matijad 173 Napisano 5 Październik 2016 Mam pytanie do tych co już to ogarneli ,potrzebuje 100 zgrania ,jesli daje zawodnika concept pokazuje 100 jesli go zamienie z rynku pokazuje 99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 5 Październik 2016 (edytowane) 2 godziny temu, matijad napisał: Mam pytanie do tych co już to ogarneli ,potrzebuje 100 zgrania ,jesli daje zawodnika concept pokazuje 100 jesli go zamienie z rynku pokazuje 99 Każdy zawodnik z rynku przy żółtym połączeniu ma 9 zgrania. 11x9 = 99. Aby mieć 100 zgrania to choć jeden w składzie musi mieć zgranie 10, czyli albo mieć zielone połączenie, albo być u Ciebie trafionym w paczce, albo mieć rozegrane 10 meczów w Twoim klubie. Tak to rozumiem. Edit: I wcale nie jest prawdą, że w wyzwaniach hybryd narodowości, lig, oraz lig i narodowości potrzebne jest rozegranie 10 meczów w klubie. Zrobiłem wszystkie wyzwania lig, narodowości, oraz niełatwe i średnie z "lig i narodowości" kupując wyłącznie piłkarzy na rynku transferowym. Problem zaczął mi się przy hard "lig i narodowości" gdzie nie mogę znaleźć w necie taniego składu bez konieczności lojalności u piłkarzy. Więc jeśli ktoś taki znajdzie na hard oraz ultimate to będę wdzięczny. Po tych wyzwaniach jestem około 50 tysięcy na plusie, więc opłacało się je robić w moim przypadku. Edytowane 5 Październik 2016 przez lisandro Dopisek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 5 Październik 2016 (edytowane) Jeśli ktoś ma na zbyciu sporo złotych kart to polecam robić wyzwanie złota wymiana. Zrobiłem 6 razy to wyzwanie i z lepszych kart wypadł Douglas Costa i Gotze. Robię jak najwięcej wyzwań bo z każdego wychodziłem na plusie i to sporym. Edytowane 5 Październik 2016 przez malinPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 5 Październik 2016 Mam jedno pytanie, bo tego jeszcze nie ogarnąłem. Czy wyzwania trzeba robić po kolei? Tzn. W Hybrydach lig i narodowości mogę najpierw zrobić ultimate, nie robiąc hard? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 5 Październik 2016 Możesz, nie ma to znaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 5 Październik 2016 Godzinę temu, Bartek_Red napisał: Możesz, nie ma to znaczenia Dzięki, bo widzę, że za ultimate lepsza paka jest No i chyba nie znajdzie się składu do tego wyzwania bez konieczności lojalności u piłkarzy, przynajmniej ja takiego nie znalazłem. Ale zbudowałem coś tam i zagram te 10 meczów, i tak jestem na razie w niskich ligach więc wielkiej różnicy mi to nie robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 5 Październik 2016 (edytowane) Do usunięcia - zły dział. Edytowane 5 Październik 2016 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dis 4 Napisano 5 Październik 2016 O 29.09.2016 o 02:55, Mariusz1501 napisał: Złożyłem na szybko dość tanią hybrydę 8 lig jakby ktoś potrzebował:http://www.futbin.com/17/squad/27239 Mnie to wyniosło jakieś 3,5k. Dzięki ci za ten skład bo już sie wkurzałem jak to zrobić. Zrobiłem 2 zadania z hybryd całe i zostało tylko hybrydy lig i narodow, to niestety najlepszy traf z paczek to shaw z man utd co pojdzie może za 6 tys.. Czyli u mnie się kompletnie nie opłaca to budowania składu choć trza przyznać , że fajna opcja. Polecam hybrydy lig robić na hiszpanach bo ich najłatwiej znależć po różnych ligach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan81 6 Napisano 5 Październik 2016 12 godzin temu, lisandro napisał: Każdy zawodnik z rynku przy żółtym połączeniu ma 9 zgrania. 11x9 = 99. Aby mieć 100 zgrania to choć jeden w składzie musi mieć zgranie 10, czyli albo mieć zielone połączenie, albo być u Ciebie trafionym w paczce, albo mieć rozegrane 10 meczów w Twoim klubie. Tak to rozumiem. Edit: I wcale nie jest prawdą, że w wyzwaniach hybryd narodowości, lig, oraz lig i narodowości potrzebne jest rozegranie 10 meczów w klubie. Zrobiłem wszystkie wyzwania lig, narodowości, oraz niełatwe i średnie z "lig i narodowości" kupując wyłącznie piłkarzy na rynku transferowym. Problem zaczął mi się przy hard "lig i narodowości" gdzie nie mogę znaleźć w necie taniego składu bez konieczności lojalności u piłkarzy. Więc jeśli ktoś taki znajdzie na hard oraz ultimate to będę wdzięczny. Po tych wyzwaniach jestem około 50 tysięcy na plusie, więc opłacało się je robić w moim przypadku. Mógłbyś się podzielić tymi dwiema pierwszymi hybrydami lig i narodów ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 5 Październik 2016 Tania hybryda reprezetacji Hiszpanii i Włoch: http://www.futbin.com/17/squad/68025 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 5 Październik 2016 Fra nl http://www.futbin.com/17/squad/68245 LM można dać tańszego, ja miałem tego w klubie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 6 Październik 2016 21 godzin temu, lisandro napisał: Problem zaczął mi się przy hard "lig i narodowości" gdzie nie mogę znaleźć w necie taniego składu bez konieczności lojalności u piłkarzy. Więc jeśli ktoś taki znajdzie na hard oraz ultimate to będę wdzięczny. Nie zrobisz tych zadań bez lojalności piłkarzy. Są one tak zaprojektowane, że tylko dzięki lojalności można uzyskać 92 chemistry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 6 Październik 2016 Tania hybryda reprezetacji Hiszpanii i Włoch: http://www.futbin.com/17/squad/68025 Do którego to jest wyzwania skład? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 6 Październik 2016 Pany ktore wyzwanie ma pake za 50k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 6 Październik 2016 10 godzin temu, Banan81 napisał: Mógłbyś się podzielić tymi dwiema pierwszymi hybrydami lig i narodów ?? Proszę. Not easy: http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/321/ Medium: http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/396/ Ogólnie na Futheadzie jest sporo składów, tylko trzeba patrzeć, czy byle ogór przypadkowo nie skoczył z ceną do góry, bo czasem się zdarza. Zrobiłem wyzwanie Ultimate. Na skład wydałem około 10 tysięcy. Zagrałem i wyszedłem z 10 meczów z kompem, żeby zdobyć lojalność, a z paki wypadł mi tak szrot, że głowa mała. Dobrze, że na zero wyszedłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 6 Październik 2016 (edytowane) Możesz pokazać ten skład z Ultimate? 10k za cały skład to bardzo mało biorąc pod uwagę fakt, że ekstremalnie trudno jest zejść w tym zadaniu poniżej 20k na PS4... Edytowane 6 Październik 2016 przez Awruk87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 6 Październik 2016 34 minut temu, starvin napisał: 2 minuty temu, Awruk87 napisał: Możesz pokazać ten skład z Ultimate? 10k za cały skład to bardzo mało biorąc pod uwagę fakt, że ekstremalnie trudno jest zejść w tym zadaniu poniżej 20k... Takie coś zbudowałem http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/2376/ No może faktycznie trochę więcej wydałem, ale paru udało się trafić taniej. Smolnikov, Schmelzer i Sakho byli drożsi, tak 2-3k, a reszta tysiąc lub mniej. Próbowałem nawet tym składem zagrać w sezonach online, ale bez zgrania to nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 6 Październik 2016 Sporo drożej wychodzi coś w okolicach 20-22k bo trzeba użyć CDM -> CM i CAM -> CM, które są najdroższe. Jeśli uda się wyrwać Pereire i Vasqueza na CM to cena będzie o wiele atrakcyjniejsza, ale jeśli nie ma się nic i buduje go od zera to są tańsze składy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisandro 16 Napisano 6 Październik 2016 1 minutę temu, Awruk87 napisał: Sporo drożej wychodzi coś w okolicach 20-22k bo trzeba użyć CDM -> CM i CAM -> CM, które są najdroższe. Jeśli uda się wyrwać Pereire i Vasqueza na CM to cena będzie o wiele atrakcyjniejsza, ale jeśli nie ma się nic i buduje go od zera to są tańsze składy. Fakt, zapomniałem o tych kartach zmiany pozycji, ja akurat dwie z nich miałem w klubie. Mój błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 6 Październik 2016 Jeśli ktoś ma akurat karty zmiany pozycji untrable w klubie to warto budować ten skład. To jest fajne w tym trybie, że dla Ciebie ten skład to 10k bo część już miałeś a dla mnie byłoby to 22k bo nic z tego co użyłeś nie mam (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 6 Październik 2016 2 godziny temu, ajuszczyk82 napisał: Do którego to jest wyzwania skład? Do nowego wyzwania z meczy narodowych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronet 0 Napisano 6 Październik 2016 ceny do skladu columbia urug .. masakra za wszystkie zadania z paczek sam szrot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 6 Październik 2016 Myślałem, że coś w tym jest, że za zadania jest lepszy drop z paczek, ale niestety nie, otworzyłem ich już trochę i taki paździerz, że szkoda gadać. Całe szczęście, że ktoś to skupuje, to wychodzę chociaż na 0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 6 Październik 2016 Mam dokładnie to samo. Zrobiłem ok. 7 wyzwań, z jednego byłem 12k do przodu, reszta to profit na poziomie 500-1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Październik 2016 Jak prawidłowo wykonywać zadania: Sprawdzamy jakich zawodników mamy do wypełnienia zadania -sprzedajemy ich z lichwiarską przebitką. Zadanie olewamy Koniec poradnika 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach