beardo0 236 Napisano 25 Lipiec 2017 Zakupił ktoś na premierę? Mechanika gry to coś jak NBA w czyśćcu z przyjemną dla oka komiksową grafiką. Gra starcza na ok 20h i zrobili ją ludzie od Bastiona i Transistora Ocena na metacritic 86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 27 Lipiec 2017 Chciałem prosić o opinie na temat tej gry. Recenzje zapowiadają indykowego mesjasza więc...jak to w końcu jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 29 Lipiec 2017 Ktos, cos wiecej? Transistor byl mega, wiec jestem zywo zainteresowany. Klimat tej gry mnie po prostu poraził, do dzisiaj czasami slucham soundtracku, ktory jest jednym z lepszych ost do gier jakie slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 29 Lipiec 2017 Ja planowałem kupno, bo się podjarałem, ale była przedsprzedaż prawie do 16 w premierę i sobie dałem spokój. Zagrałby w 2 os na kanapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 17 Styczeń 2018 Dla zainteresowanych - spora część gry za mną i ... wow. Ta gra jest niesamowita. Gameplay jest genialny w swojej prostocie - według mnie ten tytuł byłby idealny do jakiegoś e-sportu. Fabuła...muzyka...grafika - wszystko jest tak dopieszczone, że aż wierzyć się nie chce. Zdecydowanie polecam każdemu, a jak ktoś grał w Bastion i Transistor - to tytuł ten jest must have. Zresztą nawet jak nie grałeś we wspomniane wcześniej gry - Pyre to must have. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 19 Styczeń 2018 Kampania ukończona. Zgodzę się ze wszystkim co pisał @Frost Prime oprócz gameplayu. Ten jak dla mnie jest po prostu dobry i nic więcej. Ogólnie dałbym solidne 8/10. Warto sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 29 Styczeń 2018 Skończyłem wczoraj - podtrzymuje to co napisałem wcześniej. Tytuł absolutnie wyjątkowy pod każdym względem. Jakbym miał wystawić ocenę liczbową to 9/10 bo pod koniec tego czytania jest zdecydowanie zbyt dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach