CePeeN 402 Napisano 20 Czerwiec 2017 Nowa gra od twórców Stardusta i Resogun'a. Wczoraj chwile programem i jest meeeega. Jak ktoś lubi shmups ro zdecydowanie polecam. Nie wiem tylko o co chodzi z tymi monetami, to jakieś microtransakcje? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Czerwiec 2017 Jak to się ma do Alienation?? Są jakieś skille? Ekwipunek? itp. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 21 Czerwiec 2017 (edytowane) Nie ma, to jest czysty fun, bez zbednego narzutu. Duuużo szybsze od aliention. Podobne do resogun, z inna perspektywa i na mniejszych obszarach. Esencja arcade. EDIT: Ten launch trailer pokazuje mniej wiecej caly sens gry, ale na zywo jest jeszcze bardziej hardkorowo (Save last human i multpiler up!, tak można opisać tą grę) Edytowane 21 Czerwiec 2017 przez CePeeN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 21 Czerwiec 2017 Why I love the voxel-powered explosions of Nex Machina http://m.mynews.ly/!MH.GERkP tu jest bardziej poetycko analityczny opis o co w tej grze chodzi i jaka jest świetna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Czerwiec 2017 (edytowane) bardzo dobre recki zbiera, nie chce mi sie czekać aż dadzą w plusie i chyba sie skusze. Szkoda że coop tylko local... Edytowane 27 Czerwiec 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Czerwiec 2017 Na pewno dadzą w plusie. Ja uwielbiam gry HM od czasu pierwszego Stardusta wiec stwierdziłem ze dam im znów zarobić. Nie żałuje tylko ze trudna dla mnie jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Czerwiec 2017 Poczekamy na Plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 3 Listopad 2017 Niestety, kiepska sprzedaż Nex Machiny dobiła Housemarque, szkoda bo to kawał historii i fajna nisza była. http://polygamia.pl/housemarque-arcade-jest-martwe-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Listopad 2017 Dead Nation i Alienation to było to w czym byli cholernie dobrzy. W tym kierunku powinni iść, czyli prosta strzelanka, loot, jakieś naleciałości rpg + coop i dobry klimat, tylko że znacznie bardziej rozbudowane. Jak robią jakieś dziwne platformery bez głębi to nie ma się co dziwić. Nex Machina i Matterfall od początku wyglądały mi na wtopy.Mimo wszystko trzymam za nich kciuki, bardzo dobre studio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 3 Listopad 2017 Nie wiem jak Matterfall ale Nex Machina to esencja shootera arcade. Gra moim zdaniem lepsza od Alienation i Dead Nation.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 29 Styczeń 2018 Będę się za to zabierał niedługo bo lubię takie gry. Matterfall jest całkiem spoko. Wolniejsze od Nex Machina - ale projekt poziomów jest całkiem inny. Zobaczymy jak będzie tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 30 Styczeń 2018 12 godzin temu, Frost Prime napisał: Będę się za to zabierał niedługo bo lubię takie gry. Matterfall jest całkiem spoko. Wolniejsze od Nex Machina - ale projekt poziomów jest całkiem inny. Zobaczymy jak będzie tutaj. Zdecydowanie polecam, moim zdaniem ich najlepsza gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach