DeeS 99 Napisano 7 Luty 2017 Mam ten headseat jestem super zadowolony aleeee przy dłuższym użytkowaniu jednak bolą uszy . Nie są super wygodne. A gdzie jest ta opcja opcja lekkiego odsłuchu samego siebie w czasie mówienia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 7 Luty 2017 Mam ten headseat jestem super zadowolony aleeee przy dłuższym użytkowaniu jednak bolą uszy . Nie są super wygodne. A gdzie jest ta opcja opcja lekkiego odsłuchu samego siebie w czasie mówienia ? Przytrzymaj guzik Mute. Sa 3 tryby sygnalizowane piknieciami: - brak odsluchu - lekki odsluch - mocniejszy odsluch Ja gralem wczoraj w Bf1 z kumplami w trybie najwiekszego odsluchu i bylo genialnie! 2h na uszach je mialem non stop i nic mnie Diego nie bolało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 7 Luty 2017 Teraz, Darkman133 napisał: 2h na uszach je mialem non stop i nic mnie Diego nie bolało. To ja mam jakieś uszy nie takie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 7 Luty 2017 Moze za ciasno ustawiasz? Ja nie odczuwalem nacisku na uszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Luty 2017 Mnie tez bolały uszy przy używaniu tego hs i dlatego sprzedałem. Nie jest zbyt wygodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 7 Luty 2017 Widać musi to być bardzo indywidualna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 7 Luty 2017 4 minuty temu, mataman napisał: Mnie tez bolały uszy przy używaniu tego hs i dlatego sprzedałem. Nie jest zbyt wygodny. a używasz czegoś w zamian ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Luty 2017 Kupiłem zwykły mono hs podłączany do pada. Minus jest taki że trzeba mieć pada włączonego. Coś w tym stylu http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6649085985 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Luty 2017 (edytowane) To jest temat jak z każdymi słuchawkami wokółusznymi, jednemu pasuje, drugiemu nie, różnimy się przecież (wielkość głowy, uszu, nawet kształt szczęki). Edytowane 7 Luty 2017 przez cieglo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BARTEKps4 9 Napisano 7 Luty 2017 Ja też z tego hs korzystam i do 2 godzin jest ok potem bolą uszy ale to i tak najwygodniejsze słuchawki jakie miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 7 Luty 2017 3 godziny temu, Sir Siekier napisał: Od nastepnego eventu prosze wszystkich o wyciszenie mnie. Tak nam idzie idealnie z ustawianiem sie na r2 ze juz czytac nie trzeba. Ja jezdze na sluchawkach bo mi tak lepiej. Ostatni i tak nie ty czytasz więc,więc ten foch w stylu gimbazy mało trafiony 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 7 Luty 2017 Ja mam headset Sony koloru białego. Ma wzmocnioną konstrukcję zawiasów. Nie wiem jak można powiedzieć, że są niewygodne. Dla mnie są mega komfortowe. Poprzedni model, ten z wibracjami jest niewygodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaczyVR6 16 Napisano 7 Luty 2017 Ja polecam Thrustmaster y300p... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 7 Luty 2017 Jakie czasy na Sonomie? Rzućcie choć orientacyjnie coś bo ja tam chyba nigdy nie jechałem i dobrze mieć punkt odniesienia Nie muszą być wyśrubowane czasy, wystarczą takie typu "wpadłem, zrobiłem 5 kółek" Wpadłem, zrobiłem 10 kółek i wpadło 1:58:0. Browar dla tego co zdecydował aby jechać ten tor! Sonoma + BMW tutaj to idealne połączenie. Mnie się jeździ absolutnie genialnie. Czysta frajda 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 7 Luty 2017 Tak, tor jest genialny Chwilami przypomina mi Willow Spring, ta sceneria i ślepe zakręty (no w sumie na BW nie tak wiele ale pamiętne ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 7 Luty 2017 Tak, tor jest genialny Chwilami przypomina mi Willow Spring, ta sceneria i ślepe zakręty (no w sumie na BW nie tak wiele ale pamiętne ). Bo to amerykańskie trasy. Znaja sie chlopaki na robocie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba87 55 Napisano 8 Luty 2017 21 godzin temu, Darkman133 napisał: Ja wczoraj zainwestowałem i kupiłem headset od Sony. Jakby ktos sie zastanawial i mial watpliwosci takie jak ja, ktore blokowaly mnie przed zakupem to podpowiem, ze absolutny killer feature tych sluchawek, to opcja lekkiego odsluchu samego siebie w czasie mowienia, co powoduje ze nie podnosimy tonu glosu i nie przeszkadzamy rodzinie. Nie wiedzialem o tej funkcji. Do tego opcja Mute na mikrofon wiec klikniecia z lopatek czy z shifterka nie beda slyszane i opcja zwiekszania glosu chatu automatycznie obnizajaca glosnosc gry i vice versa. Genialne. Zaluje ze dopiero teraz sie zdecydowalem. Jak ktos jest w podobnych rozterkach i sie zastanawia to moze ta opinia pomoze w przekonaniu sie ze warto. Pozdrawiam. Kupiłem pół roku temu. O tamtej pory wszystkim je polecam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 8 Luty 2017 Wpadłem, zrobiłem 10 kółek i wpadło 1:58:0. Browar dla tego co zdecydował aby jechać ten tor! Sonoma + BMW tutaj to idealne połączenie. Mnie się jeździ absolutnie genialnie. Czysta frajda To podziel się setupem bo dla mnie połączenie tego auta z torem to zło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 8 Luty 2017 Setup ten sam co na SPA tylko dyfry w ukladzie 37/31/40 idac w menu od gory, skrzynia na 4:09, sway bar przod 14 a tyl na 4. Sam przejazd poki co tak wygladal ale jeszcze sa miejsca do poprawy przynajmniej w 2 sektorach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 8 Luty 2017 Spoko, przede wszystkim wielkie dzięki, że wklejasz to tutaj a nie na psn (tam brakuje jeszcze wątku o jedwabnikach i budowie karmników) bo nie powinno uciec w natłoku spamu. Ja mam chyba nieco inny set. Przede wszystkim chyba krótsze przełożenie ale i dyfer nieco inaczej ustawiony (40/40 i domyślny ostatni ale z moich obserwacji największą różnicę robił ten pierwszy). Na treningu wpadło mi z tym jakieś 1:57:900 i też widzę jeszcze luki. Pomijam, że Diego z kolegą z Anglii (oraz pewnie Sylwek) zrobią tam poniżej 1:57, pewnie nawet niskie 1:56 (o ile nie wysokie 1:55) Dark, jak opony u Ciebie? Ja zacząłem od równego ciśnienia na przodzie i na tyle ale widzę, że prawa przód bardziej się chyba nagrzewa, nie wiem jednak czy to ma przełożenie na jazdę/żywotność. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 8 Luty 2017 Spoko,jak będziesz miał chwilkę to wyśli mi na priv zdjęcie swoich ustawień. Może coś skleję z tego i zacznie mi się podobać połączenie tor/samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 8 Luty 2017 Sieniu ja nie mam problemow z wrzuceniem setupu publicznie. Z dobrym setupem mozna byc szybszym ale setupem sie nie wygrywa wiec luzik. Wieczorkiem bede na konsoli to wrzuce tutaj i niech korzysta kto chce. Zreszta gdyby nie kilka rozmow na forum wlasnie o setupach to bym sie paru nowych rzeczy nie nauczyl wiec trzeba sie zrewanzowac spolecznosci Cieglo ja tak daleko nie jestem zeby o trwalosci opon opowiadac. Moje przygotowania zawsze maja taki przebieg: - szukanie ustawienia ktore da mi oczekiwane zachowanie auta pod moj styl jazdy - tuning zachowania auta pod najlepsze pokonywanie konkretnych zakretow w ktorych mam problem aby byc szybszym - weryfikacja zachowania auta w 20minutowym przejezdzie i korekta jesli trzeba - sprawdzenie czy mozna cos zmienic z korzyscia dla opon jesli nie wplywa to na 2 pierwsze punkty wyzej Poki co tylko pierwsze dwa punkty wstepnie ogarnalem wiec jeszcze nie moge odpowiedziec Ci na Twoje pytanie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 8 Luty 2017 Ja kurna obaiwam się że dopiero w piątek coś pojezdze :/ chyba że dzisiaj znajdę z godzinkę dam znać. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darkman133 94 Napisano 8 Luty 2017 Daj znać koniecznie jak Ci idzie i moze wrzucisz filmik z przejazdu jak w okolice 1:56 sie zagalopujesz bo zakladam ze to mocno realne? Niestety nie bedzie mi dane probowac sie z Toba mierzyc na Sonomie bo przez buga w grze mam tylko za jeden wyscig punkty na Spa i ponownie pojade w grupie B. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 8 Luty 2017 Jasne nie ma problemu. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka KOMUNIKAT OD ORGANIZATORA ( ja nim nie jestem ;-) ) Przyszły sezon sciagamy się autem : 2012 C-Class Coupe DTM Miłego upalania. !!! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach