SkibaPL 1851 Napisano 2 Listopad 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Listopad 2017 Ktoś coś z foumka wrzuci swojego? Dłużeszego, jakiś meczyk... A nie takie strzępki gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Listopad 2017 odpal disrespecta na twitchu jak człowiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Listopad 2017 odpal disrespecta na twitchu jak człowiek A co mnie obchodzi jakiś jutuber... Weź sam sobie odpal...Liczyłem na forumkowe filmiki... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 3 Listopad 2017 półgodzinny meczyk 13GB trzeba by to jakoś skompresować czy cuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Listopad 2017 FPP Squad @kill @Grabeq @HarDy 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 4 Listopad 2017 Pierwszy win? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Listopad 2017 20 minut temu, bany4KHDR napisał: Pierwszy win? nie pierwszy, chciałem Tobie pokazać bo pewnie ekranu wina nie widziałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 4 Listopad 2017 Wczoraj na squad FPP 2 winy pod rząd (stałem do końca ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2017 dojazd na severny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Listopad 2017 i tyle? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2017 Duża ilość miodu powoduje efekt przeczyszczający Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Listopad 2017 w sensie ta jedna akcja wyczyściła brakujące 10 innych, żeby się jako całość nadawało do publikacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2017 zastanawiałeś się kiedyś czemu sztuka teatralna jest podzielona na akty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Listopad 2017 i to był niby jeden "akt"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2017 dobra dobra, pewnie nie możesz wyjść z podziwu jak ja to robie po 2-3 miesiacach obcowania z myszką. Headzik, kontrola full-auto i ten movement! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 7 Listopad 2017 pierdzielisz, ruszasz tą myszką jak byś na padzie grał po drugie zamiast dojechać gościa razem z kolega to wesoła kampa, aż się patrzyć nie chce dobrze że nie gram bo takiego towarzysza mieć to pewna śmierć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Listopad 2017 a weź mi nawet nie wspominaj , kolega gierki nie ogarnia do końca, ile ja sie z nim stresów dodatkowych najadam, nejdami we mnie rzuca, 3 razy powtarzal że buggiy jedzie z tyłu, nie dotarło że zaparkowany z włączonym silnikiem stoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 18 Listopad 2017 road to cziken przyjaciele @SkibaPL @kill @okoni @DigitalMan_PL @cwir @manoszek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 18 Listopad 2017 ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Listopad 2017 @bany® sugerujesz, że będę takim chicken dinerem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 18 Listopad 2017 Cienko to ta gra wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 18 Listopad 2017 Słabo wygląda, optymalizacja ssie, jedną mapka a godzinki lecą jak poyebane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Listopad 2017 45 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Cienko to ta gra wygląda. Nie cienko tylko Bany gra ultra very low, mniej detali = łatwiej kogoś ubić.... Wiesz prawilnie jak każdy PCMR na uber kompie na low bo tak łatwiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 18 Listopad 2017 (edytowane) Na filmiku miałem akurat na low ale jak wrzucisz ultra to też szału nie robi graficznie moim zdaniem. Poza tym kompresja YouTube też robi swoje. Cwir chyba screena wrzucał stronę czy dwie wcześniej. Edytowane 18 Listopad 2017 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach