kamilzet 0 Napisano 24 Czerwiec 2016 witam posiadam PS4 i przy próbie aktualizacji gry system pokazuje komunikat o braku miejsca w pamięci masowej systemu mimo iż mam wolne 39gb. Czy ktoś ma podobny problem i jak go rozwiązać, gdyż dysk hd konsoli zarasta w zastraszającym tępie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Czerwiec 2016 Godzinę temu, kamilzet napisał: witam posiadam PS4 i przy próbie aktualizacji gry system pokazuje komunikat o braku miejsca w pamięci masowej systemu mimo iż mam wolne 39gb. Czy ktoś ma podobny problem i jak go rozwiązać, gdyż dysk hd konsoli zarasta w zastraszającym tępie Nie bądź zgredem wypiernicz coś, zrób aktualkę i pobierz ponownie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Czerwiec 2016 (edytowane) O 24.06.2016 o 12:47, kamilzet napisał: witam posiadam PS4 i przy próbie aktualizacji gry system pokazuje komunikat o braku miejsca w pamięci masowej systemu mimo iż mam wolne 39gb. Czy ktoś ma podobny problem i jak go rozwiązać, gdyż dysk hd konsoli zarasta w zastraszającym tępie możesz sobie wymienić dysk na 2TB i twoje problemy z brakiem miejscem znikną:) Edytowane 26 Czerwiec 2016 przez manoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 26 Czerwiec 2016 1 godzinę temu, manoszek napisał: możesz sobie wymienić dysk na 2TB i twoje problemy z brakiem miejscem znikną:) a jak przenieść wszystkie postępny sejwy itd na drugi dysk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Czerwiec 2016 Save'y zgraj na pendrive'a i po krzyku. Całą resztę będziesz musiał pobierać/instalować na nowo. Nie zapomnij też dezaktywować konta przed zmianą dysku, chociaż w PS4 podobno nie jest to wymagane już. W razie czego można to przez neta zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Czerwiec 2016 Chyba jednak wymagane (jak ja zmieniałem dysk to MUSIAŁEM ponownie włożyć stary dezaktywować konto i znowu nowy włożyć)... Ale istnieje niby możliwość zrobienia kopii 1:1 starego na nowym, ZE WSZYSTKIMI danymi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 26 Czerwiec 2016 @up istnieje taka możliwość, bo sam robiłem full backup ponad 400gb i obyło się bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Czerwiec 2016 12 minut temu, seba842005 napisał: @up istnieje taka możliwość, bo sam robiłem full backup ponad 400gb i obyło się bez problemów. Daj info co i jak? ok? (czym, gdzie, jak) Jakieś specjalne programy użyte do tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 27 Czerwiec 2016 Masz wszystko w ustawieniach konsoli. Potrzebny jest tylko dysk najlepiej na usb 3.0 o pojemności robionego backupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Czerwiec 2016 Robię backup na dysku zew., dezaktywuję stary, wkładam 2 dysk (większy) instaluję system, PRZYWRACAM kopię zapasową i aktywuję znowu tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Czerwiec 2016 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach