Cocacola452 0 Napisano 11 Listopad 2017 Witam Panowie i Panie mam takie pytanie zamówiłem sobie monitor asus-vx239h za 620zł bp nic innego sensownego w tych pieniądzach nie ma i tak każdy monitor praktycznie jaki bym nie patrzył LG,SAMSUNG,ASUS ma błyszczące ramki raz,że błyszcząca czarna stopka dwa tył obudowy monitora czarny połysk jedynie ramkę z przodu dolną ma matową i stojak(kółko) matowe ale w środku okręg znów połysk.To pięknie wszystko wygląda ale mam tv panasonica i wiem jak jest z czyszczeniem.O ile matryca w asusie jest matowa i z czyszczeniem nie będzie problemu tak plastik fantastik da o sobie znać.Przecierając ściereczką 3m delikatną tv powstają rysy.. tylko wata zostaje,która znów podczas wycierania zostaje.Każdy delikatny ruch najdelikatniejsza ściereczką do okularów powoduje rysowanie się na tym błyszczącym.Mam tv panasonica błyszczący o ile stoi w rogu i jest tam ciemniej zawsze to nie razi to w oczy bo wygląda lux.Miałem monitor samsunga cały czarny połysk to rys by nie zliczył Znalazłem taki monitor jeszcze: ASUS VX239H-W BIAŁY cały to by się nie rysował mimo połysku bo by nie było widać,ale biały znów mi nie leży za bardzo.. ładniej czarny wygląda czym czyścić ten połyskowy plastik w koło? albo moze najlepiej nie ściągać tej folii z tego połysku z tyłu obudowy+ze stopki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 11 Listopad 2017 Ja bym folię zostawił 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 12 Listopad 2017 Ja bym założył dodatkową folię 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Listopad 2017 ja to bym olal, rozumiem ze ktos moze byc esteta ja tez dbam o sprzet i zazwyczaj sluszy mi lata, ale bez przesady. Ktos dawno temu udowadnial ze wszystkie sciereczki, i inne delikatesty to o kant pupy mozna rozbic - i demonstrowal the best sciera ever czyli najtansza bawelniania koszulka od chinczyka za 4,5pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach