xavris 2446 Napisano 11 Maj 2016 Nie znalazłem podobnego tematu, a pomyślałem, że może się przydać, bo często spotkania z autorami nie są w ogóle "reklamowane" i dowiadujemy się o nich przypadkiem. A że z tego co widzę, to czytaczy na forum kilku jest a takimi informacjami warto się dzielić :) Gdyby ktoś był zainteresowany, to dzisiaj (11 maja) w księgarni Pod Zegarem w Kielcach będzie spotkanie z Andrzejem Pilipiukiem, w godzinach 15-18. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Maj 2016 (edytowane) Nie spodziewałem się polubienia :P No to wrzucam jeszcze jedno info. Od poniedziałku trwa festiwal literatury Apostrof. W różnych empikach w kraju (niestety (dla niektórych) głównie większe miasta - Wrocław, Łódź, Poznań, Warszawa) odbywają się spotkania z autorami. Lista jest dość długa (http://www.empik.com/kultura/apostrof/autorzy/) a z kręgu szeroko pojętej fantastyki mamy Jakuba Ćwieka, Jacka Komudę, Roberta Szmidta oraz Andrzeja Ziemiańskiego (promującego 5 tom Tronu cesarzowej Achai). Edytowane 18 Maj 2016 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 8 Marzec 2019 (edytowane) Stan Sakai na Pyrkonie.... to jest petarda. Nie jestem jakimś wielkim fanem mangi ani komiksów, ale saga o Usagim Yojimbo to jest mistrzostwo świata. No i prawdopodobnie w ramach nowego wydania komiksów Staszek sobie przyjdziedzie do Poznania. https://pyrkon.pl/goscie-pyrkonu/stan-sakai-216/ Edytowane 8 Marzec 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 12 Maj 2019 (edytowane) @Strife miałem pisać wcześniej, to pisze pod koniec sierpnia konwent w Częstochowie o niezaprzeczalnie zajebistej nazwie - medalikon. na tym też konwencie ogłoszono pierwszego gościa i jest to wiadomość skrajnie wręcz petardystyczna. Do świętego miasta przyjedzie Graham Masterton, miszcz nieco zwichrowanych horrorów, którego miałem okazję poznać rok temu ma pyrkonie i okazał się niesamowicie sympatycznym gościem. okazja do autografu i zamienienia kilku słów więcej niż na pyrkonie niepowtarzalna. Edytowane 12 Maj 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach