badboy8 3 Napisano 20 Wrzesień 2017 9 godzin temu, Tiburon napisał: Witam. Wiadomo coś o trybie kariery zawodnika? To prawda że w Fifa 17 nie mozna było wejść z ławki, tylko zawsze grało się w podstawowym składzie? Są teasery wypuszczone jak to ma wyglądać. Generalnie 2 sezon kontynuacji poprzedniej. Można było z ławki, ale trafienie do głównego składu nie było wielkim wyczynem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 21 Wrzesień 2017 Fifka na PS4 najtaniej zapowiada się w mediaexpert. Wszędzie wołają za 239, a tam wypuszczą za 199 ziko.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 21 Wrzesień 2017 Fifka na PS4 najtaniej zapowiada się w mediaexpert. Wszędzie wołają za 239, a tam wypuszczą za 199 ziko.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu TapatalkaAle to wersja PC.Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 21 Wrzesień 2017 13 godzin temu, badboy8 napisał: Są teasery wypuszczone jak to ma wyglądać. Generalnie 2 sezon kontynuacji poprzedniej. Można było z ławki, ale trafienie do głównego składu nie było wielkim wyczynem. On chyba pyta o tryb kariery jednym zawodnikiem a nie o Huntera i tam nie można było wejść z ławki co trochę czyni ten tryb nie grywalnym bo to bez sensu. Taki mały drobiazg a jak zmienia całą rozgrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 21 Wrzesień 2017 Jest cena 199 i dopisek, że dostępne również na x-a i PS4.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 21 Wrzesień 2017 51 minut temu, gutihaz napisał: Jest cena 199 i dopisek, że dostępne również na x-a i PS4. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Jest dostępna ale chyba nie w cenie 199 zł. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 21 Wrzesień 2017 Jest dostępna ale chyba nie w cenie 199 zł. ? Na PS4/XOne kosztuje 238,50 zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BułkazSzynką 34 Napisano 21 Wrzesień 2017 Czy oni przy ps4 slim umiescili info o 4k ? Rzetelna firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 21 Wrzesień 2017 Na PS4/XOne kosztuje 238,50 zł.50 groszy taniej niż u konkurencji Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilradom1910 15 Napisano 21 Wrzesień 2017 Jak wam się podoba tegoroczna odsłona. Tak szczerze. Grał juž ktoś z was w wersję na pc albo Xbox ? Bo jak dla mnie to zrobili this is football z PSX i najlepszy jest trik bodajże z L1, r2 i gałką jak tak pionowo piłkę podrzuca nad głowę i ona opada. To bug jest jakiś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 21 Wrzesień 2017 Mam pytanie dla tych co mieli okazję ograć demo z kimś na jednej konsoli lub gdzieś tam grali w pełna wersję już :1. Czy obrona nadal sama broni wystarczy się przełączyć na ostatniego obrońcę bo głównie przez to przestałem grać w 17.2Mam pytanie dla tych co mieli okazję ograć demo z kimś na jednej konsoli lub gdzieś tam grali w pełna wersję już :1. Czy obrona nadal sama broni wystarczy się przełączyć na ostatniego obrońcę bo głównie przez to przestałem grać w 17.Mam pytanie dla tych co mieli okazję ograć demo z kimś na jednej konsoli lub gdzieś tam grali w pełna wersję już :1. Czy obrona nadal sama broni wystarczy się przełączyć na ostatniego obrońcę bo głównie przez to przestałem grać w 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilradom1910 15 Napisano 21 Wrzesień 2017 Sama nie broni ale wygląda to podobnie jak w 17. Bronisz dalej kontrolą tempa l2 i presingujesz r1 i nie ma bata żeby nie zabrać piłki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Białko 4 Napisano 21 Wrzesień 2017 Po 4 latach z Fifa kupilem PESa. W tym roku zdecydowane zwyciestwo Konami. Nie wiem jaki bedzie Full, ale demo jest tak mega szybkie i arcade, ze dwa- trzy mecze max i bylem zmeczony. I malo zmiqn wzgledem 17 Owszem gra sie inaczej, ale sa to tzw przesuniecia suwqczkow niz nowosci. Czas odpoczac od Fify chyba. Ale dajcie znac czy full faktycznie sporo lepszy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Wrzesień 2017 Sama nie broni ale wygląda to podobnie jak w 17. Bronisz dalej kontrolą tempa l2 i presingujesz r1 i nie ma bata żeby nie zabrać piłki.Do tego mozna dodac jeszcze przewidywanie podan przeciwnika. Po ogranych kilku set meczach pewne zagrania wydaja sie juz oczywiste i w taki sposob tez mozna skutecznie przejac pilke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeXrush 0 Napisano 24 Wrzesień 2017 Da się zrobić jakieś czary-mary żeby ten zegarek do premiery wyzerował się wcześniej? Zmiana strefy czasowej czy coś? Mam wersje Ronaldo na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam pytanie za 100 pkt czy wersja ikona lub ronaldo jest juz chociaz do pobrania czy trzeba czekac do polnocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
butcher23 6 Napisano 25 Wrzesień 2017 Dziś możliwe, że na sklepach stacjonarnych będą obie edycje gry. Ronaldo na pewno w sprzedaży od jutra, ale może się zdarzyć, że miły sprzedawca albo znajomy sprzeda jeszcze dziś. Mnie akurat interesuje wersja Standardowa. Jeśli ktoś gdzieś zobaczy, albo się dowie - dawać info POLOWANIE CZAS ZACZĄĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 25 Wrzesień 2017 W zeszłym roku nie dało rady kupić przed premierą i w tym pewnie też tak będzie, ea straszyło sklepy bardzo dużymi karami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 25 Wrzesień 2017 27 minut temu, SantomHQ napisał: Witam pytanie za 100 pkt czy wersja ikona lub ronaldo jest juz chociaz do pobrania czy trzeba czekac do polnocy Możesz pobierać od soboty bodajże , poza tym jeśli kupiłeś preorder to z automatu powinno rozpocząć się pobieranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 25 Wrzesień 2017 Chce dzisiaj kupic dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtug 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 Orientuje się ktoś czy dziś można gdzieś kupić fife 18 w Krakowie ? Chodzi oczywiście o wersje pudełkową... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 25 Wrzesień 2017 Z tego co ja wiem to przed północą gra nie przejdzie przez kasę bo system nie puści. Kara dla sklepu za sprzedaż przed premierą to podobno 500 tysięcy, więc i tak nie wiem czy ktoś by ryzykował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtug 0 Napisano 25 Wrzesień 2017 Musi przejść gdyż komputronik i inne avansy maja wysyłkę 25.09 to tez tego dnia musza wystawić paragon i załączyć do wysyłki. Druga sprawa na fb i instagramie już ludzie wrzucają zdjęcia z pudełkiem w ręku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 25 Wrzesień 2017 Mnie w euro powiedzieli że jutro będą wydawacWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 25 Wrzesień 2017 9 minut temu, nikkor napisał: Mnie w euro powiedzieli że jutro będą wydawac Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edycję CR7 czy już standardową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach