pablos_83 4001 Napisano 5 Grudzień 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 12 Styczeń 2018 Orientuje się ktoś gdzie ta gra będzie dostepna ? bo na razie nigdzie jej nie widać a zaraz premiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Styczeń 2018 Nie wiadomo czy wyjdzie poza australią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 15 Styczeń 2018 (edytowane) Gdzieś czytałem, że w marcu ma być dostępna w Europie... Oczywiście można kupić zakładając konto na Australię i doładowując zdrapką z jakiegoś ich sklepu. Przyznam, że czekam na fajny tenis od czasu serii Top Spin. AO Tennis wygląda obiecująco, ale 6 zawodników rankingu ATP i 12 zawodniczek WTA (w tym Radwańska) to trochę mało. Mam nadzieję, że kreator pozwoli uzupełnić braki. Oto pełna lista tenisistów i tenisistek: https://stevivor.com/features/unpacked/ao-tennis-roster-lacking-a-lot-of-players/ Edit: Na seagm.com można kupić dwa kody na 50 AUD za 310,18zł. Gra kosztuje 99,95 AUD. Dużo za dużo jak dla mnie. Gdyby tak chociaż połowa tej kwoty była Edytowane 15 Styczeń 2018 przez leschek87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 19 Styczeń 2018 Na wiosnę mamy premierę Tenisa od ekipy starego TOP Spina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 24 Styczeń 2018 (edytowane) Miałem okazje zagrać w AO i powiem szczerze dobrze że nie kupiłem tej gry za ponad 300 zł ;/ Jak dla mnie to tragedia strasznie drewniana, zawodnicy dziwnie się poruszają po korcie i odbijają piłki ;/ Prawde mówiąć TOP SPIN 4 na ps3 lepiej wyglądało. PS. Jedynie + tej gry jest że można wziąć challenge Edytowane 24 Styczeń 2018 przez Nemsik_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Styczeń 2018 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/ao-tennis Niezły crap coś nie pykło , studio wcześniej robiło niszowe sporty jak rugby i lacrose ale tam mieli nawet dobre oceny w okolicach 7-8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 24 Styczeń 2018 Mam tylko nadzieje że tenis world tour który ma wyjść na wiosnę będzie dużo lepszy niż to cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach