Patricko 8082 Napisano 30 Maj 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 17 Czerwiec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIONIU 66 Napisano 5 Lipiec 2016 Widze że nie ma chętnych do komentarzu .....oj koledzy, może dacie sie namówić na ligę F 1 Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tacho 8 Napisano 5 Lipiec 2016 Czemu nie ... ale może pierw niech wyjdzie porządna gra ? Gameplay yelona wygląda nie najgorzej, mimo że brzmi jak odkurzacz z 8 biegami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 10 Lipiec 2016 Okrazenie formujace, online na 22 auta, manualne boxy i starty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 10 Lipiec 2016 22 graczy online!!! Gdzie jest Piotras i jego teoria spiskowa!!!?? Tak na powaznie to obawiam sie ze moze to wszystko nie wypalic.. beda bugi... Nie mniej jednak po ilu latach?? 3-4?? moze dalibysmy szanse nowej formule w Malej Lidze LTE?? Ciekawe czy zainteresowanie by bylo... Jakas mlodziez, gimbaza by dolaczyla... bo z tego co widze to tutaj my juz sobie bardziej melise mozemy podawac niz redublle... Co wy na to?? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Lipiec 2016 Online na 22 auta czy na 22 graczy? No to jest znacząca różnica. Bo wydaje mi się, że będzie tak jak zawsze, czyli 12 graczy, a reszta AI. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIONIU 66 Napisano 13 Lipiec 2016 Wyjdzie to zobaczymy, mam nadzieje że p 15 korygują niedociągnięcia, Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Lipiec 2016 Oni korygują niedociągnięcia już od 2010... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tacho 8 Napisano 13 Lipiec 2016 "WORK IN PROGRESS" nie powinien znikać z okładek na pudełkach od tamtego czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 15 Lipiec 2016 Progress nie progress ciekawa opcja na jesien..... Sent from my MI 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 20 Lipiec 2016 Witam Panowie po dłuuugiej przerwie,mam nadzieję że nowe wydanie da nam tyle frajdy co pierwsze edycje.Co by nie mówić, ile miały błędów poprzednie wydania tyle miały ale zabawa była i towarzystwo przednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Lipiec 2016 Greg!! Kupe lat..!! Jak zycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 22 Lipiec 2016 Zaczynają sie ukazywać pierwsze gameplaye. Wygląda bardziej.. rozbudowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 25 Lipiec 2016 Z tą melisą trafiłeś hahahaha piona Ja gre kupuje na 100% tak że podzielę się chętnie wrażeniami,a jest z czym porównać . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 25 Lipiec 2016 Na padzie da rade pograc? Bo zastanawiam sie czy nie kupic kierownicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Lipiec 2016 Da rady. Tyle, że jak chcesz być konkurencyjny w online to wymaga to sporo czasu. Do zwykłego singla bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 26 Lipiec 2016 Chyba jednak zakupie ts150 ^^ na gracza niedzielnego powinna starczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Lipiec 2016 Ale czy ma to sens pod jedną grę? Oczywiście Twoja decyzja, doznania z gry na kole zawsze lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 27 Lipiec 2016 Pewnie jeszcze kupie dirty rally , pc albo asseto corsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 27 Lipiec 2016 Nadzieja jest, ale nie ma co się podpalać http://polygamia.pl/czyzby-codemasters-chcialo-sie-w-koncu-zrobic-dobre-f1/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tacho 8 Napisano 27 Lipiec 2016 " Czyżby Codemasters chciało się w końcu zrobić dobre F1? " Ta gra przyciąga błędy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Lipiec 2016 Na tym gameplayu z Węgier podoba mi się zachowanie bolidu na mokrym, co zakręt to kontra i o to chodzi Aż żałuję, że się pozbyłem DFGT bo pod względem fizyki zapowiada się ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 28 Lipiec 2016 (edytowane) Edytowane 28 Lipiec 2016 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Lipiec 2016 Duzo zmian, pozytywy plyna i cisna sie na usta... Jedyny minus, duzo bugow ktorych nie bylo wczesniej zostanie odkryte... Jednak widze ze towarzystwo sie zbiera Chopy to wy jeszcze zyjecie:>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach