Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2016 Premiera na PS4 17.06.2016r. Zapowiada się cholernie miodnie, demko jest dostępne na storze 5gb więc warto sprawdzić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 9 Czerwiec 2016 Gra to kozak, dla mnie może to być FF Tactics tej generacji. Każdą jednostkę możemy sobie wizualnie dostosować, długość włosów, ryje itp. wizualizacja broni i ekwipunku cieszy oko, a walka to połączenie taktycznego sznytu z wyczuciem odpowiedniego wciśnięcia danego przycisku (rzucamy fire czyli jak ikona najdzie na adwersarza nawalamy kółeczko pod które jest przypisany czar i tyle razy przeciwnik obrywa, proste i praktyczne, nasi też mogą oberwać jeżeli stoją na linii strzału) po za tym walka to mała zrzynka z Tales of Rebirth co jest bardzo na plus. No i gra wygląda bardzo ładnie czuć starą szkołę, mnie demko od razu kupiło i gra znajdzie się na półeczce jak ją dorwę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Czerwiec 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 12 Czerwiec 2016 Fajne. Kojarzy mi się z Dragon's Crown trochę. Najbardziej interesuje mnie jak będzie z singlem w tej grze - czy będzie to normalny element gry, długi, z jakąś historią, czy może tylko dodatek do multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Czerwiec 2016 Ja ściągnąłem demko i są tam dwa pierwsze chaptery gry, na razie jestem w pierwszym i mam 4h, gra zapowiada się na długą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 12 Czerwiec 2016 Fabuła jakaś jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Czerwiec 2016 Jest fabuła z tych 4h to 2h to dialogi, poczytaj sobie to, powinno Cię zainteresować. http://blog.us.playstation.com/2016/05/17/new-grand-kingdom-classes-and-campaigns-detailed/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 12 Czerwiec 2016 ale 240 za pudło .... a o używce pewnie będzie można pomarzyć . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Czerwiec 2016 (edytowane) Cena szybko zleci, niszowy tytuł, po za tym z tego co widziałem to moim zdaniem gra jest warta tej kasy. Po ograniu Star Oceana biorę ten tytuł na celownik. Schranz dzwoniłem do zaprzyjaźnionego sklepiku z Białego i w lipcu będzie za 189zł, ale w połowie lipca jadę żeby dzieciaki odwiedziły dziadków więc sprawdzę ile w tym prawdy. Edytowane 13 Czerwiec 2016 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 5 Październik 2016 Promo na psn za stówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Grudzień 2016 Promo na psn I gra jest za 79, Kupiłem, czeka na swoją kolej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach