Sir Siekier 861 Napisano 2 Wrzesień 2016 Assetto Corsa - Online Zapraszamy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 13 Wrzesień 2016 Może dziś jakaś ustawka dla odmiany w Assetto koło 22? ktoś chętny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 14 Wrzesień 2016 Widzę, zero ruchu tutaj... Na prawdę te AC jest tak kiepskie, czy to wina tylko i wyłącznie braku odpowiednich serwerów? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 14 Wrzesień 2016 Będzie lobby, to będzie grane. Bez tego mi się nie chce. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 14 Wrzesień 2016 Czyli na chwilę obecną nie ma sensu kupować skoro ma pCars? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 14 Wrzesień 2016 Jeżeli interesuje Cię multi to nie ma sensu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 14 Wrzesień 2016 Niekoniecznie, niektórzy w pCars też tylko grają multi publiczne, a ta gra to oferuje. Nie ma sensu z naszego punktu widzenia, tak samo jak nie miało sensu to w GT czy pCars(choć w GT jeszcze coś tam można było osiągnąć nazywając pokój). Carsy miałem na premierę, a sam na multi publiczne wszedłem dosłownie raz i podziękowałem. Wracając do AC ja np. sobie zrobiłem przerwę do najbliższej łatki. Skoro tyle ma zmienić na plus to poczekam, ale gra jest tak kozacka, że ciężko jej nie włączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrandeBombik 66 Napisano 14 Wrzesień 2016 Czekam na prywatne pokoje i jakąś regularną ligę w piątki wieczorem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 15 Wrzesień 2016 a ja tam sobie dziś pośmigałem ferrari 456 gt2 na mugello kurcze kwali i 10 kół wyścig co prawda z 6 osobami ale gramotnymi ubaw po pachy i te autko. Ferrari 456 gt2 widzę je w pierwszym evencie naszym ligowym jako must have ja zamawiam malowanie WEC od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 6 Październik 2016 Jest ktoś chetny dzisiaj pojezdić troche GT3 po spa? np ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 30 Grudzień 2016 Może jest tu ktoś taki ogarnięty kto by podjął się tego sposobu na wspólne ściganie tylko dla zabawy. https://www.gtplanet.net/this-is-how-to-play-with-friends-in-assetto-corsa-multiplayer/ Moglibyśmy spróbować któregoś wieczoru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczyVR6 16 Napisano 25 Styczeń 2017 Panowie dzisiaj o 20 mały Fun Race na torze RedBull Ring, chetnych zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczyVR6 16 Napisano 30 Styczeń 2017 Dzisiaj 20:35 zapraszam do scigania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczwanyGapa 0 Napisano 13 Czerwiec 2017 Znajdą się tutaj chętni do pościgania online? Jakieś proste zawody R34, czy Suprą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 14 Czerwiec 2017 Zajrzyj na forum pcars w dział assetto Corsa. Co czwartki jeździmy fun race. Niedługo ja tam będę organizował swoje shuffle racing, a coś poważniejszego będzie tam organizowane po wakacjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach