DaraS 506 Napisano 27 Wrzesień 2017 W cholerę dobra ta gra, pubg mi nie podszedł ale to samo w innym opakowaniu i możliwością destrukcji/budowy jak najbardziej tak. Jak ktoś chętny pograć BR to zapraszam, nick ReaperDRS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 3 Październik 2017 Nie wiem jak na PC, na ps4, mocno niedokonczona (co jest zrozumiałe) sama idea fajna, gra sie dobrze, i wizualnie wyglada ciekawie. Taka radosna rozwałka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Październik 2017 Nie wiem jak na PC, na ps4, mocno niedokonczona (co jest zrozumiałe) sama idea fajna, gra sie dobrze, i wizualnie wyglada ciekawie. Taka radosna rozwałka Co rozumiesz pod pojęciem mocno niedokończona? Te parę godzin które grałem to może jeden większy błąd, i coś tam przed startem jak się gracze wczytują przycieło innych rzeczy nie zauważyłem, na pc jeszcze nie odpalałem Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 3 Październik 2017 Co rozumiesz pod pojęciem mocno niedokończona? Te parę godzin które grałem to może jeden większy błąd, i coś tam przed startem jak się gracze wczytują przycieło innych rzeczy nie zauważyłem, na pc jeszcze nie odpalałem Sent from my Lenovo P2a42 using TapatalkNie ma statystyk, leader boardow, nie ma możliwości wyboru postaci, na pro czasem ścina. Mówię o trybie BR bo ten drugi na razie płatny.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach