Patricko 8082 Napisano 20 Kwiecień 2017 Nowy RPG od Namco Bandai, zapowiada się soczyste jedzonko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 21 Kwiecień 2017 A to RPG ma być? Po screenach myślałem, że raczej slasher. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Kwiecień 2017 Ta, piszą że jRPG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 12 Czerwiec 2017 No to raczej slasher niż jRPG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ale jak walka się wybornie prezentuje, ja jestem zachwycony. Nioh przyzwyczaił mnie do japońskich wynaturzeń wiec setting mi za bardzo nie wadzi. Czekam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 12 Czerwiec 2017 (edytowane) Taka bida jeśli chodzi o nowe "soule" że nawet przygarnę giereczkę od twórców God Etera. Byle nie było 20 wersji tego samego przeciwnika, jak to mają w zwyczaju robić. Edytowane 12 Czerwiec 2017 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 3 Lipiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Lipiec 2017 Dobre drewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 3 Lipiec 2017 No mają co robić. Te mrówkojady takie trochę pocieszne i ten dźwięk pierdów z wkładką jak cios trafia tez taki średniawy. Zobaczymy co z tego będzie, ale ewidentnie idą w stronę soulslike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 19 Listopad 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 1 Grudzień 2017 No po nowych zrzutach widać, że graficznie to będzie poziom zbliżony do Nioh. Oby tylko gameplay był również zbliżony do nioha czy innych soulsów. https://fextralife.com/code-vein-new-screenshots-reveal-winter-level-animation/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Grudzień 2017 A kiedy premiera? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 1 Grudzień 2017 Póki co "early 2018", ale raczej obstawiałbym 2 kwartał najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 18 Grudzień 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Styczeń 2018 Czyżby marzec? Oferta już zmieniona na stronie, ale w sieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 26 Styczeń 2018 Coraz lepiej to wygląda moim skromnym zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 29 Styczeń 2018 Ciekawa stylistyka. Gameplay mógłby być odrobinę szybszy. Ciekaw jestem jedynie historii bo raczej nie spodziewam się głębi w tego typu grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 5 Czerwiec 2018 27-09-2018 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 5 Czerwiec 2018 ogra się dragon questa to i code vein stanieje wygląda ładnie więc bardzo chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 11 Lipiec 2018 Premiera przesunięta na bliżej nieokreślony czas w 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Lipiec 2018 No i dobrze, bo kulawo te gameplaye wyglądały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 12 Lipiec 2018 no ale i tak raczej dużo nie zmienią tylko jakieś bugi połatać czy coś pewnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 1 Czerwiec 2019 Pograłem ten network test jakieś 3h i już wiem, że mojego hajsu nie zobaczą na premierę. Sredniawka w każdym aspekcie. Szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 1 Czerwiec 2019 Godzinę temu, Karaluch69 napisał: Pograłem ten network test jakieś 3h i już wiem, że mojego hajsu nie zobaczą na premierę. Sredniawka w każdym aspekcie. Szkoda. Czy mógłbym prosić o kilka słów rozwinięcia? Możliwe, że to co rozczarowało Ciebie rozczaruje również mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 1 Czerwiec 2019 Przede wszystkim sama walka jest taka sobie. Nie czuć dobrze kiedy się trafia i ogólnie miałem cały czas wrażenie opóźnienia w reakcji postaci na wciskane przyciski. Najbliżej tu chyba to Lords od the Fallen. Animacja zgonu przeciwników też jest jakaś taka opóźniona i ciężko przez to wyczuć czy już bić następnego przeciwnika czy nie. Grafika mocno średnia a design lokacji taki troche nijaki. Postać levelujemy podobnie jak w soulsach, ale z każdym levelem wzrasta nam zdrowie i stamina i chyba tylko to. Statystyki zmieniamy wybierając "blood code" czyli taki jaki szablon definiujący statystyki. Ja na początek wybrałem "Caster" czyli coś w stylu maga i większość mobow zabijałem na dystans bez większych problemów. Jest parowanie, które trochę ciężko wyczuć i ładowany atak, który wykrada dodatkowe punkty do używania skilli. Najbardziej to chyba brakowało mi wyzwania i tej adrenaliny podczas walki. Polecam jednak sprawdzić samemu i ocenić. Jeszcze pogram trochę innymi blood codami tylko nie wiedzieć czemu dostępna misją jest na początkowy level a dodatkowy dungeon jest na sugerowany level 40?? Trzeba nafarmic się biegając w kółko po tej samej planszy, żeby w ogóle mieć szansę sprawdzić ta dodatkowa lokację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach