kornelito 2 Napisano 13 Październik 2016 Całkowicie wyłączyć konsolę? Przecież cała ta akcja zajmie jakieś pół godziny włącz/odpal mecz/wyłącz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 13 Październik 2016 Grę zamykasz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lony 54 Napisano 13 Październik 2016 (edytowane) Panowie, wyzwanie Crazy Eights jaki tani skład bo te podane na stronie, te brąz zawodnicy mają jakąś chorą cene. Edytowane 13 Październik 2016 przez Lony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 14 Październik 2016 pytanie czy jest jakas strona, cos takiego jak futhead z gotowymi skladami do challengy, ale zeby rowniez sumowalo cene calego skladu i poszczegolnych pilkarzy? cos jak sklad z futbina na futheadzie pokazuje mi tylko widelki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_sad 24 Napisano 14 Październik 2016 19 godzin temu, kornelito napisał: Inna metoda? Zaczynasz mecz, przycisk playstation, w prawo do ustawień sieci, odznaczasz, zaznaczasz ptaszek od internetu i nie trzeba nigdzie wychodzic z gry, chyba nawet porazek nie zalicza. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 14 Październik 2016 13 godzin temu, Lony napisał: Panowie, wyzwanie Crazy Eights jaki tani skład bo te podane na stronie, te brąz zawodnicy mają jakąś chorą cene. Podbijam pytanie. Przydałoby się tanie Crazy Eights. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Październik 2016 http://www.futhead.com/squad-building-challenges/ Wrzuciłem do 1 posta linka do aktualnych wyzwań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 14 Październik 2016 Za ostatnie i najtrudniejsze zadanie z hybryd wypadł Varane. Słabizna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamill87 47 Napisano 14 Październik 2016 7 godzin temu, _sad napisał: Zaczynasz mecz, przycisk playstation, w prawo do ustawień sieci, odznaczasz, zaznaczasz ptaszek od internetu i nie trzeba nigdzie wychodzic z gry, chyba nawet porazek nie zalicza. Swietna rada ! Zrobilem ultimate i hard w pare minut , nie zalicza porazek nic a nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Październik 2016 (edytowane) Tak patrze na tego Sona i jego IF ktory kosztuje 50k ma baardzo podobne statystyki do player of the montha ale kurcze chce go miec zwlaszcza te paczki zawodnikow bo moze sie cos zwrocic. 11 nations zrobilem wydajac jakies 18k (trzeba kupic ifa wartego quick sella za 15k) http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/57585/ - BPL? na chwile obecna nie ma skladu na futheadzie takze wzialem jakis z jutuba (poszlo 25-30k) - Koreance? chyba poczekam... mam nadzieje ze po paru dniach ceny troche poleca na ryj Edytowane 14 Październik 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 15 Październik 2016 Liv - Man United Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 15 Październik 2016 Ile tak na szybko kosztuje ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Październik 2016 Drogo za ten skladzik Dalem 17500 nie wliczaja Rojo i Younga bo mialem w klubie. Z paczki straszna bieda wyleciala jakies 5k w plecy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 16 Październik 2016 Skleił ktoś składzik do wyzwania Premier League w tym Player Of The Month? Wszystko drogo wychodzi. Da radę coś zrobić w granicach 20-25k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 17 Październik 2016 Wczoraj 28k udało mi się złożyć wykorzystując od siebie tylko Valdesa. Ciężko teraz coś złożyć, bo zawodnicy Liverpool'u i Man Utd są w zawyżonych cenach. Jutro powinno się uspokoić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Październik 2016 23 godzin temu, malinPL napisał: Skleił ktoś składzik do wyzwania Premier League w tym Player Of The Month? Wszystko drogo wychodzi. Da radę coś zrobić w granicach 20-25k? Po kiego pytasz w dodatku pod moim postem skoro masz gotowy sklad (zdjecie Mikolaja) i mozna zmiescic sie w 20k? Na Koreancow poszlo niecale 15k i z paki za 7500 wylecial Firmino (7k odzyskane) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 18 Październik 2016 Panowie wiecie mniej więcej kiedy oni wrzucają wyzwania? Np. Weekendowe mecze itp. Najbardziej chyba będzie się opłacać od razu robić wyzwania póki ludzie ab nie przestawią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 18 Październik 2016 (edytowane) niezly szrot z paczki wylecial... ja zrobilem to i nie bylo tak zle z cenamihttp://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/76041/ Edytowane 18 Październik 2016 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 18 Październik 2016 http://www.futwiz.com/en/fifa17/squad/254949 Prosze bardzo, sam zlozylem. Cenowo wyglada nie tak zle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamill87 47 Napisano 18 Październik 2016 mnie sie udalo te zadanie bez bramkarza zrobic z tego co mialem w klubie na podstawie skladow z futhead i normalnie bylem w szoku bo wypadla karta ktora jest cos warta czyli Draxler, moze nie sa to jakies kokosy ale zawsze 12k do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 19 Październik 2016 Jakby ktoś chciał skład do wyzwania "Bez bramkarza" http://www.futbin.com/17/squad/150663 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 19 Październik 2016 Zrobiłem dziś wreszcie ultimate i choć raz na plus bo zawsze na zero wypadł mi Pepe za 45k jakoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 19 Październik 2016 http://www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/79428/ Discard value poza tym ze trzeba miec 1 srebrna karte a na rynku pusto... kupilem za 10k jak tylko sie pojawila i jakis noobek sie pewnie ucieszyl ze plebs kupil mu srebrna za maxa. Z paczki wylecial Ben Arfa czyli jestem jakies 55k do przodu wyzwanie liga NOS sklad Sportingu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 21 Październik 2016 Ja za challenge Sona Torman poleciał na wyzwanie z jednym if bo po qs chodził. Koreance tanio mnie wyszły bo kupiłem tylko BR, SP, N za 11k reszta za 200 hehe. Son był z paczki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 22 Październik 2016 Co to akcja z tymi scream players? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach