One™ 525 Napisano 7 Wrzesień 2016 (edytowane) Cóż drążyć, zakładam nowy temat, bo wszystko ładujemy w temat IW Wracamy na stare śmieci! Społeczność już jest pod nazwą: Call of Duty: Modern Warfare PL Edytowane 7 Wrzesień 2016 przez One™ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 7 Wrzesień 2016 Jak myślicie będą skrzynie do losowania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Wrzesień 2016 2 minuty temu, Yarorot napisał: Jak myślicie będą skrzynie do losowania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Skrzyniom zrobili remaster i będzie koło fortuny 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 7 Wrzesień 2016 Kopalnia hajsu dla nich to sam remaster w cenie 2 gier aczkolwiek nie obraził bym się jakby tylko skiny dodali do losowania Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 7 Wrzesień 2016 Wiadomo coś na temat split screenu w multiplayer ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 8 Wrzesień 2016 Mnie się wydaje, że nie będzie W remasterze to już "za dużo" Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 14 Wrzesień 2016 No i zamówione opłacone teraz pozostaje czekać na dostawę do kiosku ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 14 Wrzesień 2016 W końcu COD dla mnie - nie jakieś roboty i lasery Trzeba tylko poczekać i osobno wciągnąć bo cena zestawu to dosłownie i w przenośni kosmos 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Wrzesień 2016 (edytowane) O 14.09.2016 o 12:43, Rambo8 napisał: W końcu COD dla mnie - nie jakieś roboty i lasery Trzeba tylko poczekać i osobno wciągnąć bo cena zestawu to dosłownie i w przenośni kosmos Hmmm, a że tak zapytam - co Ci da czekanie? Skoro to remaster w wersji cyfrowej, który wymaga płytki // Barrett , Desert Eagle, RPD, and M40A3 w Remasterze będą miały zmieniony dźwięk wystrzału na bardziej realistyczny Edytowane 16 Wrzesień 2016 przez One™ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 16 Wrzesień 2016 Zaraz zaraz?! Jak to wymaga płytki ?? nigdzie o tym napisane nie było... Nie czepiam się ale to już jest ruchanie w dupe ponad norme przez CODa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Wrzesień 2016 12 minut temu, cykor napisał: Zaraz zaraz?! Jak to wymaga płytki ?? nigdzie o tym napisane nie było... Nie czepiam się ale to już jest ruchanie w dupe ponad norme przez CODa... Znaczy się - tak zrozumiałem newsy z zagranicznych, bynajmniej na eurogamer czy też FAQ MWR: Cytuj ...you must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Przypomnę tylko, że już za 18 dni będzie można zagrać w kampanię MWR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 16 Wrzesień 2016 Hmmm, a że tak zapytam - co Ci da czekanie? Skoro to remaster w wersji cyfrowej, który wymaga płytki Na początku pewnie tak będzie. Nie wierzę że później nie będzie można kupić osobno na PSN Hajs się musi zgadzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Wrzesień 2016 Activision na swojej konferencji przy trailerze IW mowilo, że remastera w osobnej wersji w planach nawet nie mają ; Activision nigdy swojego słowa nie złamało i nie złamie - wspomnisz moje słowa ; Acti to nie $ony Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Wrzesień 2016 Tyle, że takimi zagraniami trochę niszczą społeczność, bo bardzo szybko serwery w MW mogą świecić pustkami. Tak wiem, że mało realne, ale osobna sprzedaż dałaby znacznie więcej ludzi. No ale crapa IW trzeba sprzedać jakoś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Wrzesień 2016 Tyle, że takimi zagraniami trochę niszczą społeczność, bo bardzo szybko serwery w MW mogą świecić pustkami. Tak wiem, że mało realne, ale osobna sprzedaż dałaby znacznie więcej ludzi. No ale crapa IW trzeba sprzedać jakoś. Dokładnie tak, wszystko po to by móc chwalić się największą liczbą sprzedanych kopii jak co roku, no cóż. Sami chyba widzieli i wiedza, że gdyby nie remaster to by ich usmiercono Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Wrzesień 2016 (edytowane) A mi nawet pasuję jak serwery nie będą przeciążone dziećmi bezstresowo wychowanymi, i będzie można spotkać graczy na premierę, którzy z tym tytułem spędzili kiedyś setki godzin i są fanami prawdziwego CoD'a. Edytowane 17 Wrzesień 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Wrzesień 2016 Rozumiem, że dzieciak ma zakaz zakupu gry na premierę? Tylko prawdziwi dojrzali gracze, fani marki i totalni wymiatacze kupują ten zestaw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 17 Wrzesień 2016 (edytowane) 26 minut temu, Patricko napisał: Rozumiem, że dzieciak ma zakaz zakupu gry na premierę? Tylko prawdziwi dojrzali gracze, fani marki i totalni wymiatacze kupują ten zestaw? Moim zdaniem się czepiasz, wiadomo jak jest w grach online, 50% to dzieciarnia która psuje zabawę innym i taka jest prawda wiec autor posta wyzej zapewne chce pograć w spokoju z dala od tego typu zachowań co w Codzie akurat jest czeste. Poza tym dzieci niech lepiej sie wezmą za nauke i rozwój osobisty a nie za gierki które nie są dla nich. Nie wiem od ilu lat jest cod dozwolony ale na pewno nie jest to gra dla dzieci. Edytowane 17 Wrzesień 2016 przez Banan91PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Wrzesień 2016 19 minut temu, Patricko napisał: Rozumiem, że dzieciak ma zakaz zakupu gry na premierę? Tylko prawdziwi dojrzali gracze, fani marki i totalni wymiatacze kupują ten zestaw? Nie przypominam sobie żebym gdzieś komuś zakazywał zakazu kupna gry na premierę, ale czytam same jęki tych "prawdziwych" graczy ja kto nie będą się dawać dymać i na premierę gry nie kupią. "A mi nawet pasuję jak serwery nie będą przeciążone dziećmi bezstresowo wychowanymi, i będzie można spotkać graczy na premierę, którzy z tym tytułem spędzili kiedyś setki godzin i są fanami prawdziwego CoD'a." Wystarczy czytać ze zrozumieniem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Wrzesień 2016 Nie chce mi się czepiać, ale jak ktoś myśli, że w MW nie będzie dzieciarni z racji, że zestaw jest droższy to jeszcze chyba mało widział W Wowa jak grałem to też myślałem, że skoro abonament to będą sami kumaci gracze... No i na myśleniu się skończyło, ilość idiotów była ogromna... Także nie wróżę tutaj jakiejkolwiek różnicy, tylko dlatego że droższe, albo remaster. Napisałem to, bo chyba niektórzy myślą, że wersja z MW jest tylko dla wybrańców, a nie miałem na celu się sprzeczać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 17 Wrzesień 2016 Hehe..jeszcze nikt nie zagrał a już crapem nazywają...chłopie jak nie jesteś zainteresowany to co Ty tu robisz sie pytam...żale swoje wylewaj gdzieś indziej.o zakazach żadnych tu nikt nie pisze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Wrzesień 2016 12 minut temu, Patricko napisał: Nie chce mi się czepiać, ale jak ktoś myśli, że w MW nie będzie dzieciarni z racji, że zestaw jest droższy to jeszcze chyba mało widział W Wowa jak grałem to też myślałem, że skoro abonament to będą sami kumaci gracze... No i na myśleniu się skończyło, ilość idiotów była ogromna... Także nie wróżę tutaj jakiejkolwiek różnicy, tylko dlatego że droższe, albo remaster. Napisałem to, bo chyba niektórzy myślą, że wersja z MW jest tylko dla wybrańców, a nie miałem na celu się sprzeczać. Widzę że jeszcze nie rozumiesz co napisałem trudno, też nie mam zamiaru się sprzeczać i prowadzić tą bezsensowną rozmowę, miłej soboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Wrzesień 2016 "Hehe", czytaj co się pisze chłopie... Nikt nawet jednego złego nie napisał o grze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Wrzesień 2016 3 minuty temu, Patricko napisał: "Hehe", czytaj co się pisze chłopie... Nikt nawet jednego złego nie napisał o grze... No właśnie widzę, że masz z tym duży problem... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 17 Wrzesień 2016 "No ale crapa IW trzeba sprzedać jakoś"....ja to napisałem?Wiem że to temat o MW ale Ty zacząłeś z "crapieniem".Ograj bete i wtedy hejtuj a swoje hejty uzasadnij, bo narazie chłopie ekranu startowego gry nie miałeś u siebie na ekranie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach