CePeeN 402 Napisano 22 Lipiec 2017 Nie wiem czy jakakolwiek gra na ps4 ma 3D. Ale może się mylę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Lipiec 2017 3D to zapomniana już technologia. Nikt nie pcha już w to kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 27 Lipiec 2017 O 22.07.2017 o 11:42, CePeeN napisał: Nie wiem czy jakakolwiek gra na ps4 ma 3D. Ale może się mylę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zen Pinball ma bo graliśmy ostatnio na imprezie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 14 Październik 2017 Dobra promka jest. Brać i się nie zastanawiać. Kwintesencja arcadowych ścigałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 31 Październik 2019 Sorry, że odkopuję temat.Przede wszystkim kto posiada VR to obowiązkowo musi spróbować Wipeouta!!Po drugie, prawie właśnie miałem zawał.Odnowiłem sobie doznania z grą (po PS3) i zakochałem się ponownie. Łapy spocone... udało się wygrać Tournament8 Elite w kampanii HD i przypuszczam atak na platynę.Niesamowita gra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 31 Październik 2019 Sorry, że odkopuję temat.Przede wszystkim kto posiada VR to obowiązkowo musi spróbować Wipeouta!!Po drugie, prawie właśnie miałem zawał.Odnowiłem sobie doznania z grą (po PS3) i zakochałem się ponownie. Łapy spocone... udało się wygrać Tournament8 Elite w kampanii HD i przypuszczam atak na platynę.Niesamowita gra.Jedna z moich ulubionych ale na platynę bym się nie porwał. Wystarczył mi flatland flyer na ps3...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 19 Listopad 2019 (edytowane) Jeeest!! To chyba moja najbardziej wyżyłowana platyna. Łapy z padem weszły w symbiozę. Dark Soulsy itp to pikuś No, w niezłą zajawkę wpadłem, co trudniejsze momenty z wyłączoną muzyką i bez mrugania. A teraz odświeżam wersję z PS3 i z aktywowanym skillem tam dokończę platynować (po 11 latach...) Edytowane 19 Listopad 2019 przez adick007 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Listopad 2019 Godzinę temu, adick007 napisał: Jeeest!! To chyba moja najbardziej wyżyłowana platyna. Łapy z padem weszły w symbiozę. Dark Soulsy itp to pikuś No, w niezłą zajawkę wpadłem, co trudniejsze momenty z wyłączoną muzyką i bez mrugania. A teraz odświeżam wersję z PS3 i z aktywowanym skillem tam dokończę platynować (po 11 latach...) Gratulację, dla mnie masakra. Ja w Wipeouta mogę casualowo pojeździć, ale platyna dla mnie nieosiągalna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 19 Listopad 2019 Ja tak samo. Kocham ta serie grałem w większość części ale do platyny nawet nie startuje.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 22 Listopad 2019 Udało mi się zrobić coś, co jakiś czas temu wydawało mi się niemożliwe. Platynka w Wipeout z PS3 :) Po platynie z Omega wróciłem do wersji z PS3... Szybki rzut okiem i brakowało tylko Elitarnej Kampanii na Hardzie i 75 Zone. Największym problemem był uszkodzony DualShock - statek cały czas lekko skręcał w lewo, walnięty analog. Ale się udało. Platynowałem to 11 lat :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach