cwir 12843 Napisano 3 Lipiec 2017 Czy ktoś tu ciupie w multi hit roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 6 Lipiec 2017 Grałbym ale jestem tylko konsolowcem i muszę czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Lipiec 2017 Ja yebie ale ruch w temacie A serio to pograłbym, ale nie dla xbota PCMR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Lipiec 2017 W temacie ruchu nie ma, ważne że w grze jest. Dla mnie najlepsza gra tego roku, a to ledwo Early Access. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 11 Lipiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 23 Sierpień 2017 (edytowane) turniej pubga z gamescom https://www.twitch.tv/playbattlegrounds Jakby ktoś chciał pograć duo to zapraszam. Taki tłok w temacie że na Squad raczej nie ma opcji Edytowane 31 Sierpień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 5 Wrzesień 2017 TOP5 - 0 killi co będzie jak sie naucze strzelać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Wrzesień 2017 TOP1 - 1 kill. nadal się nie nauczyłem strzelać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 6 Wrzesień 2017 fajna opcja z tym nvidia shadowplay, można włączyć w ustawieniach gry i zapisuje kille, deady i knocki na dysku (ostatnią minute akcji bodajże) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Wrzesień 2017 na dysku zapisuje dopiero jak po bitwie klikniesz "Zapisz" przy każdym filmiku. jak tego nie zrobisz to przepadają. tak mi przepadły nagrania z rundy z 7 killami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 6 Wrzesień 2017 u mnie właśnie odwrotnie, klikam na "gotowe" i zapisują sie wszystkie z automatu nie wiedzieć czemu - musze potem wywalać z folderu te niechciane, nie wiem czy dobrze pamietam ale tam są 2 ścieżki zapisu w ustawieniach. Ustawiłem chyba obie na ten sam folder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 6 Wrzesień 2017 Ostatnio nvidia miała wpuścić coś takiego jak na xOne, że samo będzie nagrywać najlepsze (wg jakiegoś algorytmu) akcje, w fifie na xOne często jakieś bramy z dystansu się nagrywały. Tutaj w shadowplayu możesz ustawić czas nagrywania w tle, jakość, rozdziałkę z mikro/bez, ale musisz sam aktywować nagrywanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 6 Wrzesień 2017 Samo się aktywuje. Na koniec rundy masz okienko z podglądem nagranych i wybierasz czy zapisać czy nie. Zapisuje kille, double kille, multi kille, śmierci i knockdowny. Całkiem spoko to działa, już przestałem ostatnie 5 minut na grywać, chyba że gruba akcja była i chcę całą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Wrzesień 2017 (edytowane) prestiżowy wjazd na chate w FPP Edytowane 7 Wrzesień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Wrzesień 2017 Weź te tekstury zwiększ, a nie grasz jak na konsoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, Kisiel-PL napisał: Weź te tekstury zwiększ, a nie grasz jak na konsoli 120 klatek na konsoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Wrzesień 2017 (edytowane) taka sytuacja... podchodze do trupa i lootuje... Typ chyba myślał że jestem trupem i to był jego ostatni błąd Edytowane 9 Wrzesień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Wrzesień 2017 to jest jakieś ultra low? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Wrzesień 2017 (edytowane) 49 minut temu, cwir napisał: to jest jakieś ultra low? to już jest właśnie wszystko na mid tylko zasieg rendoerowania na ultra i listowie na najniższym Edytowane 9 Wrzesień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Wrzesień 2017 45 minut temu, cwir napisał: to jest jakieś ultra low? Dnia 7.09.2017 o 22:09, Kisiel-PL napisał: Weź te tekstury zwiększ, a nie grasz jak na konsoli Hahahahaahah, taki to Pro Bany BTW: Stary kupiłeś taki sprzęt, a gra wygląda jak kupa, masakra Naprawdę taka w niej grafa? Czy Bany tak szaleje aby mieć 400kl/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 9 Wrzesień 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Wrzesień 2017 (edytowane) To kompresja YT robi takie wrażenie, tutaj mam wiekszość na ultra i kilka filtrów na kolorki, a klateczki niestety potrafią czasem spaść do 60 Edytowane 9 Wrzesień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 10 Wrzesień 2017 4k daje radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 10 Wrzesień 2017 Najs , ja bym chętnie zagrał w nocy z noktowizorem, flarami itp. Fajnie gdyby można było podpalać budynki, pola, przy pomocy karnista z benzyną. W przyszłym tyg ma być patch i dojdzie mgła i jakaś nowa broń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 10 Wrzesień 2017 8 minut temu, bany4KHDR napisał: Najs , ja bym chętnie zagrał w nocy z noktowizorem, flarami itp. Fajnie gdyby można było podpalać budynki, pola, przy pomocy karnista z benzyną. W przyszłym tyg ma być patch i dojdzie mgła i jakaś nowa broń. Nowa broń: Mgła: Co do gry w nocy, to możesz sobie ogarnąć Arme 3 i tryb Wasteland. Tam jak nadejdzie noc i nie masz noktowizora to widzisz tylko czarny ekran. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach