. Podobno profi gracze grają tylko na kablu. Ponoc w nowej rewizji padow bedzie dzialalo jak po kablu, mowa o padach z ps4 pro. Pady z ps4 dzialaja mimo podlaczeni z konsola jako bezprzewodowy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SANEL 3 Napisano 30 Październik 2016 broń którą kupiłem dodatkowo jest dostępna do użycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbi89 1 Napisano 30 Październik 2016 I jak, udało się komuś połączyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 30 Październik 2016 Mi się własnie udało ale tylko w trybie podbój, na operacjach nie dało rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbi89 1 Napisano 30 Październik 2016 7 minut temu, Makez69 napisał: Mi się własnie udało ale tylko w trybie podbój, na operacjach nie dało rady. A też masz zresetowane staty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 30 Październik 2016 17 minut temu, Arbi89 napisał: A też masz zresetowane staty? Nie, wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 30 Październik 2016 Na apce w telefonie ja mam staty bez zmian...,macie podobnie? Pewnie za jakiś czas wszystko wróci do normy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 30 Październik 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2016 U mnie wszystko chodzi ktoś Wieczorkiem coś gra? Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbi89 1 Napisano 30 Październik 2016 Mi już wróciły, także spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezar19826 0 Napisano 31 Październik 2016 Jutro będzie można wykupić serwer od EA. Wiecie może czy da radę ograniczyć liczbę graczy na nim tzn. Czy na podboju będzie możliwość zmniejszenia slotów. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach