SephiroT 5981 Napisano 1 Październik 2016 Upewniamy się że spełniamy poniższe warunki: - Xbox One, Kinect oraz Xbox One S przypisane do naszego konta. Jeżeli nie to musimy mieć ich numery seryjne!! - mamy pod ręką numer seryjny Xbox One S (pytają dla weryfikacji) Dzwonimy lub piszemy na support - sprawdzają czy konosle + kinect są przypisane do konta - proszą o ponowne potwierdzenie numeru seryjnego Xbox One S - proszą o dane do wysyłki razem z emailem i telefonem Pozdro! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Październik 2016 Paniczu!! Mega cebula Mam tylko XboxOne, nie mam XboOne S ani Kinect ale adapter już w drodze sasasaasasasasa (myślę, że się przyda bo) Ska już niedługo być może zawita ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Październik 2016 Jakie to duże... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Październik 2016 Jakie to duże... Czyżby za niedlugo miała wyjść wersja slim adaptera hahahaha No M$ widzę robi z rozmachem, zawsze wszystko duże w hooy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estor 1 Napisano 9 Listopad 2016 (edytowane) O 5.10.2016 o 19:34, DigitalMan_PL napisał: Paniczu!! Mega cebula Mam tylko XboxOne, nie mam XboOne S ani Kinect ale adapter już w drodze sasasaasasasasa (myślę, że się przyda bo) Ska już niedługo być może zawita ) witam ale dostałeś za darmo ? podaje moje dane i dośl mi adapter ? jaki jest mail do supportu xbox ? pozdr Edytowane 11 Listopad 2016 przez estor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Listopad 2016 Błagam, mail do supportu, już włącz ten "musk"... To o czym mówisz jest nielegalne... Ale tak możesz... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 20 Listopad 2016 Dostałem i ja darmoszke. Teraz muszę kupić sobie kinecta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Listopad 2016 Hahahaahah ale z nas bezczelne cebule Kinecta nie ma ale darmowy adapter już tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estor 1 Napisano 21 Listopad 2016 witam jak długo czekaliście na przesyłkę od momentu jak dostaliście info że " Uprzejmie informujemy, że product zastępczy opuścił nasze centrum serwisowe. Proszę wziąć pod uwagę, iż czas dostarczenia przesyłki może zająć do 28 dni. " bo po przeszło tygodniu od zarejestrowania dostalem że wysłano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 21 Listopad 2016 Po rejestracji czekałem 2 dni na wysłanie. A na paczkę z Niemiec ok 7 dni nie licząc weekendu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
estor 1 Napisano 22 Listopad 2016 i to przychodzi normalnie pocztą jak list ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 22 Listopad 2016 Tak pocztą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach