AdekO_o 160 Napisano 6 Czerwiec 2016 (edytowane) Pierwszy trailer 12 czerwca. Czyżby silnik frostbite? Ps. Jeśli taki temat jest już założony to ten można usunąć :-) Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Czerwiec 2016 przez AdekO_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 6 Czerwiec 2016 Frostbite?! Nie wierzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 6 Czerwiec 2016 No to pompujemy balonik. Zobaczymy, ja czekam na coś nowego. Może mnie zaskoczą pozytywnie. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 6 Czerwiec 2016 Może będzie też levolution. Nie mogę się doczekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Czerwiec 2016 Śmieszna fifa. Ale tym razem jest mowa o nowym silniku więc zainteresowali mnie trochę. Wiadomo ignite to były głupoty na które ludzie się dali nabrać. Frostbite to już inna bajka ale to niestety EA ich sportówki to najwieksze gó... jakie można sobie wyobrazić. Dobre fify to 2009-12. Tam było widać kolosalne zmiany. Później reszta to marketingowa papka i przesuwanie suwaków i oto ogłaszali nam kolosalne zmiany. Niestety sprzedaż tej gry to jej nie szczęście dla ludzi którzy oczekują zmian do tego FUT który pozwala im spać na ciężarówkach gotówki. Po prostu wszystko stoi za tym żeby nic nie zmieniać w tej grze no ale ta zmiana silnika po prostu mnie zainteresowała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 6 Czerwiec 2016 W 15 i 16 nie grałem, bo formuła mi sie przejadła. Czekałem na jakąś zmianę i chyba się doczekałem. Zobaczymy co pokażą. Fajnie by było jakby się trzeba było na nowo nauczyć sterowania, jak wtedy gdy wprowadzili nową obronę. Potencjał na pewno jest, ale to EA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 6 Czerwiec 2016 12 minut temu, zuba1899 napisał: W 15 i 16 nie grałem, bo formuła mi sie przejadła. Czekałem na jakąś zmianę i chyba się doczekałem. Zobaczymy co pokażą. Fajnie by było jakby się trzeba było na nowo nauczyć sterowania, jak wtedy gdy wprowadzili nową obronę. Potencjał na pewno jest, ale to EA... bylo juz cos takiego w 16... gameplay roznil sie diametralnie od tego co jest teraz ze az sie plakac chce. Pilka odskakiwala, nie rzadko podawali niecelnie co sie caly czas zdarza i wtedy sie czulo ze grasz w pilke a teraz? pierdyliard patchy pilka lata po sznurku i jak wladujesz Santi Cazorle na SO to zostaje zawodnikiem meczu... mnie do dzis bawi ze w 16 pojawily sie spraye ale tylko w singlu bo juz takiego fiuczera im sie w online (mowie o fucie) nie chcialo zrobic... tak samo dwoch sedziow liniowych to ten sam murzyn a na boisku biega max 2 roznych podczas gdy grajac kanapowo jest ich w pyte do wyboru. Fuszerka od*ebana na maxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 7 Czerwiec 2016 8 godzin temu, SkibaPL napisał: bylo juz cos takiego w 16... gameplay roznil sie diametralnie od tego co jest teraz ze az sie plakac chce. Pilka odskakiwala, nie rzadko podawali niecelnie co sie caly czas zdarza i wtedy sie czulo ze grasz w pilke a teraz? pierdyliard patchy pilka lata po sznurku i jak wladujesz Santi Cazorle na SO to zostaje zawodnikiem meczu... mnie do dzis bawi ze w 16 pojawily sie spraye ale tylko w singlu bo juz takiego fiuczera im sie w online (mowie o fucie) nie chcialo zrobic... tak samo dwoch sedziow liniowych to ten sam murzyn a na boisku biega max 2 roznych podczas gdy grajac kanapowo jest ich w pyte do wyboru. Fuszerka od*ebana na maxa. ...a przecież z FUT'a fifa żyje nie z singla, więc powinni okroić singla zamiast online jak coś.... ...AAA CH** nic nie powinno być okrojone, mamy XXI wiek. A jak im czasu nie starcza żeby porządną grę zrobić to niech 2 lata odczekają, albo niech się za to weźmie 2k. Nowy silnik...zobaczymy, Jedno jest pewne... już się nie dam nabrać na żadne demko. W fifie 16 miażdżyło system, a jak teraz to wygląda wszyscy wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 7 Czerwiec 2016 Serwery, serwery, serwery i jeszcze raz SERWERY! co po nowym silniku graficznym, skoro zdecydowana wiekszosc ludzi gra online, zwlaszcza w fut. jak do tego nie przyloza(nie poprawia) reki to nic nie da piekne buzki graczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Czerwiec 2016 Biorę w ciemno przed premierą :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygg 2 Napisano 7 Czerwiec 2016 Ja nie kupuję, za dużo razy się wkurzalem jak mi zaliczało porażkę przez ich serwery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 7 Czerwiec 2016 (edytowane) Ja biorę dwie odrazu jakbym jedną połamał w nerwach to będzie na zapas A tak na serio to ja w tym roku czekam na opinie po premierze bo coś czuję że może wyjść niezła klapa Edytowane 7 Czerwiec 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 7 Czerwiec 2016 5 godzin temu, Malix7 napisał: Ja biorę dwie odrazu jakbym jedną połamał w nerwach to będzie na zapas A tak na serio to ja w tym roku czekam na opinie po premierze bo coś czuję że może wyjść niezła klapa Malix przeciez wiesz jak to wyglada w kwestii fify. Oni jednym patchem moga wszystko diametrialnie zmienic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 7 Czerwiec 2016 (edytowane) Ale mi tegoroczna edycja od początku nie pasowała, nie wiem czy pamiętasz ale od premiery marudziłem że mi się nie podoba i do dzisiaj gram w tylko dlatego że nie ma alternatywy jeśli chodzi o piłkę nożną. Najlepiej wspominam 14-tke może dlatego że wtedy się przesiadłem z ps3 i był bardzo duży postęp. Jeśli chodzi o 17-tkę to już mnie zniesmaczyli że w edycji deluxe dają tylko 20 paczek a nie 40 jak było do tej pory, widać jeszcze im mało kasy :) No i to co pisałeś wcześniej, poprawili by serwery bo jak narazie to bardzo słabo to wygląda. Edytowane 7 Czerwiec 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 7 Czerwiec 2016 Pitu pitu a i tak w dniu premiery i przez kolejne 3 miesiące temat z FUTem będzie pękać w szwach. Podoba mi się, że Messi już nie gra głównej roli (ponoć ma być twarzą Poradnika na PC. "Program do kalkulacji Podatkowych" ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Czerwiec 2016 Malix 40 paczek było chyba w super deluxe w fifa 16, a w deluxe właśnie 20. Smutna prawda jest taka, że po cyrkach z 16 i tym jak nas w ciula zrobili tymi patchami, ciągłą zmianą gamaplayu człowiek powinien olać kolejną edycję przynajmniej do listopada. A znając życie w okolicach premiery jak zwykle się podpalę i kupię ;) Tym bardziej, że pewnie dzięki ea access dorwę się 10 dni wcześniej i coś tam skleję w fut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 7 Czerwiec 2016 Ja tam nawet się nie oszukuję, wjedzie na premierę i będzie grane cały sezon jak i 16. PES umarł i pewnie nie wróci jeśli dalej będą iść tą stroną a nie kierunek nie zmienia się od lat. Więc FIFA bo w piłę grać trzeba ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syryls 0 Napisano 7 Czerwiec 2016 Zobaczymy czy zmiany o ile takie nastąpią pójdą w stronę arcade'u czy symulacji. Trochę to denerwujące że za pomocą sztuczek można przejść całe boisko czy pace który jest najważniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 7 Czerwiec 2016 (edytowane) 40 paczków było, na wszystkim muszą coś skroić dla siebie :) Edytowane 7 Czerwiec 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 7 Czerwiec 2016 Gdybym wiedzial gdzie będzie ta gra najwczesniej w wawce, to juz dawno bym mial ją klepniętą ;) A tak będę polował jak co roku. Fifa to fifa, coś więcej niż TYLKO gra; ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 7 Czerwiec 2016 W psstore jest już preorder, co ciekawe jest zaznaczone, że płatność następuje od razu po zatwierdzeniu zakupu. Dziwne, zawsze brali kasę kilka dni przed premierą. Poza tym w ubiegłym roku były lepsze oferty z paczkami do futa, za 239 zł kupiłem edycję UT z 40 paczkami. Ciekawe ile krzykną w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 7 Czerwiec 2016 4 godziny temu, AdekO_o napisał: Pitu pitu a i tak w dniu premiery i przez kolejne 3 miesiące temat z FUTem będzie pękać w szwach. Podoba mi się, że Messi już nie gra głównej roli (ponoć ma być twarzą Poradnika na PC. "Program do kalkulacji Podatkowych" ) Ktos z tego ujecia potrafi rozpoznac tego trenera? Zastanawia mnie czy wkoncu dodali (moim zdaniem, zajebista opcje) prawdziwych trenerów na ławce, czy tez to jakiś gość stworzony na potrzeby gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 7 Czerwiec 2016 9 minut temu, DeX napisał: Ktos z tego ujecia potrafi rozpoznac tego trenera? Zastanawia mnie czy wkoncu dodali (moim zdaniem, zajebista opcje) prawdziwych trenerów na ławce, czy tez to jakiś gość stworzony na potrzeby gry. Mourinho, który użyczył głosu do pierwszego trailera, a w tle mecz United z BVB. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Czerwiec 2016 3 godziny temu, Malix7 napisał: 40 paczków było, na wszystkim muszą coś skroić dla siebie :) No to zwracam honor, już widocznie zapomniałem ile tych paczek dostałem ;) Co w takim razie było w super deluxe? Większe paczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 7 Czerwiec 2016 2 minuty temu, Sithman napisał: No to zwracam honor, już widocznie zapomniałem ile tych paczek dostałem ;) Co w takim razie było w super deluxe? Większe paczki? Google > grafika > fifa 16 super deluxe :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach